fbpx

MSI Prestige: Este mai mult un MacBook decat o bestie de gaming

MSI Prestige

Noul laptop Prestige este subtire si sexy si complet diferit fata de cele de gaming pentru care MSI este cunoscut.

MSI este cunoscut in special pentru construitul de laptopuri de gaming, extrem de puternice. Compania taiwanez a schimbat lucrurile la Computex 2018 din Taipei, unde a prezentat laptopul Prestige PS42. Un dispozitiv subtire, usor si elegant, incearcand sa concureze mai mult cu Apple decat Alienware.

Prestige are un ecran de 14 inch si poate fi configurat cu un procesor Intel Core i7 de generatie a 8a. Dar cele mai importante caracteristici pot fi dimensiunile sale. Este de numai 15,9 mm grosime si 1,19 kg greu, fiind mai usor si mai subtire decat MacBook Pro de 13 inchi.

L-am tinut in mainile mele si am fost impresionat. Acesta vine intr-un design argintiu din aluminiu, care este mult mai sexy decat suna, iar insignele MSI arata mai regal pe partea din spate a lui Prestige decat pe un laptop obisnuit de 17 inci. Intre timp, camera web se afla sub ecran, permitand afisarea minima a barei similare cu cea pe care o vedem pe linia Dell XPS. Acesta este un laptop frumos.

Nu este fara chichite la partea grafica, deoarece exista o placa Nvidia GeForce MX150 inauntru. Nu este suficient sa jucati un nou joc de tip blockbuster, dar este mai puternic decat placa grafica Intel integrata pe care o aveti cu majoritatea laptopurilor de aceasta dimensiune. Am luat o pauza sa ma joc cu tastatura si mi sa parut confortabil sa scriu.

MSI nu este prima companie de gaming ce face aceasta miscare, deoarece Razer in 2016 a lansat Blade Stealth. Acesta era, de asemenea, un laptop Windows subtire si elegant, si este o gama care continua sa se tina bine. Vom avea o intelegere mai concludenta cu privire la promitatorul Prestige in al treilea trimestru al anului, si anume cand MSI spune ca va lovi rafturile magazinelor. Nu s-a zis nimic legat de pret.

Caracteristici cheie:

Procesor Intel i7 de generatie a 8-a

Nvidia GeForce MX150 grafica de 2 GB

Afisaj IPS de 14 inchi si 1920×1,080 de pixeli

15,9 mm, 1,19 kg (0,65 toli, 2,6 kg)

Windows Hello scaner de amprente digitale

Webcam sub-ecran

MSI pretinde ca bateria va tine 10 ore de productivitate

Magazine de unde puteti achizitiona MSI Prestige:

Emag: VEZI AICI