fbpx

Cele mai bune monitoare 4K

Cele mai bune monitoare 4K

Dupa ce am facut 42 de ore de cercetare asupra a 56 de monitoare si am testat opt ​​finalisti, am constatat ca LG 27UD68P-B este cel mai bun monitor 4K pentru majoritatea oamenilor. Cu fiecare an, ecranele de 4K devin mai accesibile, iar computerele, sistemele de operare si programele devin mai bune pentru a profita de ele. Daca sunteti in cautarea actualizari monitorul dvs. curent, acesta este un moment bun pentru a face saltul.

LG 27UD68P-B: Cel mai bun monitor 4K

Modelul 27UD68P-B are o culoare deosebita si o multime de optiuni de meniu versatile pentru personalizare.

Modelul LG 27UD68P-B este un monitor de 27 de inci calibrat din fabrica, cu masuratori excelente in culori si in tonuri de gri, meniuri usor de navigat, un stand reglabil ergonomic si suporta tehnologia sincronica adaptiva FreeSync, care reduce ruperea grafica atunci cand este utilizata cu un dispozitiv compatibil. A fost, de asemenea, unul dintre cele mai putin costisitoare monitoare testate, desi nu are un hub USB, iar garantia nu este la fel de buna ca celor de la Dell. Totusi, este o valoare fantastica si o intrare perfecta in lumea 4K.

Magazine de unde puteti achizitiona LG 27UD68P-B:

Emag: VEZI AICI

Dell UltraSharp U2718Q: Un ecran grozav cu port USB 3.0

U2718Q dispune de masuratori de culori excelente, de un suport ergonomic si de un port USB 3.0 la indemana, dar este mai scump decat alegerea noastra de top.

Daca LG-ul nu mai este in stoc, Dell UltraSharp U2718Q ce este calibrat din fabrica, are cea mai recenta actualizare de firmware instalata, este o alegere excelenta pentru majoritatea oamenilor. In testele noastre, majoritatea culorilor sale au fost la fel de exacte ca cele ale variantei de top, desi urmarirea in tonuri de gri a scazut. Suportul isi ajusteaza inaltimea, se inclina, se invarte (spre deosebire de LG) si pivoteaza. Meniurile sunt receptive si rapid de utilizat si spre deosebire de alegerea noastra de top, acest model are un port USB 3.0 si o garantie de trei ani care garanteaza zero pixeli morti. Cand am testat pentru prima oara modelul U2718Q, culorile sale au fost mult mai putin corecte decat cele ale altor monitoare concurente, dar cu firmware-ul actualizat, este la fel de bun ca alegerea noastra de top.

Magazine de unde puteti achizitiona Dell UltraSharp U2718Q:

Emag: VEZI AICI

BenQ PD3200U 32 “4K Designer Monitor: Un monitor mare

Cu un ecran atat de mare, nici macar nu trebuie sa va faceti griji cu privire la scalarea desktopului.

Daca doriti un monitor suficient de mare pentru a rula 4K fara scalare (ceea ce va poate ajuta sa evitati problemele de calitate cu aplicatii de parti terte), BenQ PD3200U este o optiune excelenta. Acuratetea culorii este comparabila cu cea a modelului LG 27UD68P-B, are o multime de porturi si un slot pentru un card SD si are caracteristici interesante precum un switch KVM incorporat: puteti conecta doua computere la porturile USB din amonte si utilizati o singura tastatura si un singur mouse pentru a le controla pe ambele. PD3200U este in prezent cu 1.200 de RON mai mult decat alegerea noastra de top, dar daca doriti sa evitati scalarea sau aveti o configuratie cu doua calculatoare, este o alegere excelenta.

Magazine de unde puteti achizitiona BenQ PD3200U 32 “4K Designer Monitor:

Emag: VEZI AICI

Dell P2415Q: Un monitor 4K de 24 inci

Dell P2415Q este o versiune mai mica, de 24 de inci a pick-ului nostru de top, cu culori excelente si caracteristici similare.

Daca aveti mai putin spatiu pe birou sau pur si simplu nu doriti un monitor urias, P2415Q de la Dell este o versiune mai mica a pick-ului nostru, P2715Q, are niste culori extrem de precise si caracteristici similare. La fel ca P2715Q, P2415Q are conexiuni HDMI si un DisplayPort plus  si patru porturi USB 3.0, iar standul este la fel de reglabil. Flancul relativ gros din jurul ecranului il face sa arate ciudat in comparatie cu monitoarele mai noi, dar este in continuare cel mai bun model 4K de 24 inci pe care l-am testat. El vine cu aceeasi politica si garantie cu pixelii morti ca si a actualul nostru runner-up.

Magazine de unde puteti achizitiona Dell P2415Q:

Emag: VEZI AICI

Monitorul LG UltraFine 5K: Pentru Mac-urile mai noi

UltraFine 5K este cel mai bun mod de a va extinde MacBook Pro sau iMac-ul, dar nu este recomandat pentru alte aplicatii.

Daca doriti sa editati fotografii sau imagini cu rezolutie 4K pe Mac, afisajul LG UltraFine 5K este cel mai bun pariu. Culorile sale au fost cele mai exacte fata de orice alt monitor pe care l-am testat, iar ecranul de 27 inci, 5120 × 2880 pixeli, va ofera spatiu pentru continutul nativ 4K. Monitoarele de 5K sunt inca rare si utilizeaza de obicei setari multiple, nu spre deosebire de monitoarele de 4K de acum doi sau trei ani, dar UltraFine 5K face totul cu o singura conexiune Thunderbolt 3, care poate incarca de asemenea un MacBook Pro. Monitorul UltraFine 5K este insa foarte scump, iar numai Thunderbolt 3 Macs din 2016 sau mai tarziu il pot rula la rezolutia completa – ne pare rau, proprietarii de PC-uri.

Magazine de unde puteti achizitiona Monitorul LG UltraFine 5K:

Emag: VEZI AICI