fbpx

Review Philips Daily Collection Mini Blender: Mai mult decat un simplu facator de smoothie-uri

Review Philips Daily Collection Mini Blender

Philips a creat un mini-blender versatil care manipuleaza o gama larga de alimente, dar nu face cele mai grozave smoothie-uri.

Mini Blender Philips Daily Collection este o masina versatila. Pe langa amestecarea amestecurilor de smoothie-uri si alte activitati de amestecare, veti obtine o sticla usor de transportat pentru a va lua cu dumneavoastra smoothie-ul si un mini-blender pentru slefuirea ingredientelor, cum ar fi nuci, boabe de cafea si piper, sau chiar legume si carne.

Caracteristici si design

Designul Mini Blender ofera un echilibru minunat intre stralucirea intensa a culorilor Breville Blend Active Personal si duibilitatea functionala a Morphy Richards Blend Express. Finisajul sau cromat si neagru nu ar arata fara loc intr-o bucatarie plina de aparate scumpe.

Acest lucru nu este din punct de vedere tehnic un producator de smoothie-uri, insa, evident, Philips are in minte acest lucru, deoarece masina vine cu o cupa dedicata de 600 ml, cu un capac de aspiratie pentru preparatele dvs. Nu exista retete in manualul de instructiuni, insa, cine ar vrea unul din acele tipuri enervante care sa incearce sa explice lucrurile de baza cu desene obosite.

Spre deosebire de producatorii specializati de smoothie-uri, in care amestecati ingredientele direct in ceasca de baut, cu modelul Philips trebuie sa va amestecati in cupa inainte de a varsa lichidul in recipientul furnizat. Avantajul este ca latimea galetilor inseamna ca exista mult mai mult spatiu pentru ingredientele dvs., dar dezavantajul este ca exista de doua ori mai multe spalaturi de facut

Face smoothie-uri bune?

Testele noastre de smoothie-uri sunt concepute pentru a vedea cat de bine o masina poate taia ingrediente complicate, dar sanatoase, cum ar fi coaja de mar si sa le faca gustoase intr-un smoothie. Pentru prima incercare a capacitatii de amestecare a unitatii, am umplut jumatate de cupacu varza furajera ,am mai pus banana tocata si in jur de 120g de fructe de padure amestecate, apoi am ajuns pana la marcajul de 600ml cu apa.

Dupa amestecare, Philips a prezentat o solutie rezonabila desmoothie cu varza furajera. Inca mai erau niste bucati de frunze de varza furajera – cu siguranta nu era acolo cu cele mai bune smoothie-uri cu varza furajera, dar era inca placut. Cel de-al doilea test a fost mai putin reusit. Acesta contine un mar taiat in opt bucati cu coaja lasata pe el, o portiune de portocala impartita in opt segmente si o banana taiata, impreuna cu patru cuburi de gheata si completate cu suc de portocale pana la marcajul de 600 ml.

Aceast smoothie a fost prea ciudat si, dupa o amestecare de 30 de secunde, erau inca niste bucati de coaja de mar, care mai degraba au incurcat lucrurile. Chiar si dupa alte 30 de secunde de amestecare, smoothie-ul a fost inca destul de ciudat. In mod clar, daca doriti rezultate bune de la Philips, va trebui sa aveti grija sa alegeti bine ingredientele.

Verdict

Nu este cel mai bun producator de smoothie-uri, dar Philips Daily Collection Mini Blender este o masina versatila la un pret bun. Daca cautati un mini-blender care se utilizeaza pentru mai multe sarcini si pentru un smoothie mai ciudat, nu este o achizitie proasta, dar daca smoothie-urile sunt  prioritatea atunci sunteti mai bine cu Breville Blend Active Personal care este si mai ieftin.

Magazine de unde puteti achizitiona Philips Daily Collection Mini Blender :

Emag: VEZI AICI