fbpx

Review Ecovacs Deebot Ozmo 601: Poate face totul singur

Review Ecovacs Deebot Ozmo 601

Ecovacs Deebot Ozmo 601 nu va spala podelele alaturi de tine – pentru ca o poate face singur

Trecand prin transee impreuna, mopurile si aspiratoarele creeaza o alianta naturala in razboiul impotriva murdariei. Dar, pe Ecovacs Deebot Ozmo 601, fortele de curatenie vin impreuna, pentru a face fata murdariei si prafului. Nu este cel mai bun robot de aspirare pe care il fac cei de la Ecovacs – aceasta onoare ii apartine lui Deebot 930 – dar 601 este suficient de inteligent si capabil sa va capteze atentia.

Ecovacs Deebot Ozmo 601- Modul de aspirare

Ecovacs Deebot Ozmo 601 a facut fata destul de bine la murdarie, mai ales atunci cand iei in considerare ca costa mai putin de 1200 de RON. In medie, a adunat 10,9 grame de murdarie pe ciclu. Daca urmati recomandarile noastre excelente de a utiliza un aspirator robot in fiecare zi, cantitatea per-rutina se ridica la aproximativ 76,3 grame pe saptamana, ceea ce este comparabil cu o curatare usoara prin aspirare manuala. O curatare usoara ar putea parea neinsemnata, dar un aspirator robot este menit sa va mentina podeaua curata.

Navigarea a fost un punct slab. 601 are tendinta de a se ciocni in lucruri. In masura in care am putea spune, acesta este pretul pe care il platiti daca doriti ca acest robot sa-si ridice periile oriunde s-ar putea ascunde murdaria. Totusi, nu a intrat intr-o situatie in care avea nevoie de asistenta noastra.

Ecovacs Deebot Ozmo 601- Modul de curatare

Ecovacs este o companie careia ii place sa puna mopuri pe robotul de aspirare. De fapt, compania spera sa cumparati 601 in loc de iRobot Braava 380t.

Am gasit aspectul mopului 601 la fel de usor de utilizat ca cel de pe 380t. In loc sa schimbati carpele uscate si umede de praf, introduceti o placa in partea inferioara a unitatii. Rezervorul de pe Deebot a fost usor de umplut si golit, inlocuind panza de microfibra. Singurul dezavantaj pe care l-am gasit a fost faptul ca 601 nu se poate incarca cu mopul atasat, asa ca trebuie sa-l schimbati dupa ce si-a facut curatarea.

Deoarece atat 601, cat si Braava se afla in aceeasi categorie de preturi, este vorba despre o chestiune de preferinta. Ar trebui sa obtineti 601 daca doriti in primul rand un aspirator robot si, ocazional, doriti un mop robot.

Ecovacs Deebot Ozmo 601- Functii inteligente

Ecovacs Deebot Ozmo 601 se alatura numarului tot mai mare de aspiratoare robot cu caracteristici inteligente. Aplicatia smartphone insotitoare va permite sa activati unitatea si sa programati curatarea. Cat despre testare, 601 nu este compatibil cu Alexa. Potrivit lui Ecovacs, este la orizont.

Ar trebui sa-l cumperi?

In ceea ce priveste combinatiile de mop si aspirator, modelul 601 se potriveste cu orice altceva de pe piata. Va recomandam sa il puneti in cosul dvs. de cumparaturi Amazon. Daca apare o reducere care scade pretul sub 1000 de RON, este furt.

Daca doriti sa cheltuiti mai putin si sa obtineti mai multa curatenie, verificati Ecovacs N79S. Cei dintre voi care sunt ingrijorati ca robotul va zgaria mobilierul, verificati Ecovacs Ozmo 930.

Magazine de unde puteti sa achizitionati Ecovacs Deebot Ozmo 601:

Emag: VEZI AICI