fbpx

Cele mai bune casti sub 420 RON din 2020

Cele mai bune casti sub 420 RON din 2020

Castile vin in toate formele si dimensiunile, iar preturile variaza foarte  mult fata de orice alt gadget. Cu casti ieftine care costa mai putin de 42 RON si optiuni super-scumpe aprobate pentru audiophili pentru peste 4.200 RON, poti sa te pierzi usor. Suntem aici pentru tine. Pentru mai putin de 420 RON poti sa iti iei o pereche buna de casti pentru munca, acasa, sala sau orice altceva. Acestea sunt cele mai bune pe care le-am gasit pana acum si cele pe care le recomandam  prietenilor si famililor noastre.

1.Decibullz Contour

Cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru a pastra zgomotul ambiental departe de muzica ascultata de dvs. este sa cheltuiti mai mult de 4.200 de RON pentru casti personalizate. Cel putin asa a fost cazul. Dar noul debutant Decibullz are o optiune mult mai accesibila in castile sale de debut, Contours. In loc sa vizitati un profesionist, tot ce aveti nevoie este apa calda si 15 minute din timpul dvs. Rezultatul? Sunet bogat care opreste interferenta nedorita in piesele sale.

Magazine de unde puteti achizitiona Decibullz Contour:

Emag: VEZI AICI

2.Audio-Technica ATH-CKX9iS

Fie ca traversati o mare de navetisti intr-un metrou aglomerat, infruntand pantaloni elasticiti si o ora de cardio, sau alergand  pe trotuar pentru al treilea frappuccino al unui sef – uneori, avem nevoie doar de muzica pentru a tine pasul. Pentru asta, in-ear Audio-Technica SonicFuel sunt o optiune excelenta care e in jur de ani de zile. Costand cu mult sub 420 de RON. Acestea suna minunat, ofera un nivel scazut si se potrivesc bine in urechile celor mai multi oameni.

Magazine de unde puteti achizitiona Audio-Technica ATH-CKX9iS:

Emag: VEZI AICI

3.Urbeats de Dr. Dre

Daca nu ati observat oceanul de oameni ce poarta Beats de Dr. Dre, atunci poate ca ar trebui sa va verificati ochii.

Magazine de unde puteti achizitiona Urbeats de Dr. Dre:

Emag: VEZI AICI

4.Final Audio E2000

Castile Final Audio E2000 nu au multe functii suplimentare pe care le cautam, cum ar fi controalele in urechi sau punctele de conectare ultra-durabile. Dar ei au, fara indoiala, cea mai buna calitate a sunetului fata de orice casti pe care le-am testat sub 330 de RON. Acestea ofera un profil de sunet general, curat, bass bogat si valori detaliate care completeaza o tona de genuri. Daca aveti un buget, acestea ar trebui sa fie in lista dvs.

Magazine de unde puteti achizitiona Final Audio E2000:

Emag: VEZI AICI

5.Sol Republica JAX

Castile de intrare de obicei sunt facute dintr-un material destul de ieftin. Tragedia reala este ca nu este nevoie intotdeauna de tot mai multe pentru a obtine un set de casti care sa va tina multumiti – iar Sol-Jax-ul este un exemplu al acestui lucru: sunt minunate pentru acest pret.

Magazine de unde puteti achizitiona Sol Republica JAX:

Emag: VEZI AICI