fbpx

Cele mai bune smartphone-uri din 2020

Cele mai bune smartphone-uri din 2020

Fie ca doriti un Samsung, un iPhone, sau chiar un HTC sau Google Nexus, aici veti gasi cele mai bune dispozitive de pe piata. Acestea sunt cele mai bune smartphone-uri pe care le-am testat si pe care le puteti gasi in magazine.

1.Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 ofera un design de prima clasa, performanta in industrie si are cea mai buna camera dintre toate smartphone-urile pe care l-am testat vreodata. Ca orice smartphone, nu este perfect, dar succesele sunt atat de numeroase incat este usor sa treceti cu vederea peste anumite chichite. Pentru a spune cu blandete, Galaxy S8 ar putea fi cel mai bun telefon Android pe care l-am testat vreodata.

Magazine de unde puteti achizitiona Samsung Galaxy S8:

Emag: VEZI AICI

2.Samsung Galaxy Note8

Cu o camera de varf, o performanta de ultima generatie, Samsung Galaxy Note 8 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri pe care le-am testat vreodata si unul dintre cele mai bune telefoane Android pe care le pot cumpara bani. Pretul este destul de abrupt, dar este exact ce va trebuie daca doriti un ecran mare, suport stylus, si o experienta amuzanta, flexibila cu camera dubla.

Magazine de unde puteti achizitiona Samsung Galaxy Note8:

Emag: VEZI AICI

3.Samsung Galaxy S9

Utilizatorii Galaxy ar putea gasi S9 ca fiind un lucru inovatoare, mai ales daca avanseaza de la Galaxy S8-ul de anul trecut. Acestea fiind spuse, din punctul de vedere al performantei, Samsung Galaxy S9 ar putea fi foarte bine cel mai bun smartphone pe care Samsung la realizat vreodata. Este senzational de rapid si este sustinut de o baterie extrem de buna.

Magazine de unde puteti achizitiona Samsung Galaxy S9:

Emag: VEZI AICI

4.Samsung Galaxy S9 +

Galaxy S9 + este unul dintre cele mai bune smartphone-uri Samsung pana in prezent. Daca inca mai detineti si va bucurati de Galaxy S8 +, nu veti pierde prea mult daca veti face upgrade la S9 +. Acestea fiind spuse, utilizatorii S9 + se vor bucura de o viata extraordinara a bateriei, de performante super-rapide si de o camera superba.

Magazine de unde puteti achizitiona Samsung Galaxy S9 +:

Emag: VEZI AICI

Apple iPhone 8 Plus

Intre designul sau generos, bateria de lunga durata si experienta senzationala cu doua camere, iPhone 8 Plus este unul dintre cele mai bune telefoane inteligente pe care le puteti cumpara de pe piata. Nu este la fel de mare ca predecesorul sau, iPhone 8 Plus este unul dintre cei mai buni din joc – asumand ca nu doriti sa platiti mai mult pentru iPhone X.

Magazine de unde puteti achizitiona Apple iPhone 8 Plus:

Emag: VEZI AICI