fbpx

Cele mai bune boxe portabile din 2020

Cele mai bune boxe portabile

Cele mai bune boxe portabile ar trebui sa se detaseze de celelalte asa cum o face, UE Roll 2, fiind cea mai buna boxa portabila cand vine vorba de portabilitate si calitate sunetului.

Cea mai buna boxa portabila, Cele mai bune boxe portabile Cea mai buna boxa portabila si cine ar trebui sa o cumpere

Cea mai buna boxa portabila ar trebui sa aibe o calitate a sunetului excelenta, sa se auda tare, sa fie portabila si sa aibe un pret rezonabil.

Oricine detine un smartphone sau o tableta ar dori probabil sa aiba una dintre cele mai bune boxe portabile Bluetooth. Bluetoothul este disponibil in fiecare smartphone si tableta actuala, precum si in majoritatea laptopurilor, astfel incat nu aveti nevoie de echipamente suplimentare. Cele mai bune boxe portabile Bluetooth au o baterie reincarcabila si sunt adesea rezistente la apa sau stropi, astfel incat sa le puteti lua cu usurinta in jurul casei sau in parc sau pe plaja.

Cele mai bune boxe portabile ofera o calitate a sunetului suficient de buna pentru a asculta muzica obisnuita, podcast-uri si radio pe Internet. Desi tehnologia Bluetooth nu calculeaza usor calitatea sunetului, este putin probabil sa auziti efectele prin difuzoare de calitate.

In cazul in care calitatea sunetului si volumul sunt prioritatile dvs. principale si nu intentionati sa scoateti cea mai buna boxa portabila din casa, va recomandam sa va orientati la boxele mai mari si mai puternice, prezentate in ghidul cu cele mai bune boxe portabile.

Cea mai buna boxa portabila, Cele mai bune boxe portabile Cele mai bune boxe portabile si cum am ales

Cele mai bune boxe portabile ar trebui sa indeplineasca o multime de caracteristici. Noi am incercat sa reducem aceea multime de caracteristici la cateva de baza pentru a va face alegerea mai usoara.

Noile boxe portabile Bluetooth apar atat de repede incat nimeni nu le poate testa pe toate, dar exista cateva modele de care nimeni nu a mai auzit. Majoritatea boxelor Bluetooth au putine

Pentru a ne ajuta sa determinam pe ce ar trebui sa ne concentram, a trebuit sa gasim cateva criterii pentru a afla ce este imporant pentru cititorii nostri si ce nu.

 • Aproximativ 82% dintre respondenti au clasat un sunet bun ca fiind cea mai importanta caracteristica atunci cand cumpara cea mai buna boxa portabila.
 • Aceasta dorinta a fost urmata de o durata lunga de viata a bateriei de 65 procente. Desi sase ore pot fi suficiente pentru o scurta calatorie pe plaja sau un picnic, credem ca 10 ore sunt ideale daca planificati un picnic de o zi sau o excursie de camping.
 • Oamenii din sondajul nostru au mai spus ca doreau ceva care sa sune destul de tare pentru a umple o camera, cu optiunea ” volum maxim” obtinand 35% din voturi.
 • Aproximativ 73% dintre participantii la studiu ne-au spus ca urmaresc mentinerea costului intre 200 si 600 RON.
 • Saptezeci si trei la suta dintre acestia au mai spus ca doreau “ceva ce pot sa pun intr-un rucsac sau in geanta”.
 • Cea mai buna boxa portabila, Cele mai bune boxe portabile Aproximativ 15% ne-au spus ca se asteapta sa o foloseasca in parc, in camping sau pe plaja, ceea ce inseamna ca un anumit grad de rezistenta la apa ar fi de ajutor.
 • Si, desi nu am intrebat despre acest subiect in sondaj, credem ca majoritatea oamenilor ar prefera boxele ce se pot incarca prin cablurile USB pe care le au deja, in loc sa se bazeze pe cele ce vin o data cu boxa.

De asemenea, am remarcat, fara sa le acordam prea multa atentie, un numar de caracteristici mai nesemnificative:

 • Unii oameni au nevoie de functia pentru speaker, dar nu am exclus nicio boxa din cauza aceasta, pentru ca multe dintre difuzoarele incorporate in aceste dispozitive sunt de o calitate scazuta; ele adesea stalcesc sunetul de voci si adauga ecou.
 • Suportul NFC poate usura functia de imperechere daca aveti un telefon inteligent echipat cu NFC, dar confortul adaugat este trecator, deoarece il utilizati numai prima data cand conectati dispozitivele.
 • Aproape toate boxele Bluetooth (inclusiv toate ponturile noastre) au o intrare stereo analogica de 3,5 mm care va permite sa conectati dispozitive non-Bluetooth precum iPod Classic.
 • Unele ofera posibilitatea de a se asocia cu un o alta boxa Bluetooth, de obicei de acelasi model. In general, le puteti utiliza pe cele doua ca dispozitive separate stanga si dreapta intr-o pereche stereo sau sa executati acelasi semnal mono la ambele si sa le impartiti in doua camere.

Cea mai buna boxa portabila, Cele mai bune boxe portabile Boxe portabile si cum le-am testat

Boxe portabile am inceput sa vad la toti adolescentii mai nou si cred ca o sa vad din ce in ce mai multe fiindca boxele portabile devin o necessitate pentru tineretul din ziua de azi cea pur si simplu vrea sa se piarda in muzica.

Pentru mine a devenit o practica standard sa analizez cele mai bune boxe portabile, am inceput prin a le oferi tuturor modelelor o lunga ascultare, conectandu-le prin Bluetooth prin telefonul Samsung Galaxy S9, ascultand aceleasi patru piese de testare: pop, heavy metal, hip-hop si jazz. Am comparat boxele nu numai una cu cealalta, ci si cu unele dintre selectiile noastre anterioare. Am masurat puterea maxima a fiecarui difuzor utilizand un analizor audio NTi Minilyzer si un microfon de testare NTi MiniSPL calibrat.

Am restrans modelele care credeam ca au avut o sansa reala de a ne impresiona si am inclus cateva din trecut. Am efectuat apoi teste, un test pentru modele mai mari si un test separat pentru modele mai mici. Am ascultat indiferent de melodiile care erau pe Spotify la un volum moderat (aproximativ 75 de decibeli in medie), apoi am rulat volumul pentru fiecare difuzor pana la maxim. (In mod normal, mi-ar fi foarte greu sa potrivesc niveurile pentru fiecare boxa in parte, dar luand in considerare performantele foarte variate ale acestora, acest lucru nu era practic si nu ar fi oferit o imagine completa a performantelor fiecareia.)

Cea mai buna boxa portabila, Cele mai bune boxe portabile Am verificat durata de viata a bateriei prin repetarea lui unei melodii, la un nivel mediu de 75 de decibeli (masurata la 1 metru), pana cand nu s-a mai distins sunetul. Retineti ca rezultatele noastre pot sa nu fie de acord cu producatorii, probabil datorita faptului ca metodologia lor de testare, pe care aproape niciodata nu o publica, difera de a noastra.

Alte caracteristici nu au fost considerate importante in acest test, dar le-am evaluat acolo unde este cazul. Multe dintre cele mai bune boxe portabile nu au multe caracteristici si nu au nevoie de ele, controalele volumului si capacitatea sunt de cele mai multe ori necesare sau chiar dorite. Comenzile inainte / inapoi, de exemplu, pot fi utile daca utilizati boxa in dus.

In plus, multe modele ofera posibilitatea de a se asocia simultan cu doua dispozitive Bluetooth. Difuzorul nu poate reda sunetul simultan de la ambele dispozitive, dar daca apasati pe redarea pe telefonul B in timp ce telefonul A se joaca, difuzorul se va comuta automat la ceea ce ruleaza pe telefonul B. Am incercat aceasta functie, dar din experienta noastra, este rareori utila si uneori enervanta.

Boxa portabila UE Roll 2: Cea mai buna boxa portabila

Boxa portabila UE Roll 2 ofera o combinatie irezistibila de calitate a sunetului, robustete, rezistenta la apa, portabilitate, caracteristici cool si un pret rezonabil.

La doi ani si jumatate de la introducerea versiunii originale (si foarte putin diferita) UE Roll, UE Roll 2 ramane cea mai buna boxa portabila dintre cele mai bune boxe portabile pe care o folosim mai mult decat oricare alta. Roll 2 suna bine, cu o reproducere fina, de la notele de bas la notele mai inalte, si se aude destul de tare pentru a umple o camera de hotel sau un loc pe plaja. Este atat de etans, incat va supravietui sub apa la o adancime de 1 metru timp de 30 de minute. Durata de viata a bateriei este de 10 ore iar distanta de la care se poate auzi este de pana la 18 metri, este remarcabila pentru o boxa de aceasta dimensiune. Roll 2 este cea mai buna boxa portabila cand vine vorba de calatorii lungi. Singurul dezavantaj real este ca ii lipseste o functie de speaker.

UE Roll 2

Boxa portabila UE Roll 2 ofera o combinatie irezistibila de calitate a sunetului, robustete, rezistenta la apa, portabilitate, caracteristici cool si un pret rezonabil.

La doi ani si jumatate de la introducerea versiunii originale (si foarte putin diferita) UE Roll, UE Roll 2 ramane cea mai buna boxa portabila dintre cele mai bune boxe portabile pe care o folosim mai mult decat oricare alta.

Sony SRS-XB10: Cea mai buna boxa portabila cand vine vorba de sunet

Sony SRS-XB10 ofera un sunet, plin, satisfacator intr-un design rezistent la apa.

Daca alegerea noastra nu mai este disponibila, sau daca doriti un sunet mai puternic si nu va deranjeaza sa sacrificati un pic de portabilitate, Sony SRS-XB10 este o alternativa placuta la un pret usor mai mare. Este un design complet diferit fata de UE Roll 2: dreptunghiular, mai degraba decat rotund, si de aproximativ trei ori mai greu. Este prea mare pentru a se incadra in majoritatea gentilor de laptop, dar este usor sa-l aruncati intr-o geanta de plaja sau sa o aveti prin casa. SRS-XB10 ofera mult mai mult bass decat Roll 2, deci este mai buna pentru muzica hip-hop, R & B si rock si are suficienta putere pentru a umple o camera medie cu sunet. Gradul sau de rezistenta la apa IPX5 inseamna ca poate supravietui furtunilor de ploaie si stropilor de la piscina.

Sony SRS-XB10

Sony SRS-XB10 ofera un sunet, plin, satisfacator intr-un design rezistent la apa.

Daca alegerea noastra nu mai este disponibila, sau daca doriti un sunet mai puternic si nu va deranjeaza sa sacrificati un pic de portabilitate, Sony SRS-XB10 este o alternativa placuta la un pret usor mai mare. Este un design complet diferit fata de UE Roll 2: dreptunghiular, mai degraba decat rotund, si de aproximativ trei ori mai greu.

Riva Arena Multiroom: Cea mai buna boxa portabila cand vine vorba de calitatea sunetului

Riva este cu usurinta cea mai buna boxa portabila cu bluetooth pe care am auzit-o pana acum.

Daca transportabilitatea nu este preocuparea dvs. principala si doriti doar cea mai buna performanta posibila, credem ca Riva Arena este una dintre cele mai bune boxe portabile Bluetooth pe care le puteti cumpara. Sunetul sau este mai clar, mai viu, mai plin si mai natural decat concurentii sai “. Ea va apropie de sunetul unui sistem stereo mai mult decat orice alt dispozitiv portabil Bluetooth pe care l-am incercat si ofera volum suficient pentru a fi ascultata in timpul unei conversatii puternice de la o petrecere. Este, de asemenea, mult mai rafinata si mai elegant decat cele mai bune boxe portabile Bluetooth. Retineti insa ca, desi Arena este rezistent la stropirea cu apa atunci cand mufele din spate sunt protejate de capacul de cauciuc inclus, este grea pentru dimensiunile sale si nu la fel de stabila ca celelalte boxe pe care le-am ales.

Riva Arena Multiroom

Riva este cu usurinta cea mai buna boxa portabila cu bluetooth pe care am auzit-o pana acum.

Daca transportabilitatea nu este preocuparea dvs. principala si doriti doar cea mai buna performanta posibila, credem ca Riva Arena este una dintre cele mai bune boxe portabile Bluetooth pe care le puteti cumpara. Sunetul sau este mai clar, mai viu, mai plin si mai natural decat concurentii sai “.

Boxa Portabila JBL Extreme: Una dintre cele mai bune boxe portabile

Sunet foarte bun intr-o carcasa compacta si robusta.

Boxa portabila JBL Extreme este cea mai buna boxa portabiladin aceasta gama de preturi, este compacta si impermeabila.

Daca doriti cea mai buna boxa portabila Bluetooth si doriti sa cheltuiti minimul pe aceasta, Extreme este o alegere excelenta. Sunetul este cu nota deasupra celei din bugetul nostru precedent, cu voci mai clare si bas mai puternic si mai realist. De asemenea, este suficient de mica pentru a intra intr-o geanta de laptop sau intr-o valiza. In plus, este echipat cu IPX7, ceea ce inseamna ca este suficient de rezistenta la apa.

JBL Extreme

Sunet foarte bun intr-o carcasa compacta si robusta.

Boxa portabila JBL Extreme este cea mai buna boxa portabiladin aceasta gama de preturi, este compacta si impermeabila.

Daca doriti cea mai buna boxa portabila Bluetooth si doriti sa cheltuiti minimul pe aceasta, Extreme este o alegere excelenta.

Activa Akai SS022A-X6: Cea mai buna boxa portabila cand vine vorba de iesire la iarba verde

Activa Akai SS022A-X6 se aude uimitor de tare, suna foarte bine, este construit pentru rezista in aer liber.

Activa Akai SS022A-X6 face parte dintr-un alt tip de boxe portabile Bluetooth, destinate sa pompeze volumul maxim pentru petreceri la piscina si picnicuri. Cu toate acestea, cu toate ca poate exploda, poate, de asemenea, sa calmeze … nu numai cu sunetul sau natural, dar si cu un deschizator de sticle incorporat si suporturi pentru pahare. Cu o greutate de mare si o marime asemanatoare unei valize de tip roll-onboard, nu este potrivita pentru calatoriile de afaceri, dar are de asemenea un maner retractabil si roti ce usureaza transportul. De asemenea, dispune de un radio AM / FM incorporat.

Activa Akai SS022A-X6

Activa Akai SS022A-X6 se aude uimitor de tare, suna foarte bine, este construit pentru rezista in aer liber.

Activa Akai SS022A-X6 face parte dintr-un alt tip de boxe portabile Bluetooth, destinate sa pompeze volumul maxim pentru petreceri la piscina si picnicuri. Cu toate acestea, cu toate ca poate exploda, poate, de asemenea, sa calmeze … nu numai cu sunetul sau natural, dar si cu un deschizator de sticle incorporat si suporturi pentru pahare.