fbpx

Cel mai bun soundbar – Soundbar LG SK8

Cel mai bun soundbar – Soundbar LG SK8

Cel mai bun soundbar este LG SK8, putem spune simplu ca acest soundbar LG SK8 este un soundbar ieftin si bun ce va ofera o calitate extraordinara.

LG SK8 are bara sonora principala foarte atractiva, are redare audio totala si ofera o valoare foarte buna avand in vedere ceea ce ofera.

Dar bineinteles ca are si el unele chichite, subwoofer-ul poate sa fie uneori timid cu sunetele, nu exista o optiune pentru a adauga difuzoare in spate si este limitat cand vine vorba de Atmos.

Soundbar-ul are suport pentru streaming Bluetooth si Wi-Fi si Suport Chromecast si asistenta Google.

Cel mai bun soundbar: LG SK8

Cel mai bun soundbar la ora actuala dupa parerea mea este LG SK8, datorita pretului sau scazut si al faptului ca la acest pret el livreaza o calitate ce intrece unele soundbaruri mult mai scumpe. Acesta este un soundbar ieftin si bun.

LG SK8 este un soundbar ieftin si bun, ce vine cu un subwoofer substantial si decodare incorporata pentru Dolby Atmos.

Acesta accepta streaming Wi-Fi si Bluetooth, este compatibil cu Chromecast si Google Assistant si poate sa redea atat fisiere audio de inalta rezolutie, cat si fisiere cu rezolutie mai mica.

LG SK8 – Design si calitate

LG SK8 are ceva din ‘’ Frumoasa si Bestia’’ in el. Bara sonora principala este draguta, compacta (putin peste 1 metru si o inaltime de numai 57,5 mm), bine rotunjita la colturi si finisata atractiv.

Subwoofer-ul, prin comparatie, este un pic cam ciudat, cel mai bine ar fi sa fie ascuns din vedere daca este posibil. Desi, pentru a fi corect, inca mai are o margine superioara lucioasa si colturi rotunjite si asta il face sa se simta bine construit.

Telecomanda SK8 este mica si dezamagitor, este facuta din plastic. In mod coudat, utilizeaza de asemenea un buton marcat cu F ca selector de sursa. In caz contrar, restul butoanelor sunt destul de bine gandite si bine etichetate.

Utilitatea SK8 este mult asistata de un LED incorporat. Acest lucru faciliteaza urmarirea intrarii pe care o utilizati si formatul de sunet pe care il ascultati.

LG SK8 – Caracteristici

Cand vine vorba de caracteristici, sunt cateva lipsuri, desi, probabil, numai in conformitate cu ceea ce ar trebui sa primiti pentru acest pret.

Caracteristica principala este decodificarea Dolby Atmos. Evident, cu doar trei difuzoare de joaca, acest sistem Atmos se va baza in mare masura pe procesarea “virtuala” a difuzoarelor pentru a incerca sa reproduca sentimentul de spatiu 3D. Atmosul se livreaza de obicei prin difuzoarele tavanului, lateral si spate. La fel de bine ca sunetul si subwooferul arata atat de promitator de puternic, cu iesiri revendicate de 2x80W si respectiv 200W.

Retineti ca nu exista suport pentru formatul audio DTS: X pe baza de obiect. Alimentati SK8 cu un mixer DTS: X si acesta va reda DTS Digital Surround.

Asa cum v-ati astepta de la un soundbar lg modern, soundbar lg SK8 suporta fluxuri audio prin Bluetooth si Wi-Fi. Un pic mai neasteptat pentru pretul sau este suportul pentru fisiere Hi-Res Audio. Acesta poate le poate sustine cu usurinta, inclusiv FLAC, Apple Lossless. WMA si WAV, rezolutie de pana la 24 biti / 92 kHz, de aceea il putem numi cu usurinta cel mai bun soundbar fiind un soundbar ieftin si bun.

Deoarece dispozitivul SK8 dispune de suport Chromecast, acesta poate difuza cu usurinta muzica, podcast-uri si posturi de radio prin intermediul serviciilor precum Tidal, Spotify, YouTube, TuneIn, Muzica Google Play si Deezer. De asemenea, acesta poate fi controlat prin voce, daca conectati un difuzor Google Assistant (cum ar fi propriile modele ThinQ ale LG).

Procesarea audio a lui LG SK8 nu se limiteaza la sistemul sau virtual Dolby Atmos. Alaturi de presetarile audio  selectabile manual si muzica este o caracteristica Adaptive Sound Control. Acest lucru poate analiza natura sunetului de intrare si poate regla caracteristicile sonore ale sunetului in consecinta.

Exista si un sistem flexibil AV Sync, care poate introduce pana la 300 ms de intarziere la iesirea audio a sunetului, daca considerati ca sunetul nu se potriveste exact cu miscarile de pe ecran.

In opinia mea, sunetul are doua deficiente principale. Una este furnizarea unei singure intrari HDMI in loc de doua. AL doilea este incapacitatea HDMI de a transfera semnale HDK 4K de la, de exemplu, un player Blu-ray de 4K la televizor.

Acest lucru este neobisnuit pe o bara de sunet ce are acest pret, dar inseamna ca va trebui sa speram ca playerul dvs. Blu-ray 4K are iesiri HDMI audio si video separate daca doriti sa rulati Atmos fara pierderi. Sau puteti utiliza televizorul ARC HDMI pentru a trimite sunetul Atmos la soundbar, daca televizorul dvs. accepta acest lucru.

Nu ma pot abtine sa ma intreb, de asemenea, daca o bara de sunet 2.1 poate face cu adevarat orice pentru Dolby Atmos. Dar vom ajunge la asta in sectiunea de performanta. Retineti ca LG SK8 nu suporta difuzoarele optionale wireless.

Cel mai bun soundbar, Soundbar LG SK8, Soundbar ieftin si bunLG SK8 – Configurare

LG SK8 este usor de configurat in majoritatea domeniilor. Afisajul de pe ecran este util pentru stabilirea conexiunilor Wi-Fi si Bluetooth, iar cealalta conectivitate este in mare parte simpla. Singura complicatie este lipsa suportului HDK de 4K pe sistemul HDMI. Mai ales daca doriti sa utilizati capabilitatile Atmos ale sunetului.

Unitatea porneste automat in modul Atmos cand este detectata o sursa Atmos. Pentru alte surse, merita sa comutati manual intre presetarile pentru muzica si film, in functie de ceea ce ascultati. Sistemul ARC functioneaza bine daca doriti sa aveti o viata usoara. Asta si pretul il face sa fie cel mai bun soundbar de pe piata, un soundbar ieftin si bun.

LG SK8 – Performanta

In mod ciudat, sunetul SK8 este exact opusul asteptarilor, pe baza dimensiunilor relative ale elementelor sale de sunet si subwoofer. Cu alte cuvinte, acest soundbar lg sk8 este surprinzator de puternic, dinamic si deschis, in timp ce subwoofer-ul este ciudat retinut.

Concentrandu-ne mai intai pe subwoofer, in momentele cele mai puternice si mai grele de bas (de la Atmos), scara sunetului SK8 pare sa se diminueze, mai degraba decat sa se extinda. Acest lucru se datoreaza, probabil, faptului ca sunetul incearca sa treaca mai multe sarcini de bas pe subwoofer, doar pentru a gasi subwooferul retinut.

Au fost chiar momente de vizionare a filmelor in care nu eram in intregime sigur ca subwooferul functiona, cum ar fi lipsa de “umflare” si de expansiune, chiar si atunci cand a fost cotit pana la cel mai mare volum.

Schimbarea nivelului subwooferului pana la setarea sa cea mai scazuta in timpul unei scene de actiune va face sa va dati seama in cele din urma ca acesta contribuie efectiv la o procedura veritabila. Desigur, sonoritatea devine destul de subtire fara el. Deci, problema nu este ca nu poate face bas, doar ca sunetul sau este prea neclar pentru a contribui la o coloana sonora a unui film atat de agresiv cum mi-ar fi placut.

Cu toate acestea, lipsa agresiunii individuale de subwoofer se potriveste destul de bine cu muzica. Aici, de obicei, nu cautati o piesa de bas care atrage o atentie deosebita, iar subwoofer-ul acestui soundbar lg SK8 umple casa cu muzica cu usurinta si fara sa se auda prea mult sau deloc. Rezultatul este un efort muzical puternic si coerent, daca nu deosebit de vizibil.

Concentrandu-ne mai mult pe elementul principal al sunetului SK8, in afara de faptul ca depinde prea mult de subwooferul reluctant in timpul redarii filmului, este placut in timpul filmelor.

De exemplu, are mai mult decat suficient spatiu de respirare in trecerea prin mai multe trepte de viteza pentru scenele de actiune. Detaliile de tip treble sunt clare si plasate cu o precizie impresionanta.

Aceasta destinatie include o separare stereo excelenta la stanga si la dreapta, care se extinde mult dincolo de sasiul barei sonore, fara a fi dislocata sau fortata. Soundstage-ul se bucura, de asemenea, de un veritabil verticat al surselor Atmos. Efectele de inaltime a atmosferei, cum ar fi ploaia care se incadreaza sau elicopterele aeriene, sunt in mod clar mai puternice in sunetele din fata decat in rest. Efectele de inaltime sunt chiar corect plasate la stanga si la dreapta in peretele vertical al acestui soundbar lg SK8.

Procesarea canalului virtual de inaltime al acestui soundbar lg SK8 pare sa ridice dialogul putin astfel incat sa para ca vine de la ecran mai degraba decat din bara.

In ciuda limitei native limitate, elementul sonor este mult mai puternic decat pare. Isi propune sunetul inainte cu indrazneala si are suficienta amploare si prezenta pentru a umple chiar si o camera mai mare. Mai mult decat atat, acest lucru se intampla fara ca difuzoarele sa se descompuna sau ca caroseria sa incepa sa vibreze.

Totusi, exista limite ale performantei SK8, chiar daca este cel mai bun soundbar. Pentru inceput, sunetul se aude doar din fata, nu da sentimentul ca ar veni si din spate. Sunetul proiectat in mod clar pentru canalele din spate iese doar din fata, dar cu un ton usor inaltat si pozitionare scazuta in zidul de zgomot vertical al lui Atmos. Avand in vedere acest lucru, este o rusine ca nu exista nicio optiune pentru adaugarea boxelor spate optionale la pachetul SK8.

Efectele de inaltime Dolby Atmos, intre timp, sunt strict verticale. Cu alte cuvinte, nu ar fi avut sens ca sunetele inalte sa aiba o frecventa mai ridicata, astfel incat sa apara direct deasupra voastra. Sunetul acestui soundbar lg SK8 poate pierde putina claritate si poate deveni un touch low-fi, de asemenea, cand exista multe informatii verticale pentru procesorul Virtual Atmos. Acest lucru afecteaza, in special, dialogul, desi trebuie sa subliniez faptul ca, in caz contrar, dialogul este de obicei convingator.

Singura problema legata de redarea filmelor este aceea ca exista un ton usor taiat si ascutit, pentru a se distinge foarte mult dintr-un amestec de filme, care devine mai vizibil la volume mai mari.

Cel mai bun soundbar, Soundbar LG SK8, Soundbar ieftin si bunSoundbar LG SK8 si de ce ar trebui sa-l cumpar?

Soundbar LG SK8 cu siguranta isi merita pretul care a scazut recent. Suna rezonabil, sunet robust si curat la coloanele sonore de filme, in ciuda unui subwoofer destul de slab. Suna foarte bine , fiind putin dens, si cu muzica. In plus, ofera o caracteristica decenta pentru acesti bani.

Cu toate acestea, acest soundbar lg SK8 ofera doar jumatate din ceea ce pretinde Dolby Atmos, creand una sau doua probleme. Este rusinos si faptul ca nu exista suport virtual DTS: X sau boxe pentru spate optionale.

Soundbar ieftin si bun

Soundbar ieftin si bun, daca asta cautati ar trebui sa va opriti aici si sa achizitionati LG SK8, deoarece nu veti putea gasi un soundbar mai ieftin si mai bun ca aceesta, deoarece acesta ofera o calitate asa de mare incat nu pot intelege de ce are un pret asa redus, dar bineinteles are si el cateva chichite, dupa cum ati vazut mai sus. Dar daca puteti trece peste acestea, acesta este cel mai bun soundbar cand vine vorba sa cautati un soundbar ieftin si bun.

Cel mai bun soundbar, Soundbar LG SK8, Soundbar ieftin si bunVerdict

Nu este un maestru al muzicii sau al filmelor, dar acest soundbar SK8, cu un deisgn atragator, se ocupa atat de bine de muzica incat este foarte valoros pentru ceea ce ofera si pentru pretul sau, deci putem spune cu siguranta ca este cel mai bun soundbar. Cu acest pret si cu ceea ce face, tind sa-l consider cel mai bun soundbar, dintr-un singur motiv si acela e ca este un soundbar ieftin si bun.

Cel mai bun soundbar, Soundbar LG SK8, Soundbar ieftin si bun
Soundbar LG SK8

Mouse-ul este confortabil pentru o varietate de marimi si strangeri de maini si functioneaza cu exactitate pe majoritatea suprafetelor.

La un pret destul de mic, mouse-ul este o valoare excelenta si a fost alegerea noastra pentru mai mult de trei ani. Senzorul sau functioneaza bine pe toate suprafetele, cu exceptia sticlei si a oglinzilor, se conecteaza rapid si e fiabil printr-un mic dongle fara fir si dispune de opt butoane programabile plus un buton pentru a comuta intre rotita de derulare si derularea cu clichet.