fbpx

Cele mai bune frigidere

Cele mai bune frigidere

Dupa 150 de ore de cercetare, credem ca LG LFX25974ST este cel mai bun frigider pentru majoritatea oamenilor. Acest frigider francez fiabil, accesibil si bine conceput si cu o latime de 36 de centimetri, ceea ce face ca acesta marime sa fie cea mai populara dimensiune din Europa, dar avem si recomandari pentru frigidere mai inguste si alte stiluri.

LG LFX25974ST: Este popular si are un pret avantajos

Este unul dintre frigiderele mai accesibile din Franta cu cea mai populara latime (36 inchi), acest LG vine cu apa si gheata in interior, cu rafturi si sertare bine plasate si cu un istoric de fiabilitate.

LG LFX25974ST este un frigider francez de 36 inchi, cu finisaj din otel inoxidabil si distribuitor de apa si gheata in interior. Acest pret este rezonabil pentru aceasta categorie si beneficiati de o valoare foarte mare pentru bani vostri: sertarele cu glisare neteda, iluminatul cu LED-uri stralucitoare si compartimentele pentru usile care maximizeaza spatiul. Este un model fiabil de la un brand de incredere, cu comentarii solide de la utilizatori si fara inregistrari de probleme sistemice. LG a depasit clasamentul satisfactiei clientilor pentru frigiderele franceze in 2017  si pentru aparatele de uz casnic cu o durata totala de functionare de trei ani. La 24,1 metri cubi, are loc pentru nevoile unei gospodarii mari si este suficient pentru o familie de patru persoane. El vine in doua nuante,alb si negru.

Magazine de unde puteti achizitiona LG LFX25974ST:

Emag: VEZI AICI

Whirlpool WRF535SMHZ: O alternativa fiabila si accesibila

La fel de bun ca alegerea noastra principala, dar fara apa si gheata in interior, acest Whirlpool este fiabil, eficient si linistit.

Whirlpool WRF535SMHZ de 36 inci are o constructie care este solida si este la fel de robusta ca cea a oricarui frigider similar pe care l-am verificat. Cu aproximativ 25 de metri cubi de latime intreaga, bine distribuita, ar trebui sa detina mancare suficienta pentru o familie de sase persoane cu camera ramasa pentru bauturi. Nu exista caracteristici fanteziste aici – in afara de un facator de gheata in congelator – dar asta inseamna mai putine lucruri care se pot strica in timp. Si lipsa unui distribuitor de apa ii confera un aspect elegant.

Magazine de unde puteti achizitiona Whirlpool WRF535SMHZ:

Emag: VEZI AICI

LG LFXS28566S: Mai multi bani, mai multe caracteristici

Cheltuiti mai mult pe un frigider, si veti obtine tone de caracteristici. Am obtine acest LG pentru caracteristica utila door-in-door.

Intr-o bucatarie mare, cu un buget flexibil, am obtine LG LFXS28566S de 36 de inchi, o versiune imbunatatita a pick-ului nostru principal, cu avantajul suplimentar al unei caracteristici door-in-door. Prin apasarea unui buton de pe maner, se deschide panoul frontal al portierei din dreapta, oferind acces rapid la obiecte cum ar fi laptele, sucul si gustarile stocate pe rafturile usii. Acest lucru este deosebit de util daca aveti copii – usa mai mica este mai usor de utilizat si ajuta la reducerea cantitatii de aer rece pe care frigiderul il pierde de fiecare data cand vrei o gustare sau ceva de baut. La 27,7 metri cubi, modelul LFXS28566S este suficient de spatios pentru toate familiile, cu exceptia celor mai mari, si este, de asemenea, amprent si rezistent la murdarie. Rafturile si cosurile interioare sunt transparente si un pic mai luxoase. Acest model este foarte rezonabil pentru un frigider.

Magazine de unde puteti achizitiona LG LFXS28566S:

Emag: VEZI AICI

GE GSS25GSHSS: Daca mancati o multime de alimente congelate

Acest GE fiabil, accesibil, este o optiune excelenta pentru persoanele care mananca mai multe alimente congelate si prefera o structura frigorifica organizata.

Desi frigiderele laterale nu sunt la fel de populare ca frigiderele franceze, consideram ca GE GSS25GSHSS din otel inoxidabil de 36 inchi este cea mai buna optiune pentru persoanele care manca adesea din congelator: rafturile sale mentin alimentele mai organizate decat congelatoarele frigiderelor franceze, si au pus mai multe dintre aceste alimente la nivelul ochilor. La 25,4 metri cubi, GSS25GSHSS are o multime de spatiu util, dar este constrans de spatiul orizontal mai mic. Cu toate acestea, acesta este un frigider de incredere, cu un pret excelent si un istoric solid.

Magazine de unde puteti achizitiona GE GSS25GSHSS:

Emag: VEZI AICI

GE GTS18GTHWW: Un frigider fiabil

Aveti nevoie de un frigider ieftin care doar functioneaza? Acest GE este printre cele mai putin probabile frigidere ce pot sa aiba probleme de fiabilitate.

La un pret de buget, am obtine GE GTS18GTHWW, un congelator de top de 30 de inch care costa mai putin de 2.400 RON. Acesta este frigiderul minim viabil pe care majoritatea oamenilor ar trebui sa il ia in considerare. Are aceleasi caracteristici de baza ca si modele similare, iar istoricul sau de revizuire a utilizatorului sugereaza ca este mai putin probabil sa aveti un defect de fabrica sau alte probleme de fiabilitate. La 17,5 metri cubi, este suficient de mare pentru o familie de patru persoane. Acesta este, de asemenea o alegere solida, daca sunteti in cautarea pentru un al doilea frigider pentru a-l pastra in subsol sau garaj.

Magazine de unde puteti achizitiona GE GTS18GTHWW:

Emag: VEZI AICI

LG LFX21976ST:O versiune mai subtire a alegerii noastre principale

Daca sunteti in cautarea unui aspect upscale si rationalizat, acest frigider este o versiune superioara a pick-ului nostru principal si are un pret rezonabil.

LG LFX21976ST este o versiune mai eleganta a pick-ului nostru principal. Este mai mult decat un frigider traditional si se va alinia perfect cu marginea tejghelei dvs., oferind bucatarii o senzatie mai deschisa si mai mult spatiu de mers pe jos. Interiorul sau este mai mic decat cel al frigiderelor standard de aceeasi latime de 19,8 metri cubi, dar acest spatiu este suficient pentru majoritatea gospodariilor. Acest model are ratinguri solide fara plangeri consecvente.

Magazine de unde puteti achizitiona LG LFX21976ST:

Emag: VEZI AICI