fbpx

Crossfade 2 Wireless Codex Edition de la V-Moda: Este doar un usor upgrade fata de varianta anterioara

Crossfade 2 Wireless Codex Edition de la V-Moda

Castile wireless de top ale companiei au fost actualizate la o versiune ce suporta toate cele trei codecuri audio majore de streaming.

V-Moda Crossfade 2 Wireless sunt unele dintre castile noastre preferate wireless si acum exista o versiune usor modificata a acestora: The Crossfade 2 Codex Edition.

Codex-ul reprezinta de fapt codec-uri, ca si in formatele de codare audio streaming, iar aceaste  noi casti suporta aptX, AAC (dispozitive iOS) si SBC (Sub-Band Codec) atunci cand AptX si AAC nu sunt disponibile.

Nu suna putin ezoteric, chiar este. Dar ideea este ca daca sunteti un audiofil, va puteti simti increzator ca obtineti cel mai bun format de compresie audio disponibil pentru dispozitivul dvs.

V-Moda spune ca castile “ajusteaza automat in functie de dispozitivul asociat si cand dispozitivele sunt compatibile cu mai mult de un codec, cum ar fi Google Pixel sau Samsung Galaxy S9, utilizatorii pot alege ce codec sa utilizeze, creand un cod unic si experienta personalizata de ascultare. ”

O sa va spun daca o sa pot face diferenta in calitatea sunetului cand schimb intre codecuri de indata ce pun mana pe acestea.

V-Moda a anuntat de asemenea ca, pentru o perioada limitata, clientii care au achizitionat Crossfade 2 Wireless sau Crossfade Wireless anterior pot sa le comercializeze si sa faca upgrade la acest nou model si vor obtine o reducere a pretului. Proprietarii Crossfade 2 wireless pot face upgrade pentru  500 RON, in timp ce proprietarii Crossfade Wireless pot face upgrade pentru 750 RON.

Caracteristicile produsului:

Suruburi cu diafragma de 50 mm, perne mari pentru uzura prelungita, durata de viata a bateriei de 14 ore, design de balamale CliqFold

Disponibil acum in  variantele Rose Gold si Negru mat la doar 1.750 RON

Magazine de unde puteti achizitiona Crossfade 2 Wireless Codex Edition:

Emag: VEZI AICI