fbpx

Cele mai bune tastaturi Bluetooth si wireless

Cele mai bune tastaturi Bluetooth si wireless

Dupa ce am testat mai mult de 30 de tastaturi in ultimii doi ani, am constatat ca Logitech K380 este cea mai buna tastatura wireless pentru majoritatea oamenilor. Este o tastatura Bluetooth multifunctionala, confortabila, compacta si versatila – si nimic altceva nu ofera acelasi echilibru excelent intre pret si caracteristici.

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard: Cea mai buna tastatura Bluetooth pentru majoritatea oamenilor

Logitech K380 ofera cel mai bun echilibru intre confort, caracteristici si pret.

Tastatura Bluetooth Logitech K380 Multi-Device va permite sa o asociati cu pana la trei dispozitive si sa comutati intre ele prin apasarea unui buton, o functie utila pe care o au cateva tastaturi Bluetooth. Tastatura este confortabila si receptiva; este, de asemenea, suficient de solid pentru utilizarea pe desktop sau pe laptop, insa este suficient de mica si suficient de usora pentru a o putea pune in ghiozdan si a o folosi in miscare. Logitech declara ca modelul K380 are o durata de viata de pana la doi ani, cu utilizare intensa (definita ca opt ore pe zi, cinci zile pe saptamana). Va va lua ceva timp sa va obisnuiti cu tastele rotunde neobisnuite ale lui K380, iar tastatura nu are lumina de fundal si dispozitivele specifice sistemului de operare pe care le gasiti pe site-urile noastre de upgrade, dar aceste facilitati nu sunt disponibile nici la alte tastaturi din acest interval de pret.

Magazine de unde puteti achizitiona Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard:

Emag: VEZI AICI

Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard K811: O actualizare a Mac-ului

Bluetooth Easy-Switch pentru Mac este scump, dar este singurul model care este confortabil, cu iluminare din spate si este proiectat cu un layout-cheie Mac / iOS.

Magazine de unde puteti achizitiona Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard K811:

Emag: VEZI AICI

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810: O actualizare a Windows-ului

Versiunea PC a tastaturii Bluetooth Easy-Switch a Logitech este aproape identica cu omologul sau Mac, cu exceptia layout-ului cheie specific pentru Windows.

Daca petreceti toata ziua tastand si aveti nevoie de o tastatura fara fir, luati in considerare tastatura Bluetooth Easy Switch (pentru Mac si Windows). Aceste doua modele au fost de mult timp standardul de aur pentru tastaturile Bluetooth datorita tastelor lor netede si bine distantate, luminii de fundal reglabile, configuratiilor specifice platformelor pentru Mac si Windows si abilitatii lor de a comuta instantaneu intre mai multe dispozitive asociate. Dar nu le recomandam pentru majoritatea oamenilor deoarece sunt scumpe. Cu exceptia cazului in care aveti nevoie de iluminare din spate sau de o platforma specifica, credem ca K380 este cu aproximativ 80% la fel de bun pentru doar 40% din pret.

Magazine de unde puteti achizitiona Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810:

Emag: VEZI AICI

Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard: O tastatura wireless cu un pad numeric

Logitech K780 nu necesita Bluetooth si ofera cel mai bun echilibru intre confort, caracteristici si pret.

Daca aveti nevoie de o tastatura cu un pad numeric incorporat sau doriti sa va conectati la un computer sau la un dispozitiv fara Bluetooth, va sugeram tastatura wireless Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard. K780 este echipat si cu un dispozitiv wireless Logitech Unifying USB, dar este foarte asemanator celui din K380, care ofera aceleasi taste rotunde, o pereche de conexiuni Bluetooth multifunctionale si o durata de viata estimata a bateriei de doi ani. Acesta adauga un pad numeric si un stand incorporat pentru smartphone-uri si tablete, de asemenea. Cu toate acestea, acesta impartaseste unele dintre defectele lui K380, deoarece nu are lumina de fundal si nu este disponibil in layout-urile Windows sau Mac.

Magazine de unde puteti achizitiona Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard:

Emag: VEZI AICI

Satechi Bluetooth Wireless Numeric Keypad

Satechi Bluetooth Wireless Numeric Keypad este un model usor si confortabil, usor de luat cu tine.

Daca aveti nevoie doar de un pad numeric, va recomandam Satechi Bluetooth Wireless Numeric Keypad, deoarece este ieftina, receptiva si dotata cu functii de navigare. Satechi pare sa ofere cele mai bune optiuni atunci cand vine vorba de placutele cu numere de telefon Bluetooth, iar acesta cel mai bun pariu atunci cand se ia in considerare valoarea acesteia.

Magazine de unde puteti achizitiona Satechi Bluetooth Wireless Numeric Keypad:

Emag: VEZI AICI