fbpx

Review Electrolux EFLS527UTT: O masina de spalat grozava

Review Electrolux EFLS527UTT

Electrolux EFLS527UTT este o masina de spalat excelenta care se va potrivi preferintelor dvs., indiferent de modul in care iti speli rufele. Deschideti sertarul de detergent si veti gasi un loc pentru detergent pudra, detergent lichid si chiar tendinata in crestere a pastilelor de detergent (pe care multe masini de spalat se lupta sa le dizolve in mod adecvat).

De fapt, singura masina de spalat pe care o putem recomanda mai mult este Electrolux 627, modelul care este cu un pas inainte decat aceasta.

Electrolux EFLS527UTT- Caracteristici

Electrolux EFLS527UTT are cateva caracteristici care ii confera un avantaj de indepartare a petelor fata de alte masini de spalat.

Incalzitor de apa incorporat: Permite atingerea temperaturilor care ucid bacteriile si ajuta la indepartarea petelor grase.

StainTreat II: Anumite tipuri de pete cum ar fi ciocolata si sangele necesita ingrijire deosebita. 527 are programe de spalare specializate doar pentru aceste pete comune.

Reimprospatare extinsa: Daca lasati rufele in masina prea mult timp, acestea devin tot mai murdare. Extended Refresh mentine cilindrul curat, astfel incat sa puteti amana spalatul hainlor pana sunteti gata si nu trebuie sa va faceti griji cu privire la imbracamintea dvs. dezvoltand un miros.

Electrolux EFLS527UTT- Performanta

Cand vine vorba de indepartarea petelor, Electrolux EFLS527UTT se situeaza cu mult peste medie. Ciclul Heavy Duty este un exemplu excelent. La Electrolux EFLS527UTT, acest ciclu dureaza o ora pentru a finaliza si elimina aproximativ cu sase la suta mai multe pete decat ciclul Heavy Duty de pe Whirlpool similar WFW75HEFW. Aceasta comparatie este valabila pentru mai multe cicluri si marci. Singurele locuri in care Electrolux EFLS527UTT a ezitat in indepartarea petelor, a facut-o cu ciclul care are o perioada mai scurta de timp.

Electrolux EFLS527UTT- Cum ramane cu distribuitorul?

Pastilele de detergenti au crescut in popularitate in ultimii ani datorita confortului lor evident. Problema este ca masinile de spalat nu sunt proiectate sa le foloseasca in mod corespunzator. Aruncati doua in cuva si nu se disperseaza corect. Daca le puneti in sertarul de detergent, nu se vor dizolva. Electrolux EFLS527UTT a venit cu o solutie inteligenta: un loc dedicat pentru acestea, astfel incat amandoua sa se dizolve si sapunul sa fie distribuit in mod egal intre haine.

Alte masini de spalat pe care ar trebui sa le iei in considerare

Atunci cand navigati online pentru masini de spalat precum Electrolux EFLS527UTT, masina de spalat pe care probabil o veti descoperi din cand in cand este Electrolux 627, care este partea superioara a liniei Electrolux si modelul mai avansat de la modelul 527.

Am gasit trei distinctii majore intre aceste doua masini. Prima este dimensiunea, 627 este putin mai mare (0,1 picioare cubice) decat 527 – suficient pentru un prosop suplimentar sau doua. In continuare, 527 nu are caracteristica StainSoak care pune intr-adevar 627 peste partea de sus, in opinia noastra. StainSoak recircula detergentul pentru a va ajuta sa scoateti pete cu adevarat incapatanate. In cele din urma, 627 are o spalare rapida de 15 minute, in timp ce ceasurile lui 527 sunt la 18 minute.

Daca nu sunteti interesat de o capacitate putin mai mare, cicluri usor mai rapide sau mai multa putere de indepartare a petelor, masina de spalat 527 se comercializeaza pentru 400 de RON sau chiar mai putin.

Concluzia

Electrolux EFLS527UTT este una dintre cele mai bune masini de spalat cu incarcare frontala de pe piata, care se potriveste cu performante excelente cu o gramada de caracteristici utile, incluzand incalzitorul incorporat de apa, distribuitorul de pod si toate optiunile ciclului. Da, puteti gasi masini de spalat mai puternice, mai rapide si cu mai multe caracteristici, dar este posibil sa nu fie nevoie.

Magazine de unde puteti sa achizitionati Electrolux EFLS527UTT:

Emag: VEZI AICI

Electrolux EFLS527UTT

0.00
Electrolux EFLS527UTT
8.7

Performanta

8.9 /10

Design

8.4 /10

Calitatea spalarii

8.7 /10

Pros

  • Are incalzitor incorporat de apa
  • Are distribuitor de pod
  • Are multe optiuni de cicluri de spalare

Cons

  • Nu are o capacitate asa mare
  • Ciclurile de spalare sunt putin cam lente