fbpx

Cele mai bune masini de spalat

Cele mai bune masini de spalat

Dupa aproximativ 100 de ore de cercetare ,ne-am dat seama ca Lg WM3770HWA este masina de spalat care ii va face pe majoritatea oamenilor fericiti.Pe baza reputatiei excelente a firmei LG din anii ce au trecut,aceasta masina ar trebui sa aiba aceeasi mentenabilitate ca orice model eficient si modern.Aceasta are de asemenea unele dintre cele mai rapide cicluri de spalare si performante excelente de curatare a hainelor.

LG WM3770HWA: Cea mai buna masina de spalat pentru majoritatea oamenilor

O masina de spalat eficienta cu unele dintre cele mai rapide si mai versatile cicluri, de la un brand cu o experienta excelenta de fiabilitate.

Modelul WM3770H ruleaza linistit,desi ca toate celalalte masini de spalat exista probabilitatea vibrari podelei in timpul procesului de centrifugare.Daca doriti sa economisiti spatiu,majoritate uscatoarelor Lg cu comenzi montate in fata(chiar si moodele mai vechi)pot fi amplasate pe partea superioara a modelului WM3770H.Stim ca unii oameni sunt atenti la alegerea masini de spalat,deoarece pot deveni mirositoare si poate fi predispusa la anumite defectiuni.Modelul WM3770H nu este perfect,dar are anumite caracteristici care ajuta la prevenirea mirosului de mucegai sau a altor mirosuri. Aceasta nu este o masina de spalat ieftina,dar credem ca in timp va economisi mai multi bani decat majoritatea modelelor si va face viata mai usoara si mai placuta.

Magazine de unde puteti achizitiona LG WM3770HWA:

Emag: VEZI AICI

Electrolux EFLS627U: Performanta puternica, dar mai putin fiabila

Cea mai buna curatare pe care o puteti obtine si una dintre putinele masini de spalat cu usa reversibila. Acesta nu este la fel de fiabila ca alte branduri.

Modelul EFLS627U nu are inca multe recenzii de la utilizatori, deoarece este nou-nout. Dar suntem confortabili sa o recomandam, deoarece este construit pe acelasi cadru ca EFLS617S mai vechi, bine placut, dar cu unele imbunatatiri.

Magazine de unde puteti achizitiona Electrolux EFLS627U:

Emag: VEZI AICI

Maytag MHW3505FW: O masina de spalat mai ieftina

Toate avantajele unei masini de spalat pentru mai putini bani decat primele noastre optiuni. Lipsesc cateva functii utile, dar va face o treaba buna.

Maytag MHW3505FW este o masina de spalat excelent, care poate costa cu mult mai putin decat celalalte masini . Ciclul normal curata, precum alegerea noastra principala ,si este super eficienta.Proprietarii si testerele editoriale ii dau ratinguri excelente. Masinile de spalat Maytag sunt destul de mentenabile. Ciclurile sunt, totusi, lente si nu au optiuni de spalare la fel de mari ca celalalte masini. Credem ca este cea mai buna masina de spalat daca trebuie sa economisiti niste bani.

Magazine de unde puteti achizitiona Maytag MHW3505FW:

Emag: VEZI AICI

LG WT7500CW: O masina de spalat de mare capacitate

Daca preferati o masina de spalat de inalta performanta, acest model este un curatitor eficient, cu cicluri scurte realizat de un brand de incredere.

Daca doriti o masina de spalat care nu va deveni vreodata mirositoare,consultati LG WT7500CW. Este un model de inalta eficienta care utilizeaza cateva galoane cu apa.Performanta de curatare este destul de puternica, cel putin cu incarcaturi mici si medii, iar recenziile sunt in mare parte pozitive. Potrivit unor estimari, LG face de asemenea cele mai fiabile incarcatoare de inalta performanta. Daca v-ati hotarat si ati decis ca nu doriti sa va ocupati mintea cu o masina de spalat moderna cu eficienta ridicata, aveti la dispozitie o multitudine de masini de spalat, cu adevarat rezistente, in stil vechi. Cele mai bune modele ar trebui sa functioneze in mod fiabil zeci de ani, dar sunt dure pe tesaturi si sunt atat de ineficiente incat este posibil sa cheltuiti mai multi bani in timp decat daca continuati sa inlocuiti masina de spalat.

Magazine de unde puteti achizitiona LG WT7500CW:

Emag: VEZI AICI