fbpx

Cele mai bune smartphone-uri Android din 2020

Cele mai bune smartphone-uri Android din 2020

Daca sunteti pe piata pentru un smartphone nou, prima decizie ce trebuie s-o faceti este destul de simpla: Apple sau Android?. In timp ce o multime de cumparatori vor pur si simplu implicit cel mai nou iPhone, la fel de multi opteaza pentru personalizarea si varietatea ecosistemului Android.

Dar, cu atat de multe dispozitive Android diferite acolo, alegerea celor mai bune necesita o multime de cercetari. Din fericire am facut munca grea pentru dvs., am testat telefoanele Android de top de pe piata in laboratoarele noastre de ultima generatie.

Actualul nostru favorit este Samsung Galaxy S8, dar nu exista un telefon perfect. Daca cautati un design bun, un display frumos, o viata extraordinara a bateriei si o camera superba, aceste telefoane Android de mai jos ar trebui sa va faca fericiti.

1.Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 ofera un design de prima clasa, performanta in industrie si are cea mai buna camera dintre toate smartphone-urile pe care l-am testat vreodata. Ca orice smartphone, nu este perfect, dar succesele sunt atat de numeroase incat este usor sa treceti cu vederea peste anumite chichite. Pentru a spune cu blandete, Galaxy S8 ar putea fi cel mai bun telefon Android pe care l-am testat vreodata.

Magazine de unde puteti achizitiona Samsung Galaxy S8:

Emag: VEZI AICI

2.Samsung Galaxy Note8

Cu o camera de varf, o performanta de ultima generatie, Samsung Galaxy Note 8 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri pe care le-am testat vreodata si unul dintre cele mai bune telefoane Android pe care le pot cumpara bani. Pretul este destul de abrupt, dar este exact ce va trebuie daca doriti un ecran mare, suport stylus, si o experienta amuzanta, flexibila cu camera dubla.

Magazine de unde puteti achizitiona Samsung Galaxy Note 8:

Emag: VEZI AICI

3.Samsung Galaxy S9

Utilizatorii Galaxy ar putea gasi S9 ca fiind un lucru inovatoare, mai ales daca avanseaza de la Galaxy S8-ul de anul trecut. Acestea fiind spuse, din punctul de vedere al performantei, Samsung Galaxy S9 ar putea fi foarte bine cel mai bun smartphone pe care Samsung la realizat vreodata. Este senzational de rapid si este sustinut de o baterie extrem de buna.

Magazine de unde puteti achizitiona Samsung Galaxy S9:

Emag: VEZI AICI

4.Samsung Galaxy S9 +

Galaxy S9 + este unul dintre cele mai bune smartphone-uri Samsung pana in prezent. Daca inca mai detineti si va bucurati de Galaxy S8 +, nu veti pierde prea mult daca veti face upgrade la S9 +. Acestea fiind spuse, utilizatorii S9 + se vor bucura de o viata extraordinara a bateriei, de performante super-rapide si de o camera superba.

Magazine de unde puteti achizitiona Samsung Galaxy S9 +:

Emag: VEZI AICI

5.LG G6

LG G6 este o alternativa fantastica daca Apple si Samsung nu sunt companiile alese de dvs. Este posibil sa nu fie cel mai rapid telefon, dar durata de viata a bateriei, camera si performanta generala il ajuta sa se situeze destul de bine printre ceilalti competitori. Este o alegere excelenta si pentru shutterbugs. Nu este fara defecte, dar G6 isi merita fiecare ban, el fiind un telefon ce nu va va dezamagi.

Magazine de unde puteti achizitiona LG G6:

Emag: VEZI AICI