fbpx

Cele mai bune tablete grafice pentru incepatori

Cele mai bune tablete grafice pentru incepatori

Dupa ce am intervievat cinci artisti profesionisti, cercetand 23 de tablete grafice si testand 11, am descoperit ca Wacom Intuos S este cea mai buna pentru incepatori. Intuos functioneaza pe Windows si MacOS cu cele mai populare programe de arta si ofera cea mai mare precizie si un control perfect fata de orice tableta sub 400 RON. Butoanele stiloului si tabletelor Intuos S sunt printre cele mai personalizabile pe care le-am gasit datorita software-ului excelent.

Wacom Intuos S: Cea mai buna tableta grafica pentru incepatori

Cele mai compatibilie, personalizabile si mai precise tablete grafice pentru incepatori ce se pot obtine pentru mai putin de 400 RON.

Intuos S este cea mai putin costisitoare tableta grafica pentru incepatori de la Wacom, perfect pentru artistii digitali care incep sa caute o tableta grafica de incredere care sa dureze ani de zile. Aceasta include Corel Painter Essentials 6 pentru desen si pictura sau Corel AfterShot pentru editare foto, ceea ce o face sa aibe o valoare exceptionala. Ea are o suprafata de 6 pe 3,7 inci pentru a desena si este suficient de compacta pentru a o folosi pe birou sau pentru a arunca-o in rucsac alaturi de laptopul tau si pixul ei usor pentru a crea lucrari de arta oriunde. Intuos S se conecteaza prin USB; daca preferati o conexiune Bluetooth, va recomandam Intuos S cu Bluetooth pentru aproximativ 90 RON mai mult, desi nu credem ca majoritatea incepatorilor au nevoie de asta.

Magazine de unde puteti achizitiona Wacom Intuos S:

Emag: VEZI AICI

Huion 1060Plus: O optiune mai mare si mai ieftina

Huion 1060Plus mai mare va ofera mai mult spatiu de lucru, dar nu este la fel de personalizabil sau precis ca alegerea noastra de top.

Daca aveti nevoie de mai mult spatiu de desenare pentru ca preferati sa faceti desene mari pe hartie sau daca lucrati pe un monitor (sau monitoare) mai mare de 20 de centimetri, Huion 1060Plus este cea mai buna tableta grafica de dimensiuni mai mari la pretul de 400 RON. Dispune de o zona de desen activa de 10 pe 6,25 inci, un stilou confortabil si 12 taste de comenzi rapide pentru tablete personalizabile. Dar software-ul al lui Huion nu se compara cu Wacom’s, 1060Plus nu este la fel de personalizabil ca tabletele Intuos si am constatat ca, in ciuda 8192 de niveluri de sensibilitate la presiune, suprafata tabletei slicker ne-a oferit mai putin control asupra greutatii si opacitatii liniei la desen. Chiar si asa, Huion este mai ieftina decat cele mai mari tablete ale lui Wacom.

Magazine de unde puteti achizitiona Huion 1060Plus:

Emag: VEZI AICI

Wacom Intuos Pro: Tableta grafica pentru profesionisti

Intuos Pro este standardul de aur al tabletelor grafice. Este mai mare si mai precisa decat ponturile noastre pentru incepatori, dar este mult mai scumpa.

Daca sunteti un artist profesionist sau un designer de grafica sau daca sunteti gata sa faceti upgrade de la prima dvs. tableta, Wacom Intuos Pro este calea de urmat. Intuos Pro are o calitate superioara a constructiei si o precizie superba fata de toate tabletele testate si este disponibila in dimensiuni medii si mari. Dispune de recunoastere multitouch, de inclinare, Bluetooth, opt chei de tableta si o roata cu o atingere minunata. Dar este mult mai scumpa – adesea in jur de 1.500 RON – deci nu o recomandam artistilor incepatori.

Magazine de unde puteti achizitiona Wacom Intuos Pro:

Emag: VEZI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *