fbpx

Cele mai bune mouse-uri pentru gaming in 2020: Mouse-uri de gaming pe care le puteți cumpăra de la 150 RON

Cele mai bun mouse-uri pentru gaming in 2020

Cuprins ascunde

Există mai multe mouse-uri de gaming decât lumini intermitente și desene animate – acesta este ghidul nostru pentru alegerea celui mai bun mouse pentru gaming. Dacă vă plac jocurile pe calculator, un mouse bogat Microsoft standard nu va face treaba. Există o gamă largă de mouse-uri de gaming specifice, dar găsirea celui potrivit pentru nevoile dvs., mâinile și jocul nu este întotdeauna simplă. Pentru a vă ajuta să alegeți din numeroasele modele diferite de la producători și să decideți ce caracteristici aveți nevoie, aici, veți găsi recenziile noastre despre cele mai bune mouse-uri de gaming pe care le puteți cumpăra.

Logitech G903: cel mai bun mouse wireless pentru gaming

Există foarte putine mouse-uri în lume care vor atrage toate tipurile de jucători, dar Logitech a venit cu bunurile. Singurul dezavantaj al versatilității modelului G903 este totuși prețul său. La 650 RON, este unul dintre cele mai scumpe mouse-uri de pe piață.

G903 sa îmbunătățit fata de predecesorul său, G900, prin încorporarea tehnologiei Logitech Lightspeed. Acest lucru realizează o performanță asemănătoare cablului, care a reprezentat unul dintre cele mai mari dezavantaje ale utilizării modelului G900 pentru gaming-ul competitiv. Mai bine, G903 este compatibil cu Powerplay. Acesta este un suport pentru mouse-ul cu capabilități inteligente de încărcare fără fir încorporat. Cu aceasta, puteți încărca și utiliza G903 dvs. și beneficiați și de USB-ul liber .

Modelul G903 este dotat cu un senzor foarte impresionant PMW3366, cu performanță de accelerare zero pentru jucătorii FPS. Are 11 butoane programabile. Există două butoane de pe ambele părți ale mouse-ului (iar în cazul în care ajung în calea dvs., puteți înlocui butoanele cu plăci de protecție din plastic), două butoane din partea superioară, cu cele trei butoane stânga / dreapta / defilare standard și defilați spre stânga – butoane drepte.

Mouse-ul are iluminare RGB, cântărește 110g și este ideal pentru jucătorii care folosesc palmă sau degetul mare. La fel ca popularul Logitech G502, acesta dispune de o roată de derulare multifuncțională: hyperscroll și clicky. Mai presus de toate, mouse-ul poate fi folosit atat wireless cat si conectat.

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune experiențe de gaming fără fir, obțineți G903 și panoul de încărcare Logitech Powerplay – ar putea fi o combinație costisitoare, dar una caren va dura  ani de zile și vă va oferi libertatea wireless pe care ați visat-o mereu de.

Caracteristici cheie – Grip: Palm și vârful degetului; Greutate: 110g; Senzor: PixArt PMW3366; DPI maxim: 12.000; Butoane: 11; RGB: Da; Dimensiuni: 130 x 66,5 x 40,4 mm

Magazine de unde puteti achizitiona Logitech G903:

Emag: VEZI AICI


Roccat Leadr: Un mouse personalizabil pentru gaming cu wireless

Roccat Leadr este un mouse wireless de gaming personalizabil, care arată incredibil. Dispune de lumini RGB pe roata de derulare și pe sigla Roccat. Docking-ul său de încărcare chiar ține mouse-ul în sus vertical, făcând să pară o piesă de artă agățată.

În ceea ce privește performanța, Leadr are 14 butoane complet personalizabile care pot fi programate prin software-ul Swarm însoțitor. Chiblul său analog găsit pe partea stângă a mouse-ului este deosebit de util dacă comutați întotdeauna arme în jocuri. Desigur, dacă le descoperiți că obstrucționează experiența dvs. în jocuri, acestea pot fi dezactivate.

În interiorul mouse-ului Roccat este un PixArt PMW3361 sau așa cum o numește compania: un senzor optic “Owl-Eye”. Acest lucru este extrem de precis și poate atinge până la 12.000 DPI – ceea ce îl face unul dintre cei mai buni senzori de pe piață. Distanța de distanțare poate fi de asemenea reglată prin software, ceea ce este esențial dacă jucați cu un DPI scăzut.

Durata de viață a bateriei nu este rea, cu o durată de joc de 20 de ore și capacitatea de conectare a mouse-ului în timp ce este descărcată, nu veți opri niciodată jocurile. Dacă sunteți în căutarea unui mouse RGB de dimensiuni mari pentru jocuri wireless, asta este.

Caracteristici cheie – Grip: Palm și vârful degetului; Greutate: 134g; Senzor: PixArt PMW3361; DPI maxim: 12.000; Butoane: 14; RGB: Da; Dimensiuni: 126 x 80 x 45 mm

Magazine de unde puteti achizitiona Roccat Leadr:

Emag: VEZI AICI

SteelSeries Rival 600

SteelSeries Rival 600 este ultima creatie a companiei. Dispune de două panouri laterale magnetice de pe ambele părți ale mouse-ului, unde puteți adăuga greutăți 4x 4g. Da, aceste greutăți pot fi adăugate independent, astfel încât să puteți juca cu distribuția greutății mouse-ului. La fel ca o masina, Rival 600 este facut sa se potriveasca stilului tau de joc si mainii tale.

În afară de nivelul de personalizare a greutății, Rival 600 are opt zone de iluminare RGB independente, care pot fi modificate după preferințele dvs. prin software-ul SteelSeries ‘Engine. Nivelul de personalizare RGB, aici, este diferit fata de orice alt mouse de pe piață. Fiecare bandă deasupra mouse-ului are trei zone de joc, ceea ce înseamnă că există opt zone pentru a va juca cu ele; ceea ce face un mouse cu adevărat unic.

Cablul său microUSB pe cablu USB este detașabil, cu toate acestea, mouse-ul nu este wireless. Totuși, aceasta este un mare plus pentru a adăuga la longevitatea mouse-ului; acest lucru facilitează și transportul. Vorbind despre asta, Rival 600 găzduiește un procesor ARM pe 32 de biți care vă permite să stocați config-urile pe mouse-ul însuși.

Mergând la performanța sa, senzorul dual TrueMove3 + este creat pentru cei care își ridică mouse-urile de pe masa. Acest lucru este valabil pentru cei care predomină în jocuri cu snipe-uri sau pentru cei cu setări de sensibilitate scăzute. SteelSeries a creat un senzor care ajută la bruiaj și ajută la înlăturarea oricăror inexactități nedorite la ridicare. Efectul este vizibil numai dacă ridicați mouse-ul în mod regulat.

În afară de performanțele sale ascunse , senzorul funcționează admirabil. Nu există nici o accelerare pozitivă sau negativă, are o urmărire perfectă de 1: 1 și funcționează și pe majoritatea suprafețelor.

Dacă vă place să jucați cu greutatea mouse-ului și adorați iluminarea RGB, nu există mouse mai bun decât Rival 600.

Caracteristici cheie – Grip: Gheare, Palm și vârful degetului; Greutate: 96g fără cablu, personalizabil până la 128g; Senzor: SteelSeries TrueMove3; DPI maxim: 12.000; Butoane: 7; RGB: Da; Dimensiuni: 131 x 62 x 43 mm

Magazine de unde puteti achizitiona SteelSeries Rival 600:

Emag: VEZI AICI

Creative Sound BlasterX Siege M04: Cel mai bun mouse RGB

Creative Sound BlasterX Siege M04 este un mouse care vă va lumina biroul cu lumini RGB. Multe periferice au acum iluminare RGB, dar Creative a dus-o la un alt nivel cu iluminatul său Aurora. Nivelul de personalizare prin aplicația Sound Blaster Connect este extrem de impresionant, veți putea seta orice culoare, direcția iluminării, bpm (viteza) și chiar și schimbarea presetărilor RGB.

Există 7 butoane în total, toate acestea pot fi personalizate complet prin software (inclusiv adăugarea de macrocomenzi). Mi-a plăcut foarte mult butonul “Sniper”, care vă permite să faceți clic și să mențineți apăsat butonul pentru a schimba DPI în timp. Acest lucru este util dacă aveți nevoie să fiți mai precis atunci când va jucati – puteți seta DPI pentru cele trei moduri DPI și modul Sniper prin intermediul software-ului. Rata de interogare (125/250/500 / 1000Hz), accelerația, decelerația, declanșarea unghiului și distanța de ridicare (2mm și 3mm) pot fi de asemenea personalizate.

Siege M04 găzduiește PixArt PMW3360, un senzor fantastic și precis. Nu am avut nici o problemă în folosirea lui în jocurile competitive, și prin desenarea în Paint la un nivel ridicat de DPI, nu am observat nici un jitter. Singurul său dezavantaj este greutatea sa, deoarece unii ar putea găsi 110g un pic prea greu pentru un mouse de gaming. Indiferent dacă sunteți mulțumit de greutatea respectivă, atunci Siege M04 este un mouse dat naiba.

Caracteristici cheie – Grip: Palm și vârful degetului; Greutate: 110g; Senzor: PixArt PMW3360; DPI maxim: 12.000; Butoane: 7; RGB: Da; Dimensiuni: 135,6 x 67,65 x 43mm

Magazine de unde puteti achizitiona Creative Sound BlasterX Siege M04:

Emag: VEZI AICI


SteelSeries Rival 500: Un mouse unic de jocuri MOBA

SteelSeries Rival 500 este un mouse extraordinar daca dvs. obișnuiți sa va jucati MMO / MOBA / RTS. Majoritatea, ca și mouse-ul de gaimg Havit MMO, au o serie de butoane pe partea stângă. SteelSeries a inovat o modalitate de a avea până la 15 butoane fără a avea nevoie de o gripă pentru a-și folosi butoanele, ceea ce îl face potrivit pentru toate tipurile de aderență.

Există trei butoane sus, două butoane jos, două în partea stângă a butonului stâng al mouse-ului, unul în partea superioară a mouse-ului, unul în partea dreaptă a butonului drept al mouse-ului, mouse-ul rotiți butonul de rotire și butoanele sale integrate stânga și dreapta și butoanele standard stânga și dreapta. Ultimul buton este sub mouse și servește ca un comutator mecanic pentru a dezactiva cele două butoane sub-thumb.

Utilizarea acestor două butoane sub-thumb poate fi văzută ca o incomodare pentru unii, în funcție de aderență, ar putea duce la misclick. Designul SteelSeries vă permite să dezactivați mecanic aceste butoane, oferindu-vă posibilitatea de a naviga pe Internet fără șansa de a crea un misclick, dar apoi săriți direct în jocul dvs., fără a fi nevoie să vă bateți cu software-ul.

Mouse-ul are iluminare RGB și găzduiește impresionantul PixArt PMW3360, unde mișcările vor fi urmărite cu precizie. Singurul său defect este greutatea sa, care nu este personalizabilă. La 129g mouse-ul este greu de folosit. Rival 500 are, de asemenea, feedback tactil, unde veți fi alertat despre evenimentele din joc, prin mouse-ul dvs., un instrument util de avut.

Caracteristici cheie – Grip: Gheare, Palm și vârful degetului; Greutate: 129g; Senzor: PixArt PMW3360; DPI maxim: 16.000; Butoane: 15; RGB: Da; Dimensiuni: 118,75 x 78,34 x 43,34 mm

Magazine de unde puteti achizitiona SteelSeries Rival 500:

Emag: VEZI AICI

Roccat Kone Aimo: Cel mai bun mouse RGB de dimensiuni mari

Rocco Kone Aimo este asemanator cu SteelSeries Rival 500 (de mai sus). Dispune de un set de butoane pentru degetul mare, care îl fac ideal pentru jucătorii MOBA. Aici, Kone Aimo este puțin mai intruziv cu aspectul butonului său și oferă un design ergonomic care funcționează pentru o prindere a ghearelor, a palmei și a degetului.

În partea de sus a mouse-ului, veți găsi două butoane programabile, în timp ce pe partea stângă există trei butoane amplasate în mod convenabil – dintre care unul se află chiar sub degetul mare. Butonul pentru degetul mare, care, în mod implicit, este setat la EasyShift + de la Roccat, poate fi dezactivat dacă vă aflați în situația de a a da missclickuri. Caracteristica EasyShift + dublează numărul de butoane de pe mouse-ul dvs. oferind rapid un strat suplimentar de comenzi. Aceasta este o modalitate excelentă de a utiliza rapid comenzi secundare pe care altfel nu le-ați folosi.

Roccat utilizează un senzor PixArt 3361 “Owl-Eye” pentru a furniza performanțe de vârf. Cu o urmărire excelentă de 1: 1, 12.000 de DPI și un senzor de accelerație zero, acest mouse poate fi folosit pentru toate tipurile de jocuri, inclusiv FPS competitiv.

În cele din urmă, datorită “Aimo”, mouse-ul are benzi RGB complet personalizabile. Roccat o ia cu un pas mai departe cu Kone Aimo – fiecare bandă RGB are trei zone independente, ceea ce înseamnă că aveți un total de șapte zone personalizabile pentru a va juca cu ele. Rezultatul este unic, mai ales atunci cand ai si trei finisaje separate pentru a alege: negru, gri si alb.

Dacă sunteți în căutarea unui mouse RGB de dimensiuni mari, care este de asemenea destul de greu, atunci Roccat Kone Aimo va fi potrivit.

Caracteristici cheie – Grip: Gheare, Palm și vârful degetului; Greutate: 130g; Senzor: PixArt 3361; DPI maxim: 12.000; Butoane: 10; RGB: Da; Dimensiuni: 105 x 75 x 45 mm 105 mm

Magazine de unde puteti achizitiona Roccat Kone Aimo:

Emag: VEZI AICI

SteelSeries Rival 310 & Sensei 310: Performanță excelentă a senzorilor

SteelSeries Rival 310 și SteelSeries Sensei 310 sunt două mouse-uri foarte asemănătoare, care variază numai în ceea ce privește forma și dimensiunea. În interiorul ambelor mouse-uri, există noul senzor SteelSeries TrueMove3, dezvoltat alături de PixArt pentru a oferi o experiență fără jitter la toate nivelurile DPI. Majoritatea senzorilor, inclusiv unele dintre cele mai bune, cum ar fi PixArt PMW3360, experimentează un ușoar bruiaj la DPI foarte înalt – Rival 310 și Sensei 310 minimizează și practic elimină acest lucru chiar și la setarea max 12000DPI – făcându-le superioare pentru gameri folosind Setările DPI.

Ambele mouse-uri dispun de iluminare RGB independentă prin rotița de derulare și sigla SteelSeries care se află sub palma. Toate butoanele pot fi personalizate prin software-ul SteelSeries ‘Engine. Nu există nici o ajustare a greutății fie cu Rival 310 la 88.3g și Sensei 310 la 92.1g.

Mouse-urile diferă în ceea ce privește gripul și butoanele. Sensei 310 este un mouse ambidextru, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi cu mâinile stângi și drepte. Este, de asemenea, mai flat, la înălțimea de 38.95 mm, comparativ cu 41.98 mm al lui Rival 310. Există 8 butoane în total, dintre care două se află pe partea dreaptă a mouse-ului. Butoanele sunt netede și relativ silențioase când sunt apăsate.

Rival 310 are 6 butoane, fără butoane care obstrucționează partea dreaptă a mouse-ului și în schimb, fiind folosit ca o aderență extinsă. Butoanele de pe partea stângă sunt clicky, butoanele fiind mai greu de apasat decât cele ale lui Sensei 310.

Ambele mouse-uri sunt fantastice și cu senzor uimitor, să-i facă unul dintre cele mai bune de pe piata.

Caracteristici cheie (Rival 310) – Grip: Gheare, Palm și vârful degetului; Greutate: 88,3 g; Senzor: SteelSeries TrueMove3; DPI maxim: 12.000; Butoane: 6; RGB: Da; Dimensiuni: 127,6 x 62,07 x 41,98 mm

Magazine de unde puteti achizitiona SteelSeries Rival 310:

Emag: VEZI AICI

BenQ Zowie FK1 / FK1 + / FK2: Cel mai bun mouse pentru turnee LAN

BenQ Zowie FK1 a fost pe o perioadă îndelungată considerat unul dintre cele mai bune mouse-uri pentru jocuri FPS pe care bani îi pot cumpăra. Zowie are trei mouse-uri identice: FK1 +, FK1 și FK2. Singura distincție între cele trei mouse-uri este dimensiunile lor. FK1 + se adresează celor care au mâini mai mari, mâini mijlocii FK1 și mâini mai mici pentru FK2. O comparație între dimensiunile mouse-urilor poate fi găsită pe site-ul BenQ. Am optat pentru FK1, care pentru mâinile unui om de dimensiuni medii îmi permite să trec între cele trei mâneruri ale mouse-ului.

Mouse-ul are 7 butoane, dar veți putea folosi doar 5 deodată. Acest lucru vine din filosofia lui Zowie de a nu mai avea nevoie să se bazeze pe software. Prin eliminarea nevoii de software, programul FK1 trebuie programat înainte de a fi conectat la computer. Acest lucru este foarte simplu de făcut și duce la dezactivarea celor două butoane din stânga sau din dreapta. Odată setat, nu va trebui să îl schimbați de fiecare dată când conectați mouse-ul într-un alt computer – fiind ideal pentru turneele LAN. Desigur, dacă decideți să vă schimbați stilul de joc, îl puteți schimba întotdeauna prin re-programarea mouse-ului. Prin această metodă, veți putea modifica, de asemenea, rata de votare a mouse-ului (125/500 / 1.000Hz).

Designul său este ambidextru. Un buton de sub mouse vă permite să faceți cicluri prin cele patru niveluri DPI: 400/800 / 1.600 / 3.200. Din nefericire, datorită designului său fără software, nu veți mai putea face alte ajustări DPI.

În interiorul mouse-ului, veți găsi senzorul Avago 3310, care a avut capacități de urmărire impecabilă. Nu am experimentat nici o accelerare sau decelerare atunci când am folosit FK1 în jocuri competitive.

În cele din urmă, un pachet suplimentar de glise / patine pentru mouse poate fi găsit în pachet. Dacă sunteți în căutarea pentru un mouse care este simplist și nu necesită software pentru a il lua la turneele LAN, atunci Zowie FK1 / FK1 + / FK2 ar trebui să fie mouse-ul tău.

Caracteristici cheie – Grip: Gheare, Palm și vârful degetului; Greutate: 90g; Senzor: Avago 3310; DPI maxim: 3,200; Butoane: 5 (7); RGB: Nu; Dimensiuni: 128 x 97 x 37 mm

Magazine de unde puteti achizitiona BenQ Zowie FK1 / FK1 + / FK2:

Emag: VEZI AICI

SteelSeries Rival 700: cel mai avansat mouse de gaming

Rival 700 SteelSeries este un mouse care trebuie luat în calcul. Designul modular înseamnă că ajustați senzația prin schimbarea plăcii superioară cu o selecție de panouri de textură diferite și puteți chiar să înlocuiți senzorul optic PixArt furnizat cu un senzor laser modernizat pentru aproximativ 125 RON.

La 135 g, mouse-ul este foarte greu și se va potrivi cu o palmă sau o prindere pe vârful degetelor. Dispunând de senzorul PixArt PMW3360, este ideal pentru toate tipurile de jocuri și oferă o experiență de accelerare zero. De asemenea, caracteristica GameSense este moderată, folosind afișajul OLED mic din partea stângă a mouse-ului pentru a afișa informații personalizabile din jocuri compatibile. Puteți adăuga imagini mici sau chiar GIF pe mouse-ul dvs., unde vor fi afișate în monocrom – ceea ce este nou.

De asemenea, mouse-ul dispune de un cablu detașabil, astfel încât să puteți înlocui cablul lung împletit (ideal pentru desktop-uri) cu cablul de cauciuc scurt furnizat (ideal pentru laptopuri). Are luminile RGB de pe rotița de derulare și de logo-ul SteelSeries și are șapte butoane personalizabile. Atâta timp cât puteți trăi cu greutatea sa, Rival 700 este cel mai avansat mouse de pe piață.

Caracteristici cheie – Grip: Palm și vârful degetului; Greutate: 135g; Senzor: PixArt PMW3360; DPI maxim: 16.000; Butoane: 7; RGB: Da; Dimensiuni: 124,85 x 68,46 x 41,97 mm

Magazine de unde puteti achizitiona SteelSeries Rival 700:

Emag: VEZI AICI


Corsair Gaming M65 Pro: Un mouse fantastic pentru gaming

Corsair Gaming M65 Pro ar putea fi doar visul vostru realitate. Modelul M65 Pro este dotat cu impresionantul senzor PixArt PMW3366 pentru o performanță de accelerare zero, care merge până la 12.000 dpi și, deoarece cele două butoane principale utilizează switch-uri Omron de înaltă calitate, cu o durată de peste 20 de milioane de clicuri, acest mouse ar trebui să dureze chiar și pentru cei mai importanți gameri.

Mouse-ul are opt butoane programabile și iluminare RGB cu trei zone. Mouse-ul este relativ greu la 115 g și poate fi în continuare crescut în greutate la 135,5 g cu greutățile furnizate. Sistemul de greutate în sine este destul de inteligent. Trei șuruburi sunt întinse în trei colțuri ale bazei și fiecare bolț are o greutate în formă de inel sub ea. Împrăștierea acestora vă permite să personalizați distribuția greutății, astfel încât mouse-ul să se echilibreze perfect când este prins în felul în care vă place.

Caracteristici cheie – Aderenta: Gheara si amprenta; Greutate: 115 / 135,5 g; Senzor: PixArt PMW3366; DPI maxim: 12.000; Butoane: 8; RGB: Da; Dimensiuni: 118 x 72 x 39 mm

Magazine de unde puteti achizitiona Corsair Gaming M65 Pro:

Emag: VEZI AICI

Razer Atheris: Un mouse ultra-portabil de gaming

Razer Atheris nu este mouse-ul dvs. de zi cu zi. Este un mouse wireless ultra-portabil care poate fi utilizat pentru jocuri. Dispune de un senzor optic cu 7,200DPI, 5 butoane programabile și funcționează fără fir prin intermediul unui dongle de 2,4 GHz sau prin tehnologia Bluetooth Low Energy (LE) – ceea ce îl face un mouse versatil pentru a fi folosit în deplasare.

La doar 60g, seamănă cu un mouse extrem de ușor, dar fără baterii AA de 2x, care sunt necesare pentru alimentarea acestuia. Cu bateriile introduse, mouse-ul Razer are o distribuție parțială a greutății, ceea ce ar putea provoca un anumit disconfort pentru aceste sesiuni lungi de jocuri.

Designul său ambidextru înseamnă că este un mouse atât pentru mana stânga cât și pentru mâna dreaptă, deși cele două butoane sunt pe partea stângă. Dacă sunteți în căutarea unui mouse mic, ultra-portabil, fără fir pentru un laptop, Atheris este o alegere excelentă.

Caracteristici cheie – Grip: Claw; Greutate: 60g (cu excepția bateriilor); Senzor: Nu este dezvăluit; DPI maxim: 7,200; Butoane: 5; RGB: Nu; Dimensiuni: 99,7 x 62,8 x 34,1 mm

Magazine de unde puteti achizitiona Razer Atheris:

Emag: VEZI AICI


Logitech G403 Prodigy: cel mai bun mouse pentru jocuri FPS

Logitech G403 este pur și simplu cel mai bun mouse pentru jocuri FPS. El cântărește numai 87,3 g (deși este inclusă într-o greutate opțională de 10 g), are o ergonomie perfectă pentru o prindere în palmă / deget și dispune de senzorul PixArt PMW3366 pentru a oferi un mouse cu accelerație zero, care merge până la 12.000 dpi.

Mouse-ul are iluminare RGB de către rotița de derulare și sigla Logitech “G”. Dispune de trei butoane suplimentare, două pe lateral și una în partea de sus, echivalentă cu un total de șase butoane.

În testele de performanță, nu am avut nici un jitter la DPI mare, am urmărit perfect 1: 1 și nu am avut probleme pe diferite suprafețe. Trebuie remarcat faptul că puteți obține și o versiune fără fir a lui G403, care are aceleași caracteristici. Acest lucru nu este recomandat pentru jucătorii serios competitivi, dar este un fantastic mouse wireless pentru jocuri pentru orcine altcineva.

Dacă sunteți în căutarea unei versiuni fără fir, noul G703 de la Logitech utilizează factorul de formă G403, dar adaugă tehnologia Lightspeed proprie a Logitech în mix. Combinația este fantastică și, în afară de G903, este cel mai bun mouse wireless de gaming de pe piață.

Caracteristici cheie – Grip: Palm și vârful degetului; Greutate: 87,3 / 97,3 g; Senzor: PixArt PMW3366; DPI maxim: 12.000; Butoane: 6; RGB: Da; Dimensiuni: 124 x 68 x 43 mm

Magazine de unde puteti achizitiona Logitech G403 Prodigy:

Emag: VEZI AICI

Cooler Master MasterMouse Pro L: Cel mai bun mouse de gaming sub 200 RON

Cooler Master MasterMouse Pro L este cu ușurință cel mai bun mouse pe care l-am întâlnit pentru 200 RON. Are o gamă largă de caracteristici, printre care se numără iluminarea RGB și opt butoane programabile (unul este găsit dedesubt). Puteți chiar să schimbați capacele pentru al transforma.Cooler Master a gândit într-adevăr prin proiectarea acestui mouse, oferind două capace diferite, atașate magnetic – unul într-o acoperire UV mai moale, unul în plastic dur – și unul dintre ele are o lungime de 5 mm, MasterMouse Pro L poate fi personalizat pentru a se potrivi mâini mai mari. E și ambidextru, așa ca stangaci nu sunt lăsați în frig. Capacele pot fi imprimate 3D, iar Cooler Master vă oferă modele pentru a face acest lucru.

De asemenea, nu este nici un fel de performanță, fiind echipat cu senzorul excelent Avago PMW3360, astfel încât veți putea să vă bucurați de un mouse cu accelerație zero pentru mai puțin de 200 RON. Singura dezamagire este ca nu există nicio ajustare a DPI, deoarece butonul este amplasat dedesubt.

Caracteristici cheie – Grip: Palm și vârful degetului; Greutate: 98/99 g; Senzor: Avago PMW3360; DPI maxim: 12.000; Butoane: 8; RGB: Da; Dimensiuni: 125 (130) x 67,8 x 38mm

Magazine de unde puteti achizitiona Cooler Master MasterMouse Pro L:

Emag: VEZI AICI

Havit MMO: Cel mai ieftin mouse de gaming pentru MMO/RTS

Dacă sunteți un jucător MMO care caută un mouse cu multe butoane personalizabile, mouse-ul de gaming Havit MMO este o minunatie. Nu numai că este ieftină la doar 165 RON, dar vine cu 19 butoane care pot fi programate complet, cu iluminare RGB zonală, cu senzor de 12.000dpi și sunt potrivite pentru jucătorii cu toate tipurile de prindere.

Tipul și marca senzorului nu sunt dezvăluite, dar am observat o accelerație pozitivă în jocurile FPS, așa că nu pot decât să presupun că utilizează un senzor Avago bugetat. Cu toate acestea, este puțin probabil să conteze jucătorilor MMO / RTS. Există foarte puține mouse-uri greșite și, având în vedere caracteristicile lor și prețurile intense, este o alegere excelentă pentru jucătorii MMO / RTS.

Caracteristici cheie – Grip: Gheare, Palm și vârful degetului; Greutate: Necunoscut; Senzor: Pixart PMW3360; DPI maxim: 12.000; Butoane: 19; RGB: Da (zonal); Dimensiuni: 128,83 x 73,87 x 43,77 mm

Magazine de unde puteti achizitiona Havit MMO:

Emag: VEZI AICI