fbpx

Cele mai bune laptopuri 2 in 1 din 2020

Cele mai bune laptopuri 2 in 1 din 2020

Daca alura unui hibrid intre laptop si o tableta este prea mare pentru a rezista, nu putem da vina pe voii. Aparitia dispozitivelor hibride care ruleaza Windows 10 inseamna ca exista o multime de computere noi care au o dubla functionalitate. Preferatul nostru acum este Huawei Matebook X Pro.

In loc sa purtati doua dispozitive, aceste laptopuri va ofera optiunea de a utiliza un touchscreen pentru a citi site-urile preferate sau pentru a viziona Netflix. Cand trebuie sa faceti treaba, sunteti doar la un flip, un snap sau un dock departe de a deschide Microsoft Office sau chiar aplicatii grele, cum ar fi Photoshop.

Pentru a judeca aceste laptopuri 2-in-1, le-am trecut printr-o serie de teste in laboratoarele noastre de ultima generatie pentru a masura performanta, calitatea ecranului si alti factori, cum ar fi simtul tastaturii si trackpad-ului. Am folosit fiecare dintre aceste modele in viata reala si au recenzii complete pe care le puteti citi, astfel incat sa puteti decide cel mai bine care dintre ele va fi alegerea perfecta pentru dvs.

Huawei Matebook X Pro (Intel i7, 16 GB RAM)

Cu performantele sale rapide, afisajul cu inalta rezolutie si durata lunga de viata a bateriei, MateBook X Pro de la Huawei poate face multe. In timp ce ne place trackpad-ul supradimensionat si selectia larga de porturi, exista inca cateva chichite. Camera web este intr-un loc ciudat, iar carcasa este un magnet de amprente. Acestea fiind spuse, daca cautati un ultraportabil care sa nu va arda portofelul, nu puteti obtine ceva mai bun de atat.

Magazine de unde puteti achizitiona Huawei Matebook X Pro:

Emag: VEZI AICI

HP Spectre x360 Convertibil(15-inch)

HP Spectre x360 (15-inch, sfarsitul anului 2017)  isi pastreaza cu adevarat renumele. Cu procesorul sau Intel gen 8 si 16 GB de memorie RAM, acest dispozitiv 2-in-1 ofera o putere serioasa. In timp ce ne plac optiunile de conectivitate, afisajul 4K si durata lunga de viata a bateriei, pretul de pornire este mare si este voluminos in modul tableta. Daca sunteti un editor foto cu un buget flexibil, acest laptop convertibil este proiectat doar pentru dvs.

Magazine de unde puteti achizitiona HP Spectre x360 Convertibil:

Emag: VEZI AICI

HP Spectre X360 (15 “, 16 GB RAM, SSD de 512 GB)

Acest model HP 2-in-1 ofera utilizatorilor o panza mare pe care sa lucreze si sa se exprime. Spectre X360 utilizeaza materiale de inalta calitate si are un aspect atragator. Ecranul de 4K, un rapid i7, si o tastatura excelenta ce complimenteaza constructia de metal frumoasa. In timp ce trackpad-ul este putin mai mare decat cele ale laptopurilor concurente, nu exista nici un alt laptop premium de 15 inci, care sa arate la fel de frumos la un pret ca al lui Specter X360.

Magazine de unde puteti achizitiona HP Spectre X360:

Emag: VEZI AICI

Lenovo Yoga 920

Din interior pana la exterior, Lenovo Yoga 920 este o opera de arta. Nu numai ca arata foarte bine, ci are si o performanta excelenta si o durata de viata a bateriei excelenta. In timp ce exista multe lucruri pe care le iubim, cum ar fi stilul inclus si schema de culori de bronz, suportul stiloului blocheaza singurul port 3.0 si pretul de pornire poate fi ridicat. Punand dezavantajele deoparte, daca sunteti dispusi sa cheltuiti in plus, merita cu siguranta pretul.

Magazine de unde puteti achizitiona Lenovo Yoga 920:

Emag: VEZI AICI

Dell XPS 13 Touch 9370

Cu schema de culori atragatoare si barele care de abia se observa, Dell XPS 13 are multe de oferit. Dar, in timp ce iubim tastatura confortabila si trackpad-ul receptiv, nu este fara defectele sale. Webcam-ul cauta nasul si nu exista porturi USB-A. In plus, ventilatoarele devin zgomotoase  cand il folositi des. In ciuda acestor ciudatenii, inca mai credem ca este unul dintre cele mai bune ultraportabile pe care le puteti cumpara.

Magazine de unde puteti achizitiona Dell XPS 13 Touch 9370:

Emag: VEZI AICI