fbpx

Review Motorola MBP26: Monitor de copii expandabil

Review Motorola MBP26: Monitor de copii expandabil

As fi tentat sa descriu Motorola MBP26 ca un monitor video pentru copii, daca nu era modelul Motorola MBP18 care are si mai putine functii. Modelul MBP26 pare a fi decadent pozitiv in comparatie cu ecranul sau de dimensiuni mai mari de 2,4 inci si microfonul pentru discutii, astfel incat sa puteti sfatui copilul sa se linisteasca si sa se intoarca la culcare din confortul canapelei. Mai realist, aceasta caracteristica este utila pentru copiii mai in varsta, care uneori au nevoie de un memento sa le reaminteasca ca sunt filmati, astfel incat acestia ar trebui sa joace frumos.

Camera are cuvintele Digital Pan & Tilt incorporate in fata. Ceea ce inseamna in practica este faptul ca exista o functie de recoltare digitala 2x la iesirea aparatului foto si este posibil sa se tina in jurul imaginii folosind comenzile de pe unitatea parentala. Este un concept frumos, dar diverse alte monitoare video pentru copii ofera acest lucru cu optiune de zoom digital, in timp ce cu MBP26 nu poate fi oprit pentru a vedea intreaga imagine. Imaginea taiata are un camp vizual relativ ingust, ceea ce este o veste buna daca aparatul foto este situat la cativa metri de patut, dar este mai putin util daca este montat mai sus. De asemenea, se poate dovedi a fi o vedere prea ingusta atunci cand doriti sa utilizati monitorul pentru a pastra un ochi pe copiii mici care se joaca in camera lor.


In caz contrar, MBP26 a avut rezultate bune. Feedul video se opreste la patru minute dupa ce a fost apasat un buton, ceea ce a ajutat la o viata considerabila a bateriei de doar opt ore. Este un pic ciudat ca nu exista nicio modalitate de a dezactiva fluxul video manual, dar nu vad ca aceasta este o problema in practica. Raza wireless a fost excelenta, oferind receptie impecabila in casa mea cu trei etaje si continuand sa lucrez in afara casei pentru putin mai mult decat majoritatea celorlalte monitoare pentru bebelusi testate in aceleasi conditii.

Aparatul foto este simplu, dar functional, cu o baza pivotanta usor de inclinat si gauri pentru montare pe perete. Calitatea video a aratat un zgomot redus, dar este bine pentru acest scop si exista un grup de lampi cu infrarosu pentru modul de vizibilitate pe timp de noapte. Calitatea sunetului este destul de slaba fata de orice standard, dar este perfect adecvata.

Exista un rand de LED-uri pe unitatea parinte pentru a arata volumul audio, va avertizeaza cand plange bebelusiul chiar si atunci cand videoclipul este oprit si sunetul este dezactivat – sau poate daca este atras de televizor sau de sistemul muzical. Aceste LED-uri nu sunt foarte luminoase, desi, astfel incat in ​​timp ce probabil va vor prinde ochii in casa cand e intuneric, este posibil sa nu le observati sub lumina normalape timpul zilei.

Unitatea parentala accepta pana la patru camere, dar camerele suplimentare nu par sa fie disponibile pentru a fi cumparate in Romania. Exista un kit de camera dubla disponibil pentru 600 RON pe Amazon, totusi. In acelasi timp, MBP26 Babysense Bundle costa 700 RON si perechea monitorului video pentru copii cu un dispozitiv Binatone Babysense 5 – un senzor de miscare care se afla sub saltea suna o alarma daca nu poate detecta respiratia. Cele doua produse functioneaza independent, dar fac un parteneriat eficient pentru monitorizarea copilului. As recomanda sa mergeti la Tommee Tippee Closer to Nature daca aveti nevoie de un senzor de miscare, dar MBP26 este o alegere decenta pe cont propriu.

Magazine de unde puteti achizitiona Motorola MBP26:

Emag: VEZI AICI

Hardware
Screen size 2.4in
Touchscreen No
Infrared night mode Yes
Remote pan/tilt control Digital
Features
Digital zoom Fixed at 2x
Web-based access No
Sound-activated video No
Audio meter display Dedicated
Talkback microphone Yes
Music playback No
Night light No
Light show No
Mat motion sensor No
Camera motion sensor No
Temperature sensor No
Temperature alarm No
Video battery life n/a
Audio only battery life 8hr 4m
Physical
Camera dimensions (WHD) 102x74x54mm
Parent unit dimensions (WHD) 63x111x25mm
Charger connector Proprietary
Camera power cable length 2.7m
Camera mounting options Screw mounts