fbpx

Tastatura noastra mecanica preferata

Tastatura noastra mecanica preferata

Daca va petreceti cea mai mare parte a zilei dvs. tastand, o tastatura mecanica este perfecta pentru dvs. peste o tastatura mai ieftin, mai putin confortabila. Ele sunt mai durabile, mai receptive si mai personalizabile decat alte tipuri de tastaturi. Ce e cel mai bun pentru tine depinde foarte mult de preferintele personale si la ceea ce le folosesti, dar dupa ce am petrecut luni de testare cu 31 de clase de top, suntem de acord in unanimitate ca WASD Code 87-Key este senzationala din cauza senzatiei sale fantastice la atingere, calitatea construirii si are un design elegant.

WASD Code 87-Key: Pentru dactilografi si coderi

Partenerilor nostri le-au placut calitatea de construire a tastaturi si designul subtil. Este disponibila in toate cele mai populare switch-uri pentru tastare si utilizare generala.

Magazine de unde puteti achizitiona WASD Code 87-Key:

Emag: VEZI AICI

WASD Code 104-Key: Daca aveti nevoie de un pad numeric

Este identica cu WASD Code 87-Key, dar are un pad numeric.

WASD Code 87-Key este disponibil cu toate cele mai populare optiuni de comutare pentru utilizatori generali si dactilografie – Cherry MX Brown, MX Clear si MX Blue plus MX Green. Desi multe alte tastaturi mecanice au stiluri foarte agresive, lumina de fundal estetica moderna, chiar si alba, a codului se potriveste cu aproape orice decor desktop. Dincolo de aspect, Code functioneaza ca o tastatura standard pentru orice sistem de operare si de asemenea puteti personaliza aspectul in Mac si in alte moduri utilizand comutatoarele de pe partea inferioara a placii.

Va recomandam versiunea cu 87 de taste pentru majoritatea oamenilor deoarece tastatura compacta este superioara ergonomic. Daca va place WASD Code 87-Key, dar aveti nevoie de un pad numeric de dimensiune completa, cumparati WASD Code 104-Key.

Magazine de unde puteti achizitiona WASD Code 104-Key:

Emag: VEZI AICI

Matias Tactile Pro pentru Mac: Pentru utilizatorii de Mac

Taste perfecte, un layout standard Mac cu caracteristici specifice Mac-urilor, fac ca Tactile Pro sa fie excelent pentru utilizatorii Apple.

Daca sunteti un utilizator Mac care doreste sa aibe experienta completa Mac, Matias Tactile Pro este alegerea potrivita pentru dvs. A fost modelat dupa legendarul Apple Extended Keyboard de la inceputul anilor ’90-Matias chiar a reinviat switch-urile originale ale Alpi – dar a fost actualizat cu caracteristici moderne si un hub USB 3.0 cu trei porturi. Este lipsit de iluminare din spate, dar aveti un layout standard Mac, chei de modificari specifice Mac si etichete de functii ale tastelor F (optiuni care ar costa suplimentar pe WASD), un buton dedicat de tip eject / soft power, suport complet pentru comenzile rapide de pornire Mac , si alte etichete cheie de caractere utile. Spre deosebire de tastatura PC-urilor, preferam versiunea cu 104 taste cu pad numeric, deoarece aspectul se dovedeste mai adevarat fata de tastatura traditionala Mac. Dar Matias are, de asemenea, o versiune compacta care are in cea mai mare parte aceleasi caracteristici si layout-uri concentrate pentru Mac.

Magazine de unde puteti achizitiona Matias Tactile Pro:

Emag: VEZI AICI

Cooler Master MasterKeys S PBT

Nu exista iluminare RGB sau software fantezist, dar este o tastatura mecanica de calitate cu macros on-the-fly.

Cooler Master MasterKeys S PBT este aproape identic cu MasterKeys Pro S RGB, dar nu are iluminare din spate. Inca veti obtine o tastatura fara cheie disponibila cu tipurile de comutatoare Cherry MX Brown, MX Red sau MX Blue si cu macrocomenzi pe loc. Capacele pentru chei MasterKeys S PBT sunt fabricate dintr-un material mai gros si mai robust decat carcasele ABS, ele se simt minunat la scriere si nu vor dezvolta o stralucire cat se poate de repede. PBT MasterKeys S costa adesea sub 320 de RON, un pret excelent pentru orice tastatura mecanica cu comutatoare Cherry.

Magazine de unde puteti achizitiona Cooler Master MasterKeys S PBT:

Emag: VEZI AICI