fbpx

Cel mai bun Umidificator de aer

Cel mai bun Umidificator de aer

Dupa mai mult de 270 de ore de cercetare pe parcursul a patru ani, incluzand 230 de ore suplimentare de testare controlata si reala pe 21 de modele diferite, umidificatorul Honeywell HCM-350 Germ-Free Cool Mist ramane cel mai bun pentru majoritatea oamenilor. Este silentios, durabil si extrem de eficient si este inca cel mai simplu model pe care l-am gasit vreodata.

Umidificatorul Honeywell HCM-350 Germ-Free Cool Mist: Cel mai bun umidificator

Simplu, robust, foarte eficient si mai usor de curatat decat orice alt umidificator pe care l-am testat, HCM-350 a fost favoritul nostru de ani de zile.

Honeywell HCM-350 a fost alegerea noastra din 2015. El face aproape totul corect: Umidifica aerul rapid, functioneaza fara sa faca prea mult zgomot (emitand doar un zgomot slab) si nu are butoane ce fac zgomot sau lumini puternice pentru a intrerupe somnul, este durabil, iar rezervorul sau este extrem de usor de umplut si curatat – puteti chiar sa puneti piesa chiar si prin masina de spalat vase. Honeywell este bun pentru spatii de aproximativ 400 de metri patrati, mai mult decat suficient pentru majoritatea dormitoarelor si camerelor de zi. Si pentru ca este un umidificator evaporator, nu poate supraumidifica atmosfera.

Magazine de unde puteti achizitiona Honeywell HCM-350 Germ-Free Cool Mist:

Emag: VEZI AICI

SPT SU-9210 Digital Evaporative Humidifier: Similar, dar are unele defecte

Modelul SPT SU-9210 functioneaza la fel de bine ca si alegerea noastra de top, dar cateva decizii de proiectare nefericite.

In cazul in care Honeywell nu este disponibil, SPT SU-9210 Digital Evaporative Humidifier este alegerea noastra de runner-up. Acest umidificator evaporator se comporta foarte asemanator cu Honeywell si este aproape la fel de usor de curatat. Se adauga, de asemenea, un cronometru si un umidistat (care este exact, conform testelor noastre). Cu toate acestea, SPT SU-9210 are butoane ce beep-uie enervant si un afisaj orbitos de luminos, care nu se opreste niciodata, ceea ce inseamna ca nu este la fel de potrivit pentru un dormitor, iar rezervorul sau ameninta sa se rastoarne cand il umpleti. La fel ca Honeywell, ajunge la limita sa intr-o camera de aproximativ 400 de metri patrati.

Magazine de unde puteti achizitiona SPT SU-9210 Digital Evaporative Humidifier:

Emag: VEZI AICI

Levoit LV600HH Hybrid Ultrasonic Humidifier: Ultrasunete, ultra performanta

Un rezervor imens, performante ridicate si design grijuliu fac acest model de la Levoit noua nostra alegere pentru spatii exigente.

Umidificatorul Hybrid Hybrid Ultrasonic Levoit LV600HH este noul nostru pick pentru spatii mari si medii extrem de uscate, exigente, inlocuind SPT SU-4010. Mecanismul sau ultrasonic puternic asigura umidificarea continua (umidificatoarele prin evaporare incetinesc in timp ce aerul devine mai saturat), iar rezervorul sau mare, de 6 litri / 1,5 galoane, poate rezista mai mult de 24 de ore de functionare pana la reumplere. Este exceptional de linistit, desi ca toate modelele cu ultrasunete, acesta face un zgomot auzibil, care poate fi enervant daca stati sau dormiti la cativa metri de el. De asemenea, la fel ca toate umidificatoarele cu ultrasunete, are cateva posibile dezavantaje: trebuie sa stea pe o masa sau pe un raft astfel incat ceata sa nu se verse pe podea si poate crea un strat de praf mineral alb pe suprafetele din apropiere.

Magazine de unde puteti achizitiona Levoit LV600HH Hybrid Ultrasonic Humidifier:

Emag: VEZI AICI

Venta LW25 Airwasher: Mai multi bani, mai putin intretinere

Venta LW25 este scump, dar este un umidificator exceptional si are nevoie doar de o clatire rapida la fiecare doua saptamani.

Pentru un umidificator de evaporare extrem de eficient care necesita curatare si umplere mai putin frecvente decat celelalte recomandari, luati in considerare Venta LW25 Airwasher. La pretul sau actual de aproximativ1.200 RON, este foarte scump, desi costul ridicat al acestuia este putin redus de eficienta energetica extrema pe termen lung. In testele noastre, acesta a avut un rang inalt in ceea ce priveste performanta de umidificare. La fel ca celelalte variante de evaporare, este potrivit pentru spatiile de dimensiunea unui dormitor mare. Insa, in timp ce concurentii solicita curatenie saptamanala, Venta recomanda clatirea acestei unitati la fiecare doua saptamani si curatarea completa a acesteia la fiecare sase luni. Cu toate acestea, in ciuda numelui sau, nu curata aerul in mod special.

Magazine de unde puteti achizitiona Venta LW25 Airwasher:

Emag: VEZI AICI

Vicks V750 Warm Mist Humidifier

Printre umidificatoarele cu caldura, testate, acesta s-a simtit cel mai bine si a functionat fara nici macar o problema. Cu toate acestea, preferam umidificarea prin evaporare sau ultrasunete.

Umidificatorul Vicks V750 Warm Mist este facut dintr-un material de plastic ce da senzatie ca e ieftin si un ansamblu ratacitor, dar este ieftin si a functionat peste medie in testele din 2016, ridicand nivelul de umiditate de la 60 la 82,5% pe o perioada de trei ore. Acesta este un model popular, dar trebuie sa va avertizam ca toate umidificatoarele cu caldura au o preocupare in ceea ce priveste siguranta si costurile de functionare si nu umidifica si purifica o camera mai bine decat concurentii non-calzi.

Magazine de unde puteti achizitiona Vicks V750 Warm Mist Humidifier:

Emag: VEZI AICI