fbpx

Cele mai bune casti sub 210 RON din 2020

Cele mai bune casti sub 210 RON din 2020

Toti am fost acolo. In cele din urma, uitati sa va scoateti castile din buzunar si ele trec prin masina de spalat rufe, sau sunt calcate, sau se pierd pur si simplu. In timp ce ati putea cumpara aceeasi pereche, nu exista niciun motiv pentru care in schimb nu puteti sa economisiti putin bani si sa obtineti ceva mai bun.

Expertii nostri au petrecut ani de zile testand sute de casti pentru a le gasi pe cele mai bune. Stim, de asemenea, ca nu toata lumea este un audiofil care doreste sa-si cheltuie bani pe casti pe care ar putea sa le piarda sau sa se rupa in cele din urma.

Prin urmare, daca sunteti in cautarea celor mai bune casti care nu vor costa la fel de mult ca un computer nou, iata cele mai bune casti ce costa mai putin de 210 RON.

1.Final Audio E2000

Castile Final Audio E2000 nu au multe functii suplimentare pe care le cautam, cum ar fi controalele in urechi sau punctele de conectare ultra-durabile. Dar ei au, fara indoiala, cea mai buna calitate a sunetului fata de orice casti pe care le-am testat sub 330 de RON. Acestea ofera un profil de sunet general, curat, bass bogat si valori detaliate care completeaza o tona de genuri. Daca aveti un buget, acestea ar trebui sa fie in lista dvs.

Magazine de unde puteti achizitiona Final Audio E2000:

Emag: VEZI AICI

2.Sol Republica JAX

Castile de intrare de obicei sunt facute dintr-un material destul de ieftin. Tragedia reala este ca nu este nevoie intotdeauna de tot mai multe pentru a obtine un set de casti care sa va tina multumiti – iar Sol-Jax-ul este un exemplu al acestui lucru: sunt minunate pentru acest pret.

Magazine de unde puteti achizitiona Sol Republica JAX:

Emag: VEZI AICI

3.House of Marley EM-JE041 Smile Jamaica

Daca sunteti pe piata pentru bunuri, la preturi accesibile si prin asta vrem sa spunem, casti cu adevarat accesibile, atunci House of Marley EM-JE041 Smile Jamaica este o alegere excelenta. Disponibile pentru mai putin de 84 de RON, Smile Jamaicas sunt confortabile, durabile si ofera suficient de mult accent in locurile potrivite pentru a oferi muzicii dvs. o crestere satisfacatoare fara a va distruge bugetul.

Magazine de unde puteti achizitiona House of Marley EM-JE041 Smile Jamaica:

Emag: VEZI AICI

4.Shure SRH144

In timp ce Shure are o reputatie pentru castile de calitate profesionala, de asemenea dispune de o gama larga de casti bugetare. Shure SRH144 a pus accentul pe basul care uneori poate sa piarda alte sunete, dar in general ofera un sunet echilibrat ce nu au favoriti cand vine vorba de genurile muzicale. Daca sunteti unul dintre acei oameni care pur si simplu nu pot sa suporte castile cu forma auriculara, acestea sunt cea mai buna alternativa fara a cheltui o tona de bani.

Magazine de unde puteti achizitiona Shure SRH144:

Emag: VEZI AICI