fbpx

Review Sport Jaybird Tarah Pro: Ofera o durata de viata de pana la 14 ore

Review Sport Jaybird Tarah Pro

Cea de-a treia generatie de casti Bluetooth Sport Jaybird care va fi lansata in cateva luni, Tarah Pro adauga o viata mai buna a bateriei si cateva alte accesorii extraordinare pentru doar 640 de RON.

Jaybird a facut ceva putin iritant. In loc sa-si elibereze simultan toate castile de sport fara fir de 2018, a lansat pe rand in ultimele luni. Primul a venit X4, care se vinde cu 520 de RON. Apoi a venit Tarahul, un model mai accesibil, care costa 400 de RON. Acum primim Tarah Pro de ce costa 640 de RON, ultimul si cel mai scump model din 2018.

Ceea ce este putin confuz este ca arata destul de asemanator. Cu toate acestea, au cateva diferente, iar Tarah Pro este in mod clar cel mai bun din grup, oferind o durata de viata impresionanta a bateriei de 14 ore, magneti si un cablu “fara bat” care reflecta (in cazul in care se intampla sa alergi pe timp de noapte).

Tarah Pro, de asemenea, se aud putin mai bine decat ambele Tarah si X4 si include un port USB de incarcare superior care adera magnetic la telecomanda si este foarte usor sa se conecteze (cu Tarah si X4 trebuie sa clipezi telecomanda).

Castile fara fir Jaybird necesita un accesoriu de incarcare propriu-zis, care este ceva de neconceput (daca il pierdeti, nu puteti incarca castile), dar designul permite o telecomanda foarte subtire si usoara, care il face mai putin vizibil, mai ales cand alergati. De asemenea, daca alegeti sa purtati castile cu cablul infasurat in jurul urechii dvs., cu cablul inclinat, telecomanda este conturata sa se aseze pe gat. Acest model faciliteaza trecerea de la pozitiile de la ureche la cele de sub ureche – pur si simplu rasuciti mugul in timp ce varful urechii si aripioarele sunt in ureche.

Singura mea problema cu Tarah Pro a fost ca nici macar cea mai mare combinatie de varf nu se potrivea prea bine cu urechii mele (nu aveam aceasta problema cu Tarah sau X4). Varful in forma ovala nu mi-a etansat bine canalul urechii, asa ca am pierdut un mic bas daca nu am apasat pe fiecare mugur.

Daca reusiti sa obtineti un sigiliu strans, castile suna destul de bine pentru acest tip de casti, cu o claritate decenta si bas, si puteti sa optimizati sunetul in aplicatia Jaybird.

Inca le testez si le compar cu Tarah si X4, dar va avea o revizuire completa cu impresii suplimentare in viitorul apropiat. Asa cum am spus, in ciuda micii mele probleme cu urechile, Tarah Pro este in mod clar cel mai bun dintre modelele lui Jaybird si o pereche foarte buna de casti de sport fara fir.

Caracteristici cheie

  • Clasa de impermeabilitate IPX7 (poate fi scufundat pana la 1 metru timp de pana la 30 de minute).
  • Sistem de gestionare a cablului Speed Cinch
  • 14 ore de viata a bateriei
  • Controler subtire si usor

Magazine de unde puteti achizitiona Sport Jaybird Tarah Pro:

Emag: VEZI AICI