fbpx

Cele mai bune uscatoare de rufe

Cele mai bune uscatoare de rufe

Dupa 50 de ore de cercetare, am aflat ca uscatoarele de haine functioneaza destul de asemanator. Deci, daca nu va pasa daca uscatorul dvs. se potriveste cu masina dvs. de spalat, va recomandam sa cautati un uscator simplu, robust deoarece va functiona la fel de bine ca si modelele care costa mai mult. Consideram ca uscatorul electric Maytag MEDX655DW (sau versiunea cu gaz Maytag MGDX655DW) este o alegere buna, deoarece este unul dintre cele mai bine construite uscatoare, cu toate caracteristicile de care aveti nevoie.

Maytag MEDX655DW: Simplu, robust, fiabil

Acest Maytag electric este bine construit, accesibil si sustinut de una dintre cele mai bune reputatii pentru fiabilitate si performanta pe termen lung.

Magazine de unde puteti achizitiona Maytag MEDX655DW:

Emag: VEZI AICI

Maytag MGDX655DW: Versiunea cu gaz

Este acelasi uscator ca si pick-ul nostru principal, dar cu gaz, daca de asta ai nevoie sau asta preferi.

Magazine de unde puteti achizitiona Maytag MGDX655DW:

Emag: VEZI AICI

Ca uscator Maytag, MEDX655DW (sau versiunea cu gaz MGDX655DW) are o reputatie buna pentru fiabilitate. Garantia este putin mai buna decat cea a celor mai multe marci. Hardware-ul care iti usuca de fapt hainele este, in esenta, acelasi ca si in orice alt uscator si are toate caracteristicile suplimentare care sunt efectiv utile, inclusiv un senzor de umiditate (pentru ciclul auto), o lumina de tambur si o setare pentru prevenirea sifonarii . Ea elimina extrasurile inutile, cum ar fi un ciclu de aburi, Wi-Fi si controale sensibile la atingere, astfel incat veti economisi niste bani.

Whirlpool WED5000DW: Mai mult sau mai putin la fel

Daca alegerea principala nu este disponibila, acest Whirlpool este o masina foarte asemanatoare. Are o usa in stil hamper, care este usor mai convenabila daca aveti o masina de spalat cu incarcatura mare.

Magazine de unde puteti achizitiona Whirlpool WED5000DW:

Emag: VEZI AICI

Whirlpool WGD5000DW: Versiunea cu gaz

Aceasta este versiunea alimentata cu gaz a runner-up-ului nostru. Este in esenta aceeasi masina.

Magazine de unde puteti achizitiona Whirlpool WGD5000DW:

Emag: VEZI AICI

Daca Maytag nu este disponibil sau daca doriti o usa in stil hamper, va recomandam uscatorul electric Whirlpool WED5000DW (sau versiunea cu gaz WGD5000DW). De obicei, costa un pic mai putin si are o simtire usoara. In afara de usa in stil hamper, pe care unii oameni o prefera pentru suprafata pliabila suplimentara si comoditatea de rulare a rufelor de la o masina de spalat cu incarcatura superioara, WED5000DW are aceleasi caracteristici si cicluri ca si Maytag. Ne place, de asemenea, Whirlpool ca brand, deoarece se situeaza printre cele mai bune la fiabilitate si satisfactia pe termen lung. Maytag si Whirlpool sunt detinute de aceeasi companie-mama, Whirlpool Corporation, deci este foarte probabil ca principalul nostru pick si runner-up-ul sa fie in esenta acelasi uscator.

Whirlpool WED75HEFW: O optiune putin mai mare cu comenzile montate in fata

Daca preferati comenzile montate pe partea din fata sau ceva ce este mai mare, acest uscator are acelasi echilibru excelent intre calitatea construirii, reputatia si accesibilitatea.

Magazine de unde puteti achizitiona Whirlpool WED75HEFW:

Emag: VEZI AICI

Whirlpool WGD75HEFW: Versiunea cu gaz

Aceasta este versiunea alimentata cu gaz a uscatorului de mai sus pentru cei care prefera comenzile montate in fata.

Magazine de unde puteti achizitiona Whirlpool WGD75HEFW:

Emag: VEZI AICI

Principalul nostru pick si runner-up au panoul lor de control montat pe partea din spate a corpului. Dar unii prefera aspectul comenzilor montate pe fata (mai ales daca detin o masina de spalat cu incarcare frontala). In acest caz, va recomandam uscatorul electric Whirlpool WED75HEFW (sau versiunea cu gaz WGD75HEFW). Ca si cele mai bune optiuni, acesta ofera unul dintre cele mai bune balante de construire a calitatii, designului si reputatiei marcii pentru costuri. Are toate caracteristicile cele mai importante – alerta la sfarsit de ciclu, senzor de umiditate, control al temperaturii, lumina la  tambur, modul de prevenire al sifonarii si chiar putin mai mult. Exista o sansa buna ca acesta sa dureze mai mult decat altele, fara a fi nevoie de reparatii.