fbpx

Cele mai bune MacBook-uri

Cele mai bune MacBook-uri

Majoritatea oamenilor vor lua in considerare doar un singur laptop Mac, si cu un motiv bun: MacOs este stabil si usor de folosit, MacBook-urile se integreaza usor cu IPhone si IPad, iar Mac-urile vin cu cel mai bun suport al oricarui brand de computer. Daca aveti deja un laptop Mac din ani anteriori,nu este necesar sa va cumparati alt model ,deoarece modelele actuale nu vor functiona in mod substantial mai bine. Alegerea unui nou MacBook nu a fost niciodata mai dificila ,iar in curand vor aparea si noile modele.

Daca aveti nevoie de un MacBook chiar acum, credem ca MacBook Pro(13-Inch,2017,3 porturi), acesta este numele oficial al marcii Apple pentru modelul fara Touch-bar si este cel mai ieftin laptop Mac  cu performante bune si care indeplineste caracteristicile de care multi oamenii au nevoie. Toate acestea sunt integrate intr-un pachet mic ,usor care ar trebui sa functioneze bine pentru multi ani. Insa noi inca asteptam MacBook-urile de ultima generatie la care Apple a facut debutul  in luna Iulie si anticipam noi modele toamna aceasta.

Apple 13-Inch MacBook Pro(fara Touch-bar): Cel mai bun laptop din generatia Mac

O performanta foarte buna  intr-un laptop subtire, usor, cu un ecran fantastic si doua porturi Thunderbolt 3/USB-C.Va recomandam varianta cu memorie de 256 GB daca stiti ca nu aveti nevoie de mai mult.

MacBook-ul de 13 Inch poate gestiona elementele de baza precum  navigarea prin e-mail si web,  precum si sarcini mai exigente, ca si editarea  fotografiilor,”jocuri” la setari de calitate inferioara.Va recomandam versiunea fara Touch-bar pentru ca are o viata mai buna a bateriei si nu credem ca merita sa platiti mai mult cu 1.200-2.000 de RON pentru Touch-bar si pentru 2 porturi suplimentare. Dispune de o tastatura ultra-subtire la fel ca celalalte laptop-uri Mac, va trebui sa folositi adaptoare USB-C sau sa va cumparati  cabluri noi pentru a va conecta  la mai multe dispozitive, desi acestea sunt mai scumpe in comparatie cu  ultrabook-urile Windows echipate cu caracteristici similare. Dar puteti gasii reduceri in magazinele de electronice resigilate Apple. Noi credeam ca ar trebui sa le cumparati resigilate oricum.

Magazine de unde puteti achizitiona Apple 13-Inch MacBook Pro:

Emag: VEZI AICI

Apple MacBook Air: Cel mai ieftin MacBook pe care il puteti cumpara

Are cea mai lunga durata a bateriei, o tastatura excelenta  si porturi mostenite, dar acesta nu a fost actualizat de ani de zile. Acesta este mai lent decat celalalte modele, dar va recomandam modelul de baza cu stocare de 128 GB.

Nu exista laptop-uri MacBook ieftine, dar Mac Book Air este cel mai ieftin model din intreaga serie Apple. Este suficient de rapid pentru majoritatea sarcinilor de zi cu zi,a re o constructie solida si ruleaza cu acelasi sistem de operare  si acelasi software ca si modelele Pro.

Are chiar si avantaje fata de MacBook Pro: o tastatura mai buna, o durata mai mare a bateriei, porturi vechi utile (USB-A,Minu-DisplayPort/Thunderbolt 2 si un slot pentru card SD, deci nu veti avea nevoie de adaptoare periferice existente ) si conectorul magnetic  de mare putere MagSafe.

Cu toate acestea are un ecran cu rezolutia mai mica in comparatie cu noile display-uri „Retina” folosite la noile MacBook-uri si, deoarece este un model mai vechi acesta nu va putea fi utilizat foarte mult timp in comparatie cu modelele actuale. Dar acesta este inca un laptop Mac solid  si de multe ori il puteti gasi reconditionat sau la vanzare pentru cateva milioane in comparatie cu pretul lui oficial.

Magazine de unde puteti achizitiona Apple MacBook Air:

Emag: VEZI AICI

Apple MacBook Pro cu Touch-bar(15-Inch,2017): Cel mai puternic si are cel mai mare ecran

In ciuda faptului ca are cel mai mare ecran, componentele cele mai rapide si grafica discreta, este inca relativ subtire si usor.Va recomandam configuratia cu un I7 de 2.8 GHz si Radeon Pro 560. MacBook Pro de 15 Inch este cel mai bun laptop din ghidul nostru pentru laptop-uri privind editarea video si foto. Ecranul„Retina” de 15 unchi este cel mai bun pe care noi l-am vazut in orice laptop cand vine vorba de luminozitate  si acuratete a culorii. Are 4 porturi Full Thunderbolt si este putin mai rapid decat alegerea noastra de top in sarcinile de zi cu zi, modelul de 15 inchi este cu aproximativ 70%  mai rapid la sarcini, de exemplu redarea video si compilarea de coduri pot profita de mai multe nuclee de procesoare, deci utilizatori profesionisti trebuie sa ia acest lucru in calcul. Cu toate acestea este aproape de 2 ori mai mare decat alegerea noastra initiala, impartaseste  si design-ul incomod ca la celalalte, este ultra-subtire si ofera doar porturi USB-C.

Deorece nu puteti sa actualizati laptop-urile Apple de fiecare data, memoria, spatiul de stocare si procesoarele sunt integrate, trebuie sa va asigurati ca va alegeti configuratia potrivita. Noi am recomandat pentru fiecare model prezentat configuratiile care ar fi cele mai potrivite.

Daca nu sunteti detinatori de MacOs avem un ghid separat care sa va ajute in alegerea laptop-ului potrivit pentru nevoile dumneavoastra.

Magazine de unde puteti achizitiona Apple MacBook Pro cu Touch-bar:

Emag: VEZI AICI