fbpx

Review HyperX’s Cloud Mix: Un set de casti pentru gaming

Review HyperX’s Cloud Mix

Castile HyperX’s Cloud Mix de 800 de RON pot fi folosite cu Bluetooth, pot fi utilizate atat acasa cat si atunci cand esti in deplasare si te joci pe telefon in drum spre munca.

Noile casti HyperX’s Cloud Mix nu sunt primul set de casti Bluetooth pentru gaming, ci este primul set de casti fara fir “construit pentru jucatorii in deplasare”.

Cu alte cuvinte, HyperX, o sucursala a Kingston, comercializeaza castile ca fiind de gaming dar si pentru a fi mai practice, fara fir, astfel pot fi asociate cu telefonul tau pentru a asculta muzica sau pentru a te juca Fortnite.

Proiectat cu acelasi “ADN” gasit in castile Cloud 2 si Cloud Alpha, HyperX spune despre HyperX’s Cloud Mix ca sunt prevazute cu o caseta cu doua compartimente, un driver de 40 de milimetri ce se ridica la asteptarile Hi-Res Audio.

HyperX’s Cloud Mix are doua optiuni pentru microfon: aveti echipamentul de joc TeamSpeak, care este detasabil si setat pentru chat-ul din joc, precum si microfonul intern incorporat pentru modul Bluetooth cand vreti sa le conectati la telefon.

Le-am incercat inainte de lansare si suna destul de bine, folosit pentru jocuri suna destul de decent, daca nu spectaculos, ca niste casti pentru muzica. Castile au cupe groase si captusite pentru a asigura confortul, iar in timp ce nu sunt niste casti prin care sa nu treaca zgomotul, casca sigileaza in mod pasiv o parte  buna din zgomotul ambiental datorita potrivirii compacte a acestora.

Caracteristici cheie:

-Driveri de 40 mm

-Greutate: 275g

-Durata de viata a bateriei Bluetooth: 20 de ore

-Cablu detasabil pentru casti: conector de 3,5 mm

-Cablu de extensie pentru PC: conector stereo de 3,5 mm si mic

-Microfon detasabil

-Pret: 800 de RON

Magazine de unde puteti sa achizitionati HyperX’s Cloud Mix:

Emag: VEZI AICI

HyperX's Cloud Mix

HyperX's Cloud Mix
8.5

Performanta

8.6 /10

Design

8.2 /10

Calitatea sunetului

8.8 /10

Pros

  • Sunt confortabile
  • Sigileaza bine zgomotul ambiental
  • Calitatea sunetului este foarte buna

Cons

  • Destul de scumpe