fbpx

Cel mai bun toaster

Cel mai bun toaster

Dupa ce a prajit peste o duzina de paini, precum si gramezi de baghete, briose englezesti si vafe congelate de la Eggo de-a lungul anilor, credem ca toasterul Cuisinart CPT-122 este cel mai bun pentru majoritatea oamenilor. Cu sloturi suficient de largi pentru a gazdui cele mai multe baghete si suficient de adanc pentru a praji feliile mai inalte de paine, painea se rumena la fel de uniforma ca cea prajita de alte toastere  mai scumpe. Daca doriti un toaster cu patru sloturi, va recomandam Cuisinart CPT-142 Toaster din plastic comprimat cu 4 sloturi, o versiune mai mare a pick-ului nostru de top.

Alegerea noastra

Cuisinart CPT-122 Prajitor de plastic comprimat cu 2 sloturi: Cel mai bun prajitor cu doua sloturi

Acest prajitor de paine ieftin a rumenit painea mai uniform decat aproape orice alt toaster testat si arata atractiv in orice bucatarie.

Magazine de unde puteti achizitiona Cuisinart CPT-122 Prajitor de plastic comprimat cu 2 sloturi:

Emag: VEZI AICI

Cuisinart CPT-142 Prajitor de plastic comprimat cu 4 sloturi: Cel mai bun prajitor cu patru sloturi

Acest prajitor cu patru sloturi a rumenit painea la fel de uniform ca si omologul sau cu doua sloturi.

Cuasinart CPT-122 cu doua sloturi si versiunea cu patru sloturi, Cuisinart CPT-142, au produs unele dintre cele mai bune paini prajite in mod egal din toate toasterele testate. Cuisinarts ofera o gama larga de setari si controale usor de utilizat si a ramas rece la atingere, chiar si dupa prajirea mai multor loturi. Aceste prajitoare de paine sunt de asemenea acoperite de o garantie de trei ani, ceea ce este exceptional in comparatie cu garantia de un an care vine cu majoritatea toasterelor.

Magazine de unde puteti achizitiona Cuisinart CPT-142 Prajitor de plastic comprimat cu 4 sloturi:

Emag: VEZI AICI

Alte alegeri bune:

Cuisinart CPT-3000 ViewPro Glass cu 2 sloturi: Un prajitor surprinzator de accesibil

Acest prajitor futurist cu pereti de sticla are butoane cu touch-screen si face painea bruna aproape la fel de uniform ca si toasterul ales de noi.

Daca doriti luxul de a va privi painea in timp ce se prajeste, va recomandam toasterul Cuisinart CPT-3000 ViewPro Glass 2-Slice. Face toast-ul mai uniform decat fratele sau ca aspect de 1.000 RON, toasterul Magimix Vision si dispune de comenzi convenabile pe ecranul tactil care, spre deosebire de etichetele de pe butoanele principale ale pick-ului, probabil ca nu se vor freca de-a lungul timpului. Dar nu este alegerea noastra principala deoarece ocupa mai mult spatiu in bucatarie si costa de doua ori mai mult. Cu butoane in loc de un cadran, acesta are si mai putine nuante pentru setarile de nuante de paine: de exemplu, il puteti seta la 3 sau 4, dar doar atat. Ca si cea mai buna alegere, Cuisinart ViewPro are si o garantie exceptionala de trei ani.

Magazine de unde puteti achizitiona Cuisinart CPT-3000 ViewPro Glass cu 2 sloturi:

Emag: VEZI AICI

Breville BTA720XL: Mai scump dar cu mai multe caracteristici

Desi este mai scump decat alegerea noastra principala, acest Breville face paine excelenta, iar constructia sa robusta si eleganta ar trebui sa depaseasca prajitorii mai ieftini.

Breville BTA720XL Bit impreuna cu alegerea noastra de mai jos, a produs cea mai consistenta paine prajita de orice fel. Acesta ofera, de asemenea, un buton de economisire a toastului “A Bit More”, care va permite sa adaugati un pic mai mult timp la o felie care nu a fost facuta “Lift & Look”, care va permite sa aruncati o privire asupra feliilor, fara a intrerupe ciclul de prajire. Dar acest prajitor de paine costa cu 240 RON mai mult decat alegerea noastra de top.

Magazine de unde puteti achizitiona Breville BTA720XL:

Emag: VEZI AICI

Breville BTA840XL: Un toaster exceptional cu 4 sloturi

Desi este mai scump, acest model continua sa creeze paine perfect rumenita. Acest design al lui Breville bine gandit si caracteristicile multiple permit o mai mare flexibilitate in timpul prajirii.

Brevetul Breville BTA840XL Die-Cast 4-Slice Smart Toaster este cel mai bun toaster pe care l-am testat. Are aceleasi functionalitati ca si pick-ul Breville cu doua sloturi, Bit More, precum si un buton care ridica si scade automat toastul. In toasterul Breville Smart, caracteristica “lift and look” are propriul buton. In timp ce caracteristica “lift and look” a Bit More va cere sa ridicati o parghie, Breville Smart Toaster va permite sa verificati feliile cu un buton. Am preferat acest toaster peste versiunea cu patru sloturi a lui Breville Bit More (BTA730XL), care are doua sloturi lungi care nu au atins in mod egal felia de paine. Smart Toaster este mai scump si va prelua o bucata considerabila de bucatarie, dar este construit ca un rezervor si ofera mai multe caracteristici decat orice alt model cu doua sau patru sloturi considerat.

Magazine de unde puteti achizitiona Breville BTA840XL:

Emag: VEZI AICI