fbpx

Cele mai bune casti audio din 2020

Cele mai bune casti audio din 2020

Cautarea unor casti noi poate fi o experienta epuizanta si coplesitoare. Probabil de aceea multi dintre noi merg in magazin si alegem primul lucru pe care il vedem. Dar, sa recunoastem, nu vor suna bine si se vor rupe imediat. In schimb, puneti efortul in gasirea castilor perfecte, ce pot sa fie durabile, confortabile si sa sune uimitor. Dar, cu mii de modele de unde poti alege, cum poate  cineva sa stie de unde sa inceapa? Ei bine, dupa ani de testare stiintifica, expertii nostri au gasit cele mai bune casti audio de pe piata. Lista noastra va fi actualizata pe masura ce vor iesi noi casti si vor trece prin testele noastre. Dar, daca cautati cele mai bune casti de pe piata chiar in acest moment, cumparati alegerea noastra de top.

1.Beats Powerbeats3 wireless

Daca te afli pe piata pentru un set de casti fara fir pentru a alerga sau pentru a merge la sala, Beats Powerbeats 3 sunt tot ce ti-ai putea dori. Designul pentru ureche asigura ca acestea sa nu pice, Bluetooth Class 1 inseamna ca puteti ramane conectat de la o distanta de pana la 100 de metri, iar calitatea sunetului este fantastic. Nu sunt ieftine, dar daca sunteti obosit de a fi dezamagiti de castile wireless, acestea merita investitia.

Magazine de unde puteti achizitiona Beats Powerbeats3 wireless:

Emag: VEZI AICI

2.Decibullz Contour

Cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru a pastra zgomotul ambiental departe de muzica ascultata de dvs. este sa cheltuiti mai mult de 4.200 de RON pentru casti personalizate. Cel putin asa a fost cazul. Dar noul debutant Decibullz are o optiune mult mai accesibila in castile sale de debut, Contours. In loc sa vizitati un profesionist, tot ce aveti nevoie este apa calda si 15 minute din timpul dvs. Rezultatul? Aceste casti au sunet bogat ce opreste interferenta nedorita in piesele sale.

Magazine de unde puteti achizitiona Decibullz Contour:

Emag: VEZI AICI

3.Audio-Technica ATH-CKX9iS

Fie ca traversati o mare de navetisti intr-un metrou aglomerat, infruntand pantaloni elasticiti si o ora de cardio, sau alergand  pe trotuar pentru al treilea frappuccino al unui sef – uneori, avem nevoie doar de muzica pentru a tine pasul. Pentru asta, in-ear Audio-Technica SonicFuel sunt o optiune excelenta care e in jur de ani de zile. Costand cu mult sub 420 de RON. Acestea suna minunat, ofera un nivel scazut si se potrivesc bine in urechile celor mai multi oameni.

Magazine de unde puteti achizitiona Audio-Technica ATH-CKX9iS:

Emag: VEZI AICI

4.Westone Adventure Series Alpha

Ele nu sunt asa de cunoscute ca si brand, dar Westphone Adventure Series Alpha in-ear sunt comercializate (si construite) pentru a rezista unui atlet. Pentru a va oferi o picatura din ceea ce vreau sa spun, trebuie sa trageti o banda pentru a deschide doar cutia – si inauntru este un set de urechi in-ear ce sunt durabile si pot supravietui chiar si in cele mai extreme medii inconjuratoare

Magazine de unde puteti achizitiona Westone Adventure Series Alpha:

Emag: VEZI AICI

5.Urbeats de Dr. Dre

Daca nu ati observat oceanul de oameni ce poarta Beats de Dr. Dre, atunci poate ca ar trebui sa va verificati ochii.

Magazine de unde puteti achizitiona Urbeats de Dr. Dre:

Emag: VEZI AICI