fbpx

Review Samsung DW80M9960US: O masina de spalat vase uimitoare

Review Samsung DW80M9960US

Samsung DW80M9960US este cea mai buna masina de spalat vase din aceasta companie pe care am vazut-o in ultimul timp. Dupa ce am petrecut o saptamana cu ea in laboratoarele noastre de testare, credem ca bucatarii de acasa vor aprecia ce are de oferit. Pozitia noastra este ca pre-spalarea este complet inutila. Modelul DW80M9960US face ca acest lucru sa fie in special adevarat, cu caracteristici specializate care rezolva in mod consecvent petele dificile. In timp ce aceasta masina de spalat vase este destul de scumpa, credem ca merita.

Samsung DW80M9960US- Aspect

Designul modelului DW80M9960US este simplist din exterior si flexibil in interior. Cand inchideti usa, comenzile superioare dispar si va lasa cu o fata curata, cu exceptia unei lampi indicatoare. In timp ce lumina sparge aspectul fara sudura din otel inoxidabil, ne place cand exista o indicatie exterioara care arata ca masina de spalat vase functioneaza, astfel incat sa stim sa nu deschidem usa in timpul spalarii. Acest lucru este necesar pentru ca acest Samsung este foarte linistit, functionand la aproximativ 38 dBA.

Pe cat de simplu este exteriorul, pe atat de ocupat cu caracteristici este interiorul. Flexibilitatea interiorului se situeaza in fata si in centru, fiind cel mai util aspect al acestei masini de spalat vase. Toate vasele de pe raftul inferior se rostogolesc bine, permitand obiectelor foarte largi sau neregulate sa obtina o curatare corespunzatoare. Suportul superior are doua seturi de rafturi reglabile pe extremitatile stangi si drepte.

Pentru articolele care sunt inalte, mai degraba decat largi, cum ar fi vazele, suportul superior are o inaltime reglabila care va ofera inca doi centimetri in fiecare cavitate.

Modelul 9960 are si un al treilea raft cu o tava de silicon detasabila. Tava poate contine pana la 15 obiecte, astfel incat este perfecta pentru curatarea rapida dupa o petrecere.

In cele din urma, am constatat ca vasele care au fost spalate in acest Samsung au fost mai uscate, in medie. Acest lucru se datoreaza faptului ca usa se deschide automat atunci cand ciclul de spalare se incheie. Acest lucru permite o scadere a umezelii in exces.

Samsung DW80M9960US- Performanta

Dupa o saptamana de testare, testele noastre au aratat ca DW80M9960US este peste medie in ceea ce priveste eliminarea petelor. Am rulat patru scenarii la testarea acestui Samsung, care a testat ciclurile Normal, Express 60 si Heavy, precum si zonele Boosters. Am descoperit ca ciclul Normal este cel mai slab performant. A curatat destul de bine carnea si fulgi de ovaz, dar a lasat in urma un rand de spanac lipicios.

Express 60 si Heavy, totusi, au ajuns la asteptarile noastre. Express 60 a durat, in medie, 60 de minute si a putut curata vasele la fel ca ciclul Normal, dar in jumatate de timp. Programul Heavy a reusit sa curete 91% din tot spanacul, dar de asemenea si branza coapta, zaharul ars si sosul de paste, curatand orice urma de mancare si lasand bolurile fara pata.

In plus fata de bateria obisnuita de teste, de asemenea, am testat Zone Boosters. Am topit mai multe straturi de branza pe o tava de copt si am asezat-o cu fata in jos pe zonele Boosters. In timpul ciclului de spalare, cinci duze au lovit tava din fiecare unghi, producand rezultate curate. Am concluzionat rezultatele si am constatat ca Boosters-ul este un succes pentru fiecare masura.

Samsung DW80M9960US- Ce face masina de spalat vase Samsung, unica

Samsung DW80M9960US are un sistem neobisnuit de spalare, numit WaterWall. Majoritatea masinilor de spalat vase, spala prin introducerea duzelor pe o spirala care se roteste, numita brat de spalare. Samsung a introdus duzele DW80M9960US pe o pista care se misca inainte si inapoi.

Amintiti-va ca, in timp ce pulverizatoarele se deplaseaza pe pista lor, sunand ca un dus de ploaie, veti auzi doar o usoara nebunie in exterior.

Samsung DW80M9960US- Ce spun utilizatorii

Avand in vedere recenziile utilizatorilor, utilizatorii au evaluat Samsung DWM80M9960US la 4 din 5 stele. Acestora le plac abilitatile de indepartare a petelor si functionarea silentioasa. Insa nu le-a placut serviciul de clienti slab de la Samsung si faptul ca exteriorul poate fi un magnet de amprente.

Samsung DW80M9960US- Ganduri finale

Am petrecut o saptamana de testare a interiorului si exteriorului Samsung DW80M9960US si ne-a placut functia Zone Boost pentru ca e o operare silentioasa. Cu toate acestea, intelegem, de asemenea, ca aceasta masina de spalat vase este destul de scumpa. Pentru pretul de vanzare al acestui Samsung, puteti obtine o masina de spalat vase din seria Bosch 800. Cu toate acestea, Samsung DW80M9960US are trei avantaje.

In primul rand, este mai silentios decat Bosch, nu cu mult, 38 dBA fata de 42 dBA, dar la acest de pret este un razboi de inch. In al doilea rand, DW80M9960US are Zone Boosters pentru pete foarte dure. In sfarsit, aceasta masina de spalat vase are tavile flexibile, in cazul in care raftul Bosch MyWay trebuie sa-si scoata in intregime piesa pentru a iesi. Seria 800 avea propriile sale beneficii, inclusiv o curatare mai buna pe cicluri regulate si o experienta mai buna pentru fiabilitate.

Gandul nostru este ca bucatarii vor dori mai bine DW80M9960US, deoarece pot obtine acele tavi de prajituri curatate in mod consecvent cu functia Zone Booster.

Magazine de unde puteti sa achizitionati Samsung DW80M9960US:

Emag: VEZI AICI

Samsung DW80M9960US

0.00
Samsung DW80M9960US
8.7

Performanta

8.7 /10

Design

8.6 /10

Puterea de spalare

8.8 /10

Pros

  • Este silentioasa
  • Are functia Zone Booster
  • Are tavile flexibile

Cons

  • Destul de scumpa
  • Serviciul de clienti slab de la Samsung
  • Exteriorul poate fi un magnet de amprente.