fbpx

Cele mai bune Masini de spalat vase din 2020

Cele mai bune Masini de spalat vase din 2020

Fiecare masina de spalat vase va va curata vasele. Dar daca cautati cea mai buna masina de spalat vase, ar trebui sa le spele cat mai usoar.

Dupa ce am efectuat teste pe sute de modele si am spalat mii de farfuri murdare, am identificat cele mai bune masini de spalat vase pe care le puteti cumpara astazi. Aceste modele nu numai ca am primit farfuri fara pic de pata in testele noastre de laborator, dar caracteristicile lor suplimentare au imbunatatit cu adevarat experienta de spalare a veselei.

Extensii mici, cum ar fi ciclurile de spalare specializate pentru curatarea usoara a articolelor din sticla, cutite pliate pentru a se potrivi cu vase in forma aparte sau de inalta calitate, separa cele mai bune masini de spalat vase de cele care curata vasele.

Seria Bosch 800 SHPM98W75N

Ne plac toate masinile de spalat vase Bosch 800 Series. Indiferent de ce alegeti, testele noastre arata ca veti obtine performante excelente de curatare, o buna uscare, un aspect elegant si un set de caracteristici extrem de doritoare. Cu rack-uri usor de alunecare si un al treilea rack optional “MyWay” care se potriveste cu boluri de supa, puteti alege aspectul care va place cel mai bine si configurati rafturile pentru a face spatiu pentru vasele si vesela dvs. Cel mai bun lucru dintre toate, sunt foarte linistite!

Magazine de unde puteti achizitiona Seria Bosch 800 SHPM98W75N:

Emag: VEZI AICI

Seria Bosch 500 SHPM65W55N

Masinile de spalat vase din seria Bosch 500 sunt populare pentru performanta lor linistita – chiar la 44 dBa, dar testele noastre de laborator arata ca sunt minunate si la curatare. Disponibile cu doua variante de maner din inox, negru sau alb, controalele ascunse se vor potrivi oricaror modele de bucatarie. Fiecare dintre ele are un al treilea rack, o functie de uscare suplimentara, prevenirea scurgerilor, un ciclu de spalare rapida si rafturi pentru alunecare usoara. Comentariile utilizatorilor sunt extrem de pozitive.

Magazine de unde puteti achizitiona Seria Bosch 500 SHPM65W55N:

Emag: VEZI AICI

LG LDT7808ST

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat vase care este cu adevarat impresionanta, ar trebui sa luati in considerare LG LDT7808ST. Linistita si uimitoare, are toate caracteristicile pe care le-ati dorit, inclusiv aburi, rafturi reglabile, incarcare pe jumatate, delay start si chiar mai mult. Ea a functionat bine, mai ales pe ciclul aburului greu. Chiar si ciclul rapid a avut rezultate bune, facand farfuriile sa fie foarte curate in doar o ora.

Magazine de unde puteti achizitiona LG LDT7808ST:

Emag: VEZI AICI

Seria Bosch 300 SHXM63WS5N

Seria Bosch 300 este nou, dar continua sa ofere acelasi aspect elegant, o functionare silentioasa si un nivel incredibil de curatare pe care Bosch il arata mai mereu. Pe deasupra, obtinem si un nou rack reproiectat, cutite pliabile, un raft superior reglabil, o uscare mai buna si un optional balsam de apa … Phew! Aceasta masina de spalat vase merita fiecare cent si chiar ofera mai multe optiuni de design decat cele mai scumpe masini din seria 500.

Magazine de unde puteti achizitiona Seria Bosch 300 SHXM63WS5N:

Emag: VEZI AICI

LG LDF5545ST

Noul LG LDF5545ST poate sa para futurist, dar in spatele manerului sau unic integrat este o masina de spalat vase din otel inoxidabil linistita si eficienta, cu o multime de cicluri si caracteristici. Mai important, a facut o treaba excelenta in curatare si uscare veselei in testele noastre de performanta. Cu o garantie solida si preturi de vanzare care scad sub 2.400 de RON, credem ca este una dintre cele mai bune masini de spalat vase pe care o puteti cumpara – chiar mai buna decat unele masini Bosch.

Magazine de unde puteti achizitiona LG LDF5545ST:

Emag: VEZI AICI