fbpx

Cele mai bune laptop-uri business

Cele mai bune laptop-uri business

Dupa ce am analizat 30 de modele si am testat 11 in 2018, credem ca Lenovo ThinkPad T480s este cel mai bun laptop business pentru cei care au nevoie de unul. Dispune de o tastatura si un trackpad remarcabil si aproape orice port doriti, este usor sa faceti upgrade si reparatii, este mai subtire si mai usoar decat majoritatea laptopurilor de business, iar durata de viata a bateriei poate sa va ajunga o zi de lucru fara probleme. Dar daca nu va intereseaza in mod special posibilitatea de a va actualiza sau de a va repara singur laptopul, un ultrabook excelent va va servi mai bine si poate fi achizitionat pentru mai putin de 4.200 RON.

Lenovo ThinkPad T480s: Cel mai bun laptop de business

Cea mai buna combinatie de performanta, dimensiune, greutate, upgrade si pret.

Configuratia ThinkPad T480s pe care o recomandam in mod normal se vinde intre 5.600 si 6.400 RON si include un procesor Intel Core i5-8250U, 8 GB de memorie, un SSD PCIe de 256 GB, un ecran IPS de 10-inch 1080p si o tastatura si un cititor de amprenta. Acesta cantareste sub 3 kilograme – o raritate in laptop-urile business cu aceasta dimensiune a ecranului – insa puteti inlocui pur si simplu memoria, spatiul de stocare si acumulatorul.

Magazine de unde puteti achizitiona Lenovo ThinkPad T480s:

Emag: VEZI AICI

Dell Latitude 7490: Foarte aproape de a fi prima noastra alegere

Un laptop bun, cu un ecran mai stralucitor si mai viu.

Dell Latitude 7490 este putin mai greu decat T480, nu ne place trackpad-ul sau la fel de mult si bateria nu dureaza destul de mult. Dar are un ecran usor mai stralucitor si mai colorat, performanta similara, o tastatura excelenta si un buton de indicare, majoritatea acelorasi porturi si optiuni biometrice si un al doilea slot de memorie in interior. Costa aproximativ la fel (sau ceva mai mult, in functie de cupoane si promotii) pentru specificatii similare. Ca si modelul T480, modelul Latitude 7490 se distinge de alte laptop-uri business prin faptul ca nu are neajunsuri evidente.

Magazine de unde puteti achizitiona Dell Latitude 7490:

Emag: VEZI AICI

Lenovo ThinkPad X1 Carbon: Scump, dar aproape perfect

Nu puteti actualiza singuri memoria si costa destul de mult, dar se apropie de a fi laptopul ideal.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon de 14 inci de generatie a sasea este scump si nu puteti actualiza singuri memoria. Dar, in afara de asta, acest model are exact ceea ce trebuie – are multe porturi, dar RAM-ul este usor de modernizat si inlocuit, si veti obtine o constructie robusta si tastatura excelenta a unui ThinkPad intr-un laptop mai subtire, mai usor. Are o viata mai buna a bateriei decat celelalte optiuni si este chiar mai usoar decat ultrabook-ul nostru de top, Dell’s XPS 13, in ciuda faptului ca are un ecran mai mare. Configuratia pe care o recomandam este, de asemenea, un upgrade: Deoarece memoria RAM nu poate fi upgradata, majoritatea oamenilor ar trebui sa primeasca versiunea cu Core i7-8550U, memorie de 16 GB, 256 GB PCIe SSD si ecranul de 1080p pentru aproximativ 6.400 RON.

Magazine de unde puteti achizitiona Lenovo ThinkPad X1 Carbon:

Emag: VEZI AICI

Lenovo ThinkPad E480: Puternic si capabil

Este mai mare si bateria nu dureaza atat de mult ca la alte optiuni ale noastre, dar acest model este usor de actualizat si costa mai putin.

ThinkPad E480 de la Lenovo este surprinzator de bun: configuratia recomandata este cu un procesor Core i5-8250U, un SSD de 256 GB si o memorie RAM de 8 GB are o performanta identica cu cea a optiunii principale. De asemenea, are o tastatura foarte asemanatoare si un ecran IPS de 1080p si este chiar mai modernizabil odata ce il deschideti. Este aproape cu un kilogram mai greu decat T480 si a durat cu doua ore mai putin in testele noastre de viata a bateriei, dar este cel mai bun laptop business pe care il puteti obtine pentru aproximativ 4.200 RON.

Magazine de unde puteti achizitiona Lenovo ThinkPad E480:

Emag: VEZI AICI