fbpx

Cel mai bun ventilator

Cel mai bun ventilator

Dupa cinci ani de testare a ventilatoarelor de camera, inclusiv testarea unei noi runde de inca 12 aparute in vara anului 2018, suntem siguri ca Vornado 630 Medium Air Circulator este cea mai buna alegere pentru majoritatea oamenilor. El ruleaza eficient intr-o camera de dimensiuni medii si mari, fara a fi nevoita sa oscileze, este usor de localizat si controlat si are o experienta indelungata de fiabilitate, sustinut de o garantie de cinci ani.

Alegerea noastra:

Vornado 630 Medium Air Circulator: Putere si durabilitate dovedita

Vornado 630 Medium Air Circulator poate trimite brize in colturile indepartate ale unei incaperi mari, este usor de controlat si curatat si are un record de lunga durata pentru fiabilitate.

Vornado 630 Medium Air Circulator este un ventilator simplu, puternic si fiabil, care poate deplasa cantitati imense de aer fara a face prea mult zgomot. Modelul 630 nu este un ventilator traditional – este un circulator de aer, conceput pentru a crea un vartej care face aerul sa circule in intreaga camera mai bine decat un ventilator oscilant. Este unul dintre ventilatoarele cele mai accesibile pe care le-am testat si care impacheteaza suficienta putere pentru a trimite briza intr-un spatiu mare. Este, de asemenea, compact – nu cu mult mai mare decat o minge de baschet. Si este sustinut de o garantie de cinci ani. Nu are telecomanda sau un temporizator, dar designul minimalist il face usor de utilizat si am apreciat in special accesoriul de control al vitezei usor accesibil pe partea laterala. Este usor de curatat si de intretinut . Noi credem ca nu puteti gresi cu orice Vornado, dar acest model ofera cea mai buna afacere pentru bani dumneavoastra.

Magazine de unde puteti achizitiona Vornado 630 Medium Air Circulator:

Emag: VEZI AICI

Alte alegeri bune:

Vornado 460 Small Air Circulator: Mai mic si mai putin zgomotos

In ciuda marimei sale minuscule, Vornado 460 Small Air Circulator poate misca aproape acelasi aer ca si 630 si are un zgomot mai consistent. Este o optiune minunata pentru camere mai mici.

Vulnerabilul dispozitiv Vornado 460 Small Air Circulator arata si functioneaza foarte mult ca si modelul 630 si costa mai putin cu 90 RON. Deoarece modelul 460 este mai mic, acesta nu poate sa transfere aerul la fel de eficient in incaperile mari ca si 630, dar este o alegere excelenta pentru incaperile mai mici in care nivelurile de zgomot sunt mai importante, cum ar fi birourile sau dormitoarele. Cea mai mare plangere din partea noastra este faptul ca butonul de comanda al modelului 460 este plasat in spatele motorului intr-o pozitie mai ciudata decat al modelului 630. Cand porniti si opriti acest ventilator sau schimbati  viteza trebuie sa va apropiati cu fata de masina si adesea va puteti trezi cu o explozie de aer in fata.

Magazine de unde puteti achizitiona Vornado 460 Small Air Circulator:

Emag: VEZI AICI

Vornado 610DC Energy Smart Medium Air Circulator: Are cea mai mare eficienta energetica

Viteza ventilatorului este reglabila, este eficient energetic si are o garantie de 10 ani ce ajuta la compensarea pretului ridicat al modelului.

Vornado 610DC Energy Smart Medium Air Circulator este un upgrade usor la modelele 630 si 460, daca doriti un zgomot mai redus si mai multa ajustabilitate. Dispozitivul de control al vitezei este variabil, un motor DC cu eficienta energetica si o garantie enorma de 10 ani nu il fac mai bun la miscarea aerului, dar il fac mai placut daca sunteti dispus sa platiti o prima pentru aceste caracteristici. La un pret obisnuit de 400 RON, 610DC este o achizitie mare. Dar aceasta ofera economii moderate pe factura dvs. electrica. Vornado sustine ca este cu 80% mai eficient decat ventilatoarele AC de aceeasi putere, pe care testarea noastra le-a confirmat. Atat timp cat nu il folositi in mod constant pe cea mai mare viteza. De asemenea, ne-a placut faptul ca butonul de schimbare a vitezei este reglabil la infinit, permitandu-va sa setati fluxul de aer pentru a se potrivi perfect nevoilor dvs..

Magazine de unde puteti achizitiona Vornado 610DC Energy Smart Medium Air Circulator:

Emag: VEZI AICI

Holmes Lil ‘Blizzard Performance Table Fan: Ieftin, dar puternic

Este puternic si ieftin si poate oscila, dar calitatea si caracteristicile sale pica in fata celorlaltor ventilatoare testate de noi.

Daca sunteti in cautarea unui ventilator ieftin, dar surprinzator de puternic, pentru a fi utilizat pe termen scurt sau pentru a fi pastrat intr-o camera de oaspeti, ventilatorul Holmes Lil ‘Blizzard Performance Table este o alegere excelenta. Este putin mai zgomotos decat celelalte variante si este fabricat din plastic chintzy, dar este usor de curatat, are un suport compact si poate oscila sau sa fie blocat in pozitia dorita de voi. Calitatea si caracteristicile sale de constructie pica in fata celorlaltor ventilatoare testate de noi, dar acest lucru este de asteptat, avand in vedere pretul sau scazut si dimensiunea redusa.

Magazine de unde puteti achizitiona Holmes Lil ‘Blizzard Performance Table Fan:

Emag: VEZI AICI

Dyson Air Multiplier AM06: Scump dar excelent

Acest ventilator puternic a fost cel mai silentios si mai usor de curatat ventilator din tot ceea ce am testat, dar este foarte scump. Designul sau este izbitor si merita luat in considerare daca banii nu sunt o problema.

Dyson Air Multiplier AM06 poate parea extraordinar si supradimensionat, dar pe langa faptul ca este cel mai bun ventilator pe care l-am testat, acesta este unul dintre cele mai puternice si este foarte usor de curatat. In testele noastre de ventilare a intregi camere, AM06 a circulat aerul mai bine decat orice alt model prezentat mai sus. AM06 poate oscila intr-un arc de 90 de grade, are un timer versatil de oprire si cele 10 setari de viteza va ajuta sa formati exact nivelul corect de miscare a aerului. Are un design minunat, fara elice si are o telecomanda mica, care se leaga magnetic de o parte. Desigur, pretul este foarte greu de justificat pentru majoritatea oamenilor. Dar, in afara de cost, Dyson nu va mai da alt motiv de plangere, este practic perfect in orice alta parte.

Magazine de unde puteti achizitiona Dyson Air Multiplier AM06:

Emag: VEZI AICI