Cele Mai Bune Aparate DSLR  De La Canon Din 2020 - NiceBoard Reviews

Cele mai bune aparate DSLR  de la Canon din 2020

Cele mai bune aparate DSLR  de la Canon din 2020

Indiferent daca sunteti un entuziast si cautati sa deveniti profesionist sau doriti doar o camera care sa faca poze superbe, nu puteti da gres cu un Canon DSLR. Brandul ofera o lista de modele la diferite preturi, dar daca il cautati pe cel mai bun dintre cele mai bune, ati ajuns la locul potrivit.

Expertii nostri de aparate foto au petrecut nenumarate ore in laboratoarele noastre de ultima generatie si au testat fiecare Canon DSLR de pe piata pentru a afla care merita un loc in primele cinci. Pick-ul nostru de top este Canon EOS 5D Mark III. Va trebui sa cheltuiti un pic mai mult pentru a obtine performanta pe care o ofera aceasta camera – impreuna cu majoritatea celorlalte de pe lista – dar o sa merite investitia cand o sa te uiti la frumoasele imagini si videoclipuri pe care le-ai capturat.

1.Canon EOS 5D Mark III

Comparativ cu modelele anterioare, modelul Mark III beneficiaza de viteze mai rapide de fotografiere, focalizare automata imbunatatita, masurare superba si imbunatatiri substantiale ale performantei video. Se tine mai bine in mana, face poze mai rapid, ofera mai mult control si este mai potrivit pentru toate tipurile de aplicatii statice si video. Indiferent daca sunteti un pasionat sau un profesionist ale carui mijloace de trai depind de o camera foto, acesta este o alegere solida.

Magazine de unde putetia achizition Canon EOS 5D Mark III:

Emag: VEZI AICI

2.Canon EOS-1D X

Cu ajutorul modelului 1D X, Canon a creat un DSLR superb, profesional, capabil sa fie versatil. Este o unitate de productie multimedia care este inradacinata pe un teritoriu profesionist si asta se vede in fotografiile si videoclipurile pe care le-am facut. Produce imagini frumoase si daca fotografiati modele de studio sau animale salbatice, 1D X are caracteristici care va fac munca mai usoara. Nu este ieftin, dar isi merita pretul.

Magazine de unde puteti achizitiona Canon EOS-1D X:

Emag: VEZI AICI

3.Canon EOS 7D Mark II

Acesta este un aparat de fotografiat orientat spre utilizatorii de talie avansata si profesionistii care au nevoie de un DSLR compact, accesibil, cu caracteristici pro-stil. Are calitatea si durabilitatea de construire a unei camere proaspete si are un sistem de focalizare automat si un control extins pe care numai DSLR-urile Canon de top le ofera. Daca sunteti serios in ceea ce priveste fotografierea sportiva, stiri sau a faunei salbatice, modelul 7D Mark II este o alegere excelenta pentru a intra in industrie.

Magazine de unde puteti achizitiona Canon EOS 7D Mark II:

Emag: VEZI AICI

4.Canon EOS 5DS

Seria 5D de la Canon a fost de mult timp alegerea preferata pentru multi profesionisti din intreaga lume. Modelul 5DS ia ceea ce ne place de la modelul 5D Mark III si il actualizeaza cu procesoare noi, mai rapide si cu un senzor cu cadru complet de 50 de megapixeli. Dar, in timp ce rezolutia sa sporita va fi o binefacere pentru shooter-ii de studio si de peisaj, acest lucru nu este visul cinematografului, asa cum erau 5D-urile anterioare. Daca fotografiile sunt pasiunea dvs., acesta este DSLR-ul perfect pentru dvs..

Magazine de unde puteti achizitiona Canon EOS 5DS:

Emag: VEZI AICI

5.Canon Rebel T6s

Seria Rebel de la Canon a fost blocata in timp in ultimii ani, dar asta sa schimbat gratie noilor modele T6 si T6i. Cele doua DSLR-uri au acelasi senzor de imagine de 24,2 megapixeli, oferind un impuls pentru calitatea imaginii. T6-urile se extind cel mai mult, adaugand un al doilea cadran de comanda si un LCD de stare. Rezultatul este o camera foto prietenoasa pentru incepatori, dar si o piatra de temelie excelenta in calea unui adevarat profesionist DSLR.

Magazine de unde puteti achizitiona Canon Rebel T6s:

Emag: VEZI AICI