fbpx

Review Bose QuietComfort 35 II: Deja excelentul Bose QuietComfort 35 II primeste un upgrade

Review Bose QuietComfort 35 II

Asa cum am spus in revizuirea versiunii QC35 originale, aceestea nu poat fi cele mai bun casti cu Bluetooth, dar sunt cu siguranta printre primele. In trecut, l-am comparat cu Sennheiser Momentum 2.0 Wireless, acum denumit  HD1 Wireless Headphones with Active Noise Cancellation, observand ca Sennhesier a sunat putin mai bine, cu un bas mai strans, claritate putin mai buna si sunete in general mai naturale.

Sony MDR-1000X, care a fost acum actualizat la WH-1000XM2, este, de asemenea, usor inainte pe partea de calitate a sunetului. Dar sunetele castilor vor fi afectate si de calitatea inregistrarii pieselor, ceea ce inseamna ca va varia in functie de tipurile de muzica pe care le ascultati si de unde le obtineti.

Bose este bun la a lua tot ce este aruncat la el si transformandu-l intr-un sunet neted, placut, care este in general bine echilibrat cu un bas excelent. Suna relativ excelent pentru un set de casti Bluetooth.

Am evaluat Bose ca fiind mai bun decat Sony MDR-1000X, din cauza altor factori care depasesc sunetul. In timp ce zgomotul lor a fost la fel de bun (da, Sony a prins) M-am gandit ca Bose a fost mai confortabil si mai usor de utilizat. Cu toate acestea, cu noul Sony WH-1000XM2 care ofera o viata mai buna a bateriei, o calitate mai buna a constructiei si chiar mai multe caracteristici – poate prea multe – este foarte greu de spus care sunt castile mai bune. Acestia au in prezent ratinguri identice. In timp ce Sony are o usoara margine in anumite zone, acest Bose ramane mai confortabil si functioneaza mai bine ca un set de casti pentru a efectua apeluri.

Merita remarcat faptul ca, atunci cand este folosit ca set de casti calmeaza sunetul vantului , zgomotul multimii si alte sunete ambientale, astfel incat apelantii sa va poata auzi mai bine – si invers. O alta trasatura placuta: In timp ce utilizati QC35 II ca set de casti, puteti auzi vocea proprie in casti cand vorbiti, astfel incat sa va da-ti seama cand ridicati vocea.

Factorul Asistent Google

Cat de mult poate sa insemne conexiunea directa cu Asistentul Google? Dupa ce am folosit castile timp de o saptamana, nu sunt sigur. Noua functie de asistenta vocala este una dintre acele lucruri pe care unii oameni le vor aprecia si le vor folosi frecvent, dar altii nu se vor preocupa niciodata de aceasta. In prezent are unele ciudatenii si limitari, dar, ca si asistentul de voce Alexa al lui Amazon, evolueaza si dobandeste noi abilitati si se va imbunatati in timp.

Daca detineti deja o pereche de QC35 originale, nu cred ca merita sa faceti upgrade la acest model pentru Asistentul Google integrat. Dar ceea ce face noua caracteristica este de a oferi setului de casti excelente cu anulare a zgomotului umpic de personalitate. Si, in ciuda faptului ca performanta si sunetul nu s-au schimbat, ii ajuta pe cei de la Bose sa tina pasul cu Sony WH-1000XM2 si cu Studio3 Wireless, ambele costand 1.300 RON.

Magazine de unde puteti achizitiona Bose QuietComfort 35 II:

Emag: VEZI AICI