fbpx

HP Omen 15: In 2020 acesta devine un laptop de gaming mai mic si mai usor de folosit

HP Omen 15

HP lanseaza laptop-ul principal Omen 15 – cel destinat utilizatorilor care prefera jocurile, dar care nu isi pot permite uneltele mai atragatoare – un design subtire prin adoptarea celei mai noi tendinte pentru laptop-uri, a ecranelor mai subtiri si a Nvidia Max-Q. Desigur, acesta primeste si actualizarile esentiale pentru anul 2018 pentru clasa sa, inclusiv:

-un bonus de pana la un GeForce GTX 1070 Max-Q ca optiune grafica de top, plus compatibilitatea G-Sync la modelele cu 1060 si 1070

-noi optiuni quad- sau hexacore cu procesoare Core i5-8300H sau i7-8750H

-un maxim de memorie de 32GB de 2,666 Hz, de la 16GB

-o optiune pentru accelerarea stocarii Intel Optane

-noi optiuni de configurare a afisajului 144Hz 1080p si 60Hz

-actualizarea software-ul Command Center cu ajutorul Game Stream-ului HP construit

-o optiune Wi-Fi de 1 GB

Designul s-a schimbat si el, cum ar fi unii dintre conectorii care se misca in spate si termofonice pentru a sustine procesoarele care ruleaza mai fierbinte. De asemenea, puteti accesa mai usor stocarea si memoria pentru un upgrade prin intermediul unui singur panou care se deschide cu o surubelnita Phillips.

Modelul actualizat va fi livrat la sfarsitul lunii iulie, incepand cu 4.500 RON

Mai interesant decat laptopul, probabil, este noul headset Mindframe, conceput pentru cei carora le transpira capul. Acesta incorporeaza un dispozitiv in casti care conduc caldura spre exterior.

De asemenea, incorporeaza o banda de sustinere a suspensiei pentru o potrivire mai confortabila, un microfon, cu un control al volumului pe ureche si iluminare RGB. Setul cu casca accepta DTS Headphone: X si 7.1 surround si are un conector USB 2.0.

Nu vom vedea Mindframe pana in a doua jumatate a anului, insa, si nu avem preturi.

HP nu dispune de o multime de optiuni cand vine vorba de tastaturi pentru gaming – Omen Keyboard 1100 pare sa fie singura. In plus, are un nume mult mai bun: Omen Sequencer.

Aceasta include switch-uri Blue optomechanical pe care HP pretinde ca sunt mai rapide decat comutatoarele mecanice traditionale (un timp de raspuns de 0,2 ms).

Tastatura include, de asemenea, una dintre caracteristicile mele preferate, o rola de volum.

Ne putem astepta sa-l vedem in iulie pentru $ 180 (convertit direct, aproximativ £ 135 si AU $ 240).

HP si-a actualizat soarecii cu mouse-ul Omen Reactor – mai bine numit decat mouse-ul HP 600 si versiunea sa. La fel ca si tastatura, utilizeaza comutatoarele opto-mecanice si un senzor de 16.000 dpi. Dispune de asemenea de LED-uri RGB programabile si puteti ajusta inaltimea suportului pentru palma.

Aceasta va fi livrat in iulie pentru 360 RON.

Magazine de unde puteti achizitiona HP Omen 15:

Emag: VEZI AICI