fbpx

Cele mai bune SSD-uri portabile

Cele mai bune SSD-uri portabile

Dupa ce am cercetat 28 de SSD-uri si dupa ce am testat cei mai promitatori  concurenti din 2017, am constatat ca cel mai bun SSD portabil este Samsung T5 Portable SSD cu 500 GB. Dispozitivele de baza ale companiei Samsung functioneaza in mod fiabil , iar T5 a fost cel mai rapid dintre toate dispozitivele testate de noi. Acesta suporta si viteze USB 3.1 gen 2 mai rapide.

Samsung T5 Portable SSD de 500 GB: Cel mai bun SSD Portabil

SSD-ul Samsung T5 portabil are cea mai buna balanta de fiabilitate, viteza si marime in comparatie cu competitia.

SSD-ul Samsung T5 Portabil  este mai scump decat celalalte porturi externe  si este unul dintre cele mai usoare si compacte, astfel incat sa-l puteti pune in geanta sau il puteti pune in buzunar atunci cand va deplasati.T5 are un port USB 3.1 Gen 2 Type-C si include cabluri pentru conectarea la dispozitivele noi si vechi, precum si criptarea hardware AES pe 256 de biti pentru ca datele sa fie protejate. Dispune de software-ul cel mai placut pentru navigare si dispune de un indicator luminos care va permite sa stiti cand este conectat si vine cu o garantie de trei ani.

Magazine de unde puteti sa achizitionati Samsung T5 Portable SSD de 500 GB:

Emag: VEZI AICI

Samsung T5 1TB Portabil: Mai multa memorie cu mai multi bani

Versiunea de 1 TB din topul nostru demonstreaza ca spatiul mai mare costa dublu.

Daca doriti mai mult spatiu si sunteti dispusi sa platiti mai mult, va recomandam SSD-ul Samsung T5 Portabil de 1 TB. Deoarece drive-urile de inalta capacitate ofera adesea performante usor imbunatatite, ne asteptam ca cel de 1 TB sa fie putin mai rapid decat cel de 500 de GB, desi noi nu am reusit sa-l testam pana acum. Acesta este identic cu initiala noastra alegere si are cam acelasi pret pe gigabyte ca versiunea de 500 GB.

Magazine de unde puteti sa achizitionati Samsung T5 1TB Portabil:

Emag: VEZI AICI

SSD-ul Western Digital My Passport cu 512 GB: Mult mai portabil, dar cu un driver mai incet

SSD-ul Western Digital My Passport cu 512 GB  nu este la fel de rapid ca si Samsung T5, dar este rapid in felul lui, fiabil si este cel mai micut si luminos driver pe care noi l-am testat.

Daca selectia noastra  initiala nu mai este disponibila, va recomandam SSD-ul Western Digital My Passport cu 512 GB, pentru aproximativ acelasi pret. In testele noastre, SSD-ul My Passport a fost cu 30-60 MB mai lent decat Samsung T5 ,dar a fost mai rapid decat celalalte SSD-uri testate de noi si care suporta sistemele USB 3.1 Gen 2, SSD-ul Passport este mai lung, mai subtire si mai usor decat cel de la Samsung. Dispune de un port USB-C si este dotat cu un cablu USB-C-to-USB-C si un mic adaptor USB-C de la USB-A. Este usor de pornit si oprit, dar este la fel de usor de pierdut. La fel ca Samsung are criptare AES de 256 de biti, software intuitiv si o garantie de 3 ani, dar nu dispune de o lumina indicatoare pentru activitate ca la Samsung.

Magazine de unde puteti sa achizitionati SSD-ul Western Digital My Passport cu 512 GB:

Emag: VEZI AICI