fbpx

Cel mai bun uscator de par

Cel mai bun uscator de par

Dupa 20 de ore de cercetare, mai mult de 15 ore de  testare, 15 uscatoare de par si o coafura in sezonul de sarbatoare, am descoperit ca nici un uscator de par  nu ne va usca parul mai repede sau sa-l faca sa arate mai bine, dar unele uscatoare sunt mult mai placute la utilizare decat altele. Deoarece ofera un pret excelent, credem ca Rusk W8less este cea mai buna alegere pentru majoritatea oamenilor.


Rusk W8less: Rapid si usor

Uscatorul nostru de par preferat este usor, are un cablu lung si legat si sufla cel mai fierbinte si cel mai rapid aer dintre toate modelele testate.

Caldura si viteza sunt singurele caracteristici care conteaza pentru uscarea parului in mod eficient, iar cu un flux de aer de 50 mph, 150 W, Rusk W8less este printre cel mai rapid dintre toate uscatoarele testate. Acesta cantareste foarte putin, are un cablu lung (printre cele mai lungi pe care le-am gasit), este in mod deosebit confortabil de tinut si, in ansamblu, are cea mai buna combinatie de caracteristici pe care le-am considerat importante, in comparatie cu uscatoarele  care costa mai mult. Rusk W8less vine cu un concentrator, care este util pentru indreptarea parului.

Magazine de unde puteti achizitiona Rusk W8less:

Emag: VEZI AICI

Rusk CTC Litet: Mai scump dar are un difuzor inclus

Este unul dintre uscatoarele cele mai rapide si usoare pe care le-am testat si este dotat cu un difuzor, dar este de obicei mai scump decat modelele cu performante similare.

Daca selectia noastra de top nu o mai gasiti si doriti un uscator la fel de usor, care este dotat cu un difuzor obtineti Rusk CTC Lite. Anterior, alegerii noastre de top, acest model are un design foarte asemanator cu cel al selectiei noastre actuale. A fost clasata printre cele mai rapide si usoare uscatoare pe care le-am testat, sufla aerul la 50 mph si e foarte usor. La 8,5 metri, cablul sau este printre cele mai lungi dintre toate modelele testate. Glossy negru, cu un design simplu, va arata sofisticat asezat langa oglinda pentru baie. In mod normal costa mai mult decat modelul W8less.

Magazine de unde puteti achizitiona Rusk CTC Litet:

Emag: VEZI AICI

Infiniti Pro by Conair 1875-Watt Salon Performance AC Motor Styling Tool: Rapid, dar mai greu

Este la fel de rapid ca modelele pretioase, acest uscator este printre cele mai grele, iar componentele sale pot fi greu de indepartat.

Daca nu va intereseaza greutatea, luati in considerare instrumentul de styling Infiniti Pro by Conair 1875-Watt Salon de performanta. Frecvent gasit in farmacii, acest uscator produce un flux de aer care este aproape la fel de rapid (45 mph) si fierbinte (130 ° F) ca cel al alegerii nostre . La 1.2 kg, totusi, se simte greu dupa cateva minute de al tine deasupra capului. Cablul este  mai scurt decat  la celelalte, dar  este mai lung decat al unora uscatoare necostisitoare pentru par. Butoanele sunt usor de folosit, dar butonul cool-shot este putin mai mic si se afla   in ​​partea superioara. Infiniti Pro vine cu un difuzor si un concentrator.

Magazine de unde puteti achizitiona Infiniti Pro by Conair 1875-Watt Salon Performance AC Motor Styling Tool:

Emag: VEZI AICI

Dyson Supersonic Hair Dryer: O bucurie la folosire

Este scump, dar  datorita design-ul unic ne face placere sa-l folosim.

Nu exista nicio vibratie si componentele magnetice simple de comutare  il fac  mai usor de folosit.

Daca aveti o multime de banii si vreti sa-i cheltuiti pe un uscator de par atunci alegerea perfecta este Dyson Supersonic. A ramas in mod constant favoritul meu de cand l-am testat in anul 2016.

Temperatura de 70 mph si temperatura de 150 ° F nu ne va usca parul mai repede, dar Supersonic este mai placut  in  utilizare  datorita designului sau unic. Motorul este asezat in  maner, facand duza mai scurta si mai usor de manevrat. Manerul nu vibreaza deloc, ceea ce nu era valabil pentru alte modele de “lux” pe care le-am testat. Are un cablu frumos, lung , zgomotul sau este mai mic decat cel al altor uscatoare si vine cu doi concentratori atasati magnetic si un difuzor, care sunt deosebit de usor de adaugat si de indepartat.

Magazine de unde puteti achizitiona Dyson Supersonic Hair Dryer:

Emag: VEZI AICI