fbpx

Cele mai bune televizoare sub 2.100 RON din 2020

Cele mai bune televizoare sub 2.100 RON din 2020

Daca doriti cel mai bun televizor sub 2.100 RON pe care il puteti cumpara chiar acum, va recomandam seria Vizio E de 55 de inci. La cei 2.100 de RON este de departe cel mai bun televizor pe care il veti obtine in aceasta gama de preturi, oferind un ecran mare, plusuri extraordinare si o calitate foarte buna a imaginii.

Desigur, daca preferati sa nu cheltuiti prea mult sau doriti ceva cu stil sau caracteristici diferite, nu este nimic in neregula in a vedea ce optiuni mai sunt in magazine. Am testat personal si am revizuit fiecare televizor din aceasta lista si toate au o valoare foarte buna.

1.Seria Vizio E de 55 de inci

La 2.100 de RON, seria Vizio E de 55 de inci este cu siguranta cel mai bun televizor pe care il puteti obtine la aceasta gama de preturi. Este un televizor inteligent 4K / HDR care utilizeaza noul sistem “SmartCast” al companiei Vizio si ofera o calitate foarte buna a imaginii.

In timp ce seria E nu este cel mai bland televizor din punct de vedere al designului, nici nu este cel mai impresionant TV HDR de pe piata, veti obtine o multime de tehnologii ce au un aspect de viitor, fara prea multi bani, incluzand sistemul de iluminare cu LED-uri.

Magazine de unde puteti achizitiona Seria Vizio E de 55 de inci:

Emag: VEZI AICI

2.Seria TCL S de 55 de inci

Seria S de 55 de inci a TCL este inca o mare afacere in gama de preturi sub 2.100 de RON. Pentru aproximativ 1.600 de RON, beneficiati de un televizor 4K / HDR cu o performanta decenta, care ofera, de asemenea, o versiune incorporata a software-ului popular Roku streaming. Este un televizor frumos, cu o performanta care nu este deloc rea pentru acesta gama de preturi.

In timp ce Seria TCL S nu este mai bun decat Seria Vizio E din punct de vedere al calitatii imaginii / performantei de baza, este inca un televizor foarte fiabil ce ar trebui sa le faca pe plac cumparatorilor.

Magazine de unde puteti achizitiona Seria TCL S de 55 de inci:

Emag: VEZI AICI

3.Seria Vizio D de 55 de inci

Cel mai mare Vizio de la inceputul anului 2017, Seria D continua sa reprezinte seria cel mai accesibil / mai ieftin TV a lui Vizio. In timp ce puteti obtine Seria Vizio D de 50 de inci pentru aproximativ 1.400 RON, ceea ce reprezinta un pret minunat, Seria D nu se comporta la fel de bine ca Seria Vizio E de 55 de inci, care costa cu doar 600 de RON mai mult.

In cazul in care nu va intereseaza caracteristici extra ca HDR-ul in aceasta gama de preturi, Seria D este cu siguranta cea mai buna alegere pentru bugetele stricte.

Magazine de unde puteti achizitiona Seria Vizio D de 55 de inci:

Emag: VEZI AICI