fbpx

Cele mai bune aparate foto sub 4.200 RON din 2020

Cele mai bune aparate foto sub 4.200 RON din 2020

In loc sa va bazati pe smartphone-ul dvs. pentru a capta momentele cele mai importante ale vietii, va recomandam sa va intensificati jocul si sa investiti in ceva mult mai bun.

Dar nu este nevoie sa cheltuiti mii pe o camera profesionala pentru a obtine rezultate excelente. In ziua de azi, puteti sa cumparati un DSLR cu o cantitate suficienta de cai fotograficice pentru mai putin de 4.200 de RON si avem dovezi care sa sustina acest lucru.

V-ar interesa sa aflati mai multe despre un anumit model? Doar faceti clic pentru a citi revizuirea completa. Altfel, iata-le pe cele mai bune DSLR-uri pe care le puteti obtine astazi sub 4.200 RON.

Nikon D5600

Acest DSLR traditional Nikon are cea mai recenta tehnologie a companiei. Dispunand de SnapBridge, D5600 va transfera automat fotografiile de pe aparatul de fotografiat pe telefon fara a fi nevoie de alta interventie. In timp ce acest lucru este bun, performanta de la D5600 a fost in regula, iar unele dintre caracteristicile sale incep sa-si arate varsta un pic. In ansamblu, aceasta este inca o alegere excelenta pentru un cumparator ce este incepator.

Magazine de unde puteti achizitiona Nikon D5600:

Emag: VEZI AICI

Panasonic Lumix DMC-G7

In esenta, un GH4 mai slab, Panasonic Lumix G7 ofera doar strictul necesar de caracteristici de ultima ora pentru a concura cu DSLR-urile de ultima generatie si camerele mirrorless, in timp ce inca lovesc rafturile la un punct de pret extrem de accesibil. Totul este aici, de la un aparat ce face poze perfecte la un aparat ce filmeaza 4K . Daca sunteti in cautarea unei camere care sa bata tot, dar nu vreti sa va rupa buzunarul, nu mai cautati.

Magazine de unde puteti achizitiona Panasonic Lumix DMC-G7:

Emag: VEZI AICI

FujiFilm X-T10

Imprumutand cea mai mare parte a tehnologiei sale interne de la high-end-ul Fujifilm X-T1, X-T10 ofera o calitate excelenta a imaginii pentru un pret excelent. Desi nu este o alegere buna pentru cei care vor calitate video, daca sunteti doar in cautarea unei modalitati accesibile pentru a va intensifica jocul dvs. de fotografiere, X-T10 merita incercat.

Magazine de unde puteti achizitiona FujiFilm X-T10:

Emag: VEZI AICI

Sony Alpha A5100

Echipa de aparate foto de la Sony a stat linistita in ultimul an si jumatate, asambland linistit una dintre cele mai bune aparate foto de pe piata. Seria A7 cu oglinda integrala a castigat companiei numeroase premii, dar mai sunt si altele mai bune precum A6000 si DSLR-uri traditionale cum ar fi A77 II. Acestea sunt toate modele de din clasa Sony, inclusiv modelele RX10 si RX100 III.

Magazine de unde puteti achizitiona Sony Alpha A5100:

Emag: VEZI AICI

Canon EOS Rebel SL1

DSLR-ul Rebel de la Canon a castigat pe buna dreptate o reputatie de camere usor de utilizat. Nicio alta camera nu merita aceasta reputatie mai mult decat Rebel SL1. Este, de asemenea, cel mai compact model DSLR pe care Canon a putut sa-l ofere, mergand de la egal la egal cu aparatele foto mirrorless in ceea ce priveste dimensiunile. Pentru cei care doresc sa intre in lumea camerelor cu lentile interschimbabile pentru prima data, SL1 este un bun punct de plecare, chiar daca exista performante mai bune in alta parte.

Magazine de unde puteti achizitiona Canon EOS Rebel SL1:

Emag: VEZI AICI