fbpx

Cele mai bune camere de supraveghere pentru interior

Cele mai bune camere de supraveghere pentru interior

Am petrecut mai bine de un an testand camerele de supraveghere pentru interior cu wi-fi-evaluand sensibilitatea miscarii si a sunetului, alertele de pe smartphone, calitatea difuzorului si a microfonului, aplicatiile, optiunile pentru memorare, flexibilitatea si calitatea imaginii- si am aflat ca Logitech Circle este cea mai buna datorita faptului ca poate inregistra in continuu si are un spatiu de stocare gratuit.

Logitech Circle 2- cea mai buna camera de supraveghere pentru interior cu wi-fi pentru utilizarea zilnica

Circle 2 ofera o imagine clara, inregistrare continua si 24 de ore cu spatiu de stocare gratuit.

Logitech Circle 2 filmeaza videoclipuri 1080p si are un unghi de vedere de 180 de grade. Este, de asemenea, singurul model de pe lista noastra care este rezistent la apa, deci poate fi si o camera de exterior.

Magazine de unde puteti achizitiona Logitech Circle 2:

Emag: VEZI AICI

Nest Cam Indoor- mai putine alerte false, dar mai scumpa

Nest Cam Indoor inregistreaza totul 24/7, ofera setari precise de alerta si poate face legatura cu alte produse smart-home, dar veti avea nevoie de abonamentul lunar Nest Aware pentru a obtine cele mai multe din acestea.

Nest Cam Indoor este una dintre cele doua camere de interior care ofera inregistrare non-stop, astfel incat sa nu pierdeti niciodata un minut de actiune. (Cealalta este Nest Cam IQ Indoor, pe care nu o recomandam.) Acesta ofera un video de 1080p si un sunet bidirectional care rivalizeaza cu alegerea noastra de top, ofera o detectare precisa a miscarii si va permite sa configurati zone de activitate, dar aveti nevoie de abonament Nest Aware pentru a vedea orice alerta sau inregistrare.

Magazine de unde puteti achizitiona Nest Cam Indoor:

Emag: VEZI AICI

Netgear Arlo Q- spatiu de stocare generos, personalizabila

Ofera alerte foarte personalizabile, zone de activitate si spatiu liber de stocare video de sapte zile, dar inregistrarea nu este continua.

Netgear Arlo Q ofera zone personalizabile de activitate, o imagine clara si sapte zile de stocare gratuita, astfel incat majoritatea oamenilor nu vor trebui sa plateasca pentru un abonament. Cu toate acestea, fata de alte camere, Arlo Q nu poate inregistra continuu – trebuie sa fie resetat dupa fiecare inregistrare, avand intervale scurte intre ele. Acest lucru o face mai putin utila in scopuri de securitate, dar este perfect pentru a tine un ochi pe copii si pe animale de companie.

Magazine de unde puteti achizitiona Netgear Arlo Q:

Emag: VEZI AICI