fbpx

Cele mai bune laptopuri de gaming din 2020

Cele mai bune laptopuri de gaming din 2020

De-a lungul timpului, jucatorii au cerut cea mai buna performanta de la calculatoarele lor. Daca nu ar fi pentru gameri, cu siguranta nu ar fi evoluat atat de mult ​​domeniul laptopurilor de gaming. Laptopurile de gaming sunt acum destul de puternice pentru a aborda cele mai moderne jocuri. Sigur, performanta nu este la fel de buna ca ceea ce ati putea obtine de la un PC desktop. Dar, din nou, portabilitatea este ideala pentru sesiunile spontane de gaming, indiferent daca este vorba de pauza de pranz sau sunteti in aeroport si asteaptati apelul dvs. de imbarcare.

Lumea jocurilor este inca una plina de optiuni, desi multe dintre ele sunt cam la fel. Daca lasam designul deoparte, ceea ce castiga gameri este cea mai buna performanta. Este ceva ce luam in serios aici cand testam laptopurile de gaming. Deci, fara sa mai vorbim, aici este lista noastra cu cele mai recente, cele mai bune  laptopuri de gaming.

Gaming Dell Inspiron 15 7000 (8 GB RAM, 256 GB SSD)

Laptop-ul Dell nu are cel mai stralucitor display, dar este cu siguranta foarte puternic. Modelul entry-level este echipat cu componente solide cum ar fi placa grafica NVIDIA 1050 si un procesor quad core i5-7300HQ. Deci, puteti juca cele mai multe jocuri pe setari medii si chair inalte. Nu este cel mai puternic laptop din lume, dar intr-adevar nu puteti sa bateti pretul.

Magazine de unde puteti achizitiona Gaming Dell Inspiron 15 7000:

Emag: VEZI AICI

Asus Republic of Gamers Strix Scar Edition

Cu designul sau redus, performanta constanta si o selectie generoasa de porturi, Asus Scar ROG Strix Scar Edition poate sa faca multe. Destul de puternic pentru editare VR si foto / video, este grozav pentru gameri si profesionisti creativi. In timp ce suntem foarte multumiti de Asus, durata de viata a bateriei este slaba si pretul de pornire este ridicat. Daca lucrati cu un buget flexibil, este minunat pentru cumparatorul potrivit.

Magazine de unde puteti achizitiona Asus Republic of Gamers Strix Scar Edition:

Emag: VEZI AICI

Lenovo Legion Y520 (16 GB RAM, HDD 2TB + SSD 256 GB)

Cu aspectul sau matur, o performanta constanta si un pret rezonabil, sunt multe lucruri ce ne plac la Legion Lenovo. Obtineti puterea unui laptop de gaming doar ca fara aspectul stralucitor. Dar nu este fara neajunsurile sale. Durata de viata a bateriei nu este chiar asa de buna si touchpad-ul unghiular este incomod de utilizat. In timp ce Legion are multe de oferit, simtim ca exista mai multe optiuni mai bune.

Magazine de unde puteti achizitiona Lenovo Legion Y520:

Emag: VEZI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *