fbpx

Review Cuptorul Brava: Foloseste 6 lampi pentru pregatirea mesei

Review Cuptorul Brava

Aceste cuptoare de genul, Cuptorul Brava, sunt o varianta mai sofisticata a cuptoarelor toaster ale bucatariei Ivy League- folosesc o tehnologie noua pentru a efectua sarcinile de baza cum ar fi coacerea, prajitul si fiertul, cu mai multa acuratete decat un cuptor obisnuit. Aceasta categorie a devenit un punct de referinta la Smart Kitchen Summit, un show tech care se axeaza pe inovarea in produsele alimentare. Cuptoarele countertop ca Tovala Smart Oven sunt doar cateva dintre produsele care au aparut la Summit pentru ca au reusit sa faca gatitul mai usor si mai rapid.

La evenimentul din acest an, am aruncat o privire la cuptorul Brava, care este prevazut cu Bluetooth si Wi-Fi si care foloseste un mix de lumini vizibile si invizibile pentru a gati. Are un total de 6 lampi acest cuptor si foloseste ceea ce Brava numeste Pure Light Cooking. Lampile folosesc energie infrarosie pentru a transfera caldura mancarii, nu aerului din interiorul cuptorului.

Structura lampilor permite gatitul in mai multe zone, de asemenea. Asta inseamna ca puteti amplasa trei ingrediente diferite care necesita temperaturi diferite in interiorul cuptorului si puteti seta o temperatura separata pentru fiecare dintre acestea.

Brava este disponibil pentru precomenzi la 4.000 de RON. Reprezentantii companiei la Summit-ul Smart Kitchen au declarat ca vor incepe sa le livreze in prima jumatate a lunii noiembrie.

Desi Brava foloseste lumina pentru a gati, veti putea seta temperaturile de gatit pentru alimentele dumneavoastra, asa cum ati proceda cu un cuptor normal. De asemenea, vor fi presetate pe Brava temperaturi pe care le puteti selecta pentru a gati automat 60 de combinatii de proteine si legume.

Brava este un aparat robust care ocupa o bucata buna pe tejgheaua dumneavoastra: are 11,3 cm inaltime, 14,1 cm latime si 16,7 cm lungime. Spre deosebire de luna iunie sau de Tovala, panoul de control al touchscreen-ului pentru Brava se afla pe partea inferioara a cuptorului, nu pe partea frontala. In partea superioara a cuptorului se afla o suprafata sigura pentru caldura, pe care puteti sa va asezati tigaia, ceea ce Brava spune ca ofera un spatiu in plus.

Ca si cuptorul inteligent din iunie, modelul Brava dispune de o camera incorporata inauntru, astfel incat sa puteti folosi aplicatia cuptorului pentru a va urmari evolutia gatitului in timp real. Cu toate acestea, nu puteti controla Brava din aplicatie; trebuie sa utilizati panoul de control pentru a opera cuptorul.

Brava si alte cuptoare inteligente sunt concepute cu obiective similare: fac gatitul sa fie mai usor si mai rapid. Datorita marimii lor, va trebui sa fiti dispusi sa renuntati la ceva din bucataria dumneavoastra pentru a le face loc. Dar, intr-o oarecare masura, acesta este punctul tuturor acestor cuptoare. Fac multe sarcini de baza care ar putea inlocui toasterul, cuptorul cu microunde si chiar si cuptorul dumneavoastra obisnuit.

Magazine de unde puteti sa achizitionati Cuptorul Brava:

Emag: VEZI AICI

Cuptorul Brava

Cuptorul Brava
9

Performanta

9.1 /10

Design

8.9 /10

Calitatea de a gati mancarea

9.0 /10

Pros

  • Gateste mancarea foarte bine
  • Are multe caracteristici inteligente

Cons

  • Destul de scump