fbpx

Cele mai bune televizoare de 50 inci din 2020

Cele mai bune televizoare de 50 inci din 2020

Cautati cel mai bun televizor de 50 inch de pe piata? Va recomandam Samsung MU8000. In timp ce tehnic este un model de 49 de inchi, este cel mai bun model testat la aceasta dimensiune, oferind 4K si HDR pentru a va asigura ca televizorul dvs. va fi actualizat pentru o lunga perioada de timp.

Exista o multime de alte optiuni in aceasta clasa de dimensiuni. Am testat si revizuit pe deplin toate televizoarele recomandate aici si toate au o calitate si o valoare excelenta.

Samsung MU8000 de 49 inci

Samsung MU8000 este unul dintre modelele superioare de ultima generatie ale companiei Samsung pentru anul 2017. Versiunea de 49 de inci se vinde cu aproximativ 3.000 de RON, desi este uneori mult mai scump in alte locatii.

Pentru acest pret, obtineti rezolutie  4K, compatibilitate HDR si o calitate foarte buna a imaginii. MU8000 ofera de asemenea o serie de detalii de design minimaliste, cum ar fi OneConnect mini si simplul OneRemote control. Este un pachet bine lustruit si ofera o multime de valoare pentru doar 3.000 de RON.

Magazine de unde puteti achizitiona Samsung MU8000 de 49 inci:

Emag: VEZI AICI

Seria Vizio M de 50 de inci (2017)

Seria M de la Vizio este in mod constant unul dintre cele mai bune valori datorita combinatiei sale de rezolutie 4K / UHD, gama inalta dinamica, caracteristici inteligente. Cel de 50 de inch nu este o exceptie, ar putea fi avea cea mai buna valoare din serie.

Puteti gasi Seria Vizio M de 50 de inci la un pret in jur de 2.600 de RON, ceea ce reprezinta un pret excelent pentru un televizor atat de bine rotunjit.

Magazine de unde puteti achizitiona Seria Vizio M de 50 de inci (2017):

Emag: VEZI AICI

Seria Vizio E de 50 de inci (2017)

Cu un pas mai jos fata de Seria M, seria 2017 E a lui Vizio se indreapta spre sfarsitul spectrului mai accesibil, dar ofera in acelasi timp un ecran de rezolutie de 4K, o gama inalta dinamica si o interfata inteligenta.

Nu este cel mai stilat televizor si nu functioneaza cu aceleasi caracteristici ca seria M, dar optiunea de 50 de inci inca ofera o valoare incredibila, in special avand in vedere ca il puteti gasi la un pret sub 2.200 de RON.

Magazine de unde puteti achizitiona Seria Vizio E de 50 de inci (2017):

Emag: VEZI AICI

Samsung MU7000 de 49 inci

Seria MU7000 a Samsung este un set superior de dimensiuni medii de televizoare 4K / UHD care ofera designuri atragatoare, caracteristici elegante si inteligente si o calitate solida a imaginii care include compatibilitate HDR. Acestea sunt televizoare foarte bine lustruite si atractive, cu un design mai bun decat cele mai multe televizoare de pe lista.

Singurul dezavantaj este ca exista cateva televizoare de 50 de inchi destul de bune la categoria de pret sub 2.200 de RON si aici platiti mai mult pentru designul minimalist al MU7000 si al interioarului bine lustruit. Daca nu va deranjeaza sa platiti mai mult pentru calitate, MU7000 este o alegere buna.

Magazine de unde puteti achizitiona Samsung MU7000 de 49 inci:

Emag: VEZI AICI

Seria TCL S de 49 de inci

Seria TCL S este unul dintre cele mai accesibile televizoare ale anului, dar fiecare televizor din acest set ofera o calitate perfecta a imaginii, o rezolutie de 4K si o compatibilitate HDR. Puteti obtine seria S de 49 de inci pentru doar 1.300 de RON, ceea ce reprezinta un pret super bun pentru un televizor mare 4K / HDR.

Singurul dezavantaj real aici este ca redarea HDR nu pare deloc impresionanta, deloc. Televizorul arata in mod concret acelasi continut HDR ca si continutul normal. Dar, pentru acest pret, este un dezavantaj destul de mic.

Magazine de unde puteti achizitiona Samsung Seria TCL S de 49 de inci:

Emag: VEZI AICI

Samsung MU6300 de 50 de inci

Televizorul Samsung MU6300 de 50 inci este unul dintre cele mai accesibile televizoare 4K / HDR de la Samsung din 2017. Ofera acelasi design elegant si caracteristici inteligente ca celelalte televizoare Samsung din lista, la un pret in jur de 1.800 de RON este de departe cel mai accesibil televizor din gama Samung.

Asa cum v-ati putea astepta, dezavantajul este ca performanta HDR a televizorului nu este uimitoare. Este un pic cam scump pentru ceea ce primesti, dar este, de asemenea, unul dintre cele mai frumoase televizoare din aceasta gama de preturi.

Magazine de unde puteti achizitiona Samsung MU6300 de 50 de inci:

Emag: VEZI AICI