fbpx

Review Samsung RF23M8070SG: Acest frigider este frumos proiectat, dar este sigur?

Review Samsung RF23M8070SG: Acest frigider este frumos proiectat, dar este sigur?

Frigiderul negru din otel inoxidabil Samsung RF23M8070SG este unul dintre frigiderele cele mai uluitoare pe care le-am vazut si vedem o multime de frigidere frumoase aici. Aceasta cutie cu aspect de designer are patru usi si nu exista manere vizibile – de fapt, ele sunt incastrate si situate in afara vederii, pe varfurile si fundul usilor.

Iar acest frigider are si doua caracteristici menite sa impresioneze: Un pitcher cu apa incorporat care se umple automat si sertarul rece FlexZone, accesibil din exterior, care se adapteaza temperaturilor diferite pentru carne, bauturi racoritoare, delicatese / snacks-uri si vin.

Pitcherul incorporat la frigiderul Samsung RF23M8070, ce se auto-umplute, este unic si convenabil. Este nevoie de putin spatiu din usa stanga, dar este o trasatura extraordinara, asa ca merita.

Am adus acest frigider cu usa franceza in laboratoarele noastre si l-am testat timp de o saptamana  pentru a vedea daca functioneaza la fel de bine cum arata. Raspunsul este, nu chiar.

Design si caracteristici

Samsung si-a imbunatatit cu adevarat jocul in design cu acest frigider rationalizat. Vederea neteda, cu patru usi a exteriorului din otel inoxidabil negru (disponibila si in inoxul regulat), profilul profunzimii contorului de spatiu si unicul robot automat de apa incorporat sunt de o importanta deosebita. Panoul de control este foarte placut de utilizat.

Panoul de control faciliteaza setarea temperaturilor in fiecare compartiment. Puteti personaliza sertarul rece pentru a se potrivi cu diferite tipuri de alimente.

Nu numai ca sertarul rece al acestui model are patru setari de temperatura, pe care le puteti seta pentru orice stocati acolo – ar putea economisi si bani. Copiii pot lua o gustare fara a lasa aer rece din compartimentul principal al frigiderului.

La deschiderea usilor principale, iluminarea cu LED-uri este stralucitoare, foarte stralucitoare, fara a fi vatamator. Containerele de usa sunt spatioase, desi pitcherul ocupa spatiu de depozitare in partea stanga. Rafturile sunt foarte stabile, desi sunt dificil de indepartat pentru curatare. Crisperii sunt construiti pentru a mentine umiditatea.

In congelator, sertarul de sus nu se deschide usor si este o provocare pentru a deschide sertarele in mod individual.

Sertarul frigiderului nu se deschide usor cand este plin. Deoarece va fi de obicei plin odata ce il aduceti acasa, va trebui sa il deschideti cu atentie.

Performanta

Frumusetea nu este suficienta. Pentru prospetime si siguranta, un frigider trebuie sa pastreze alimentele la o temperatura rece in mod constant.

Cand am masurat temperatura din frigider a fost de aproximativ 40 °. Este putin prea cald – alimentele tale se pastreaza mai bine atunci cand temperatura este in medie de 37 °. Daca acesta ar fi frigiderul dvs., ati dori sa reglati temperatura putin mai joasa, indiferent de ceea ce e pe panoul de control. Daca pastrati racitorul pentru alimente proaspete, acel galon de lapte nu va incepe sa se miste atat de repede, mai ales ca probabil il depozitati in usa.

Desi compartimentele de pe usa raman intotdeauna la o temperatura mai ridicata decat interiorul oricarui frigider, oamenii iubesc comoditatea de a depozita containere cu bauturi in recipientele usii.

Compartimentul congelator s-a imbunatatit. Temperatura lui a fluctuat foarte putin pe parcursul testelor noastre, dar a fost in medie de 0 °, si asta este exact ceea ce cautam. Congelatorul nu ar trebui sa fie o mare problema acolo. Cu toate acestea, sa nu credeti ca puteti porni congelatorul si il puteti incarca imediat cu cartofi inghetate. In testele noastre, congelatorului i-a luat 134 de minute pentru a trece de punctul de inghet, si asta e lent.

Atunci cand crispers-urile isi pastreaza umiditatea, ei pot fi cei mai buni prieteni ai produsului dvs., pastrandu-l in stare proaspata si crocanta. Sertarele din acest frigider fac o treaba admirabila.

Calculam ca acest frigider va va costa 170 de RON pe an pentru a rula.

Garantie: Garantia de la Samsung pentru acest frigider acopera un an pentru orice piese si forta de munca, cinci ani pentru piese si forta de munca pe sistemul de refrigerare sigilat, si 10 ani pentru piese si 5 ani pentru compresorul invertorului digital.

Ce spun proprietarii

Cele mai multe comentarii de la proprietari sunt pozitive, laudand aspectul elegant al frigiderului, pitcherul intern de apa si sertarul reglabil rece. Este acest frigider suficient de fiabil pentru a stoca alimentele familiei? Compartimentul principal al frigiderului pare sa isi faca treaba.

Reclamatiile pe care le-am vazut indica probleme cu gheata. Unii spun ca compartimentul este atat de mic, ca abia poate tine pasul cu nevoile lor de gheata. Producatorul de gheata a incetat sa lucreze la scurt timp dupa cumparare pentru cativa proprietari, iar acei oameni spun ca au descoperit ca serviciul pentru clienti al Samsung nu este asa util.

Unii proprietari au raportat probleme cu producatorul de gheata. Acest lucru nu este prea neobisnuit – este adesea primul lucru care provoaca probleme la orice frigider. Va sfatuim sa tineti cont de acest lucru, daca cumparati acest frigider.

Verdict

Daca este bine conceput, de ce nu oferim acestui frigider minunat recomandarea noastra cu toata inima? Am descoperit cateva ciudatenii.

Blocurile de pe rafturi sunt foarte greu de deschis. Mutarea unui raft ar trebui sa fie mai usoara decat atat.

La setarile din fabrica, temperatura frigiderului era ridicata. Este usor de reglat, totusi.

Temperatura congelatorului este buna, dar sertarul superioar al congelatorului este tare si greu de deschis cand este incarcat complet. Asta nu ne asteptam de la un frigider cu un asa punct de pret.

Daca nu sunteti descurajat de pret si prioritatea dvs. de varf este ridicarea stilului bucatariei dvs. cu acest frigider minunat, ar trebui sa-l cumparati de la un comerciant cu amanuntul care ofera servicii excelente pentru clienti, chiar daca aveti nevoie de el.

Sau puteti sa va uitati la un frigider diferit. Frigiderul Seria GE Cafe Seria CYE22UELDS este unul dintre modelele noastre preferate. Nu are a patra usa si pitcherul de apa – dar va va prepara cafeaua cu un Keurig incorporat.

Magazine de unde puteti achizitiona Samsung RF23M8070SG:

Emag: VEZI AICI