fbpx

Cel mai bun sistem All-in-One

Cel mai bun sistem All-in-One

Dupa mai mult de 35 de ore de cercetare si testare, am constatat ca echipamentul HP Envy All-in-One 27 b145se este cel mai bun sistem all-in-one pentru majoritatea oamenilor, deoarece combina o putere ampla de procesare cu un display de 27 inch cu un design elegant si compact.

HP Envy All-in-One 27 b145se: Cel mai bun sistem all-in-one

Envy are un ecran excelent, caracteristici utile si un hardware suficient de puternic pentru a rezista mai multi ani.

Afisajul tactil de 27 inci, 2560 × 1440 de la Envy este printre cele mai exacte pe care le-am testat, iar sistemul include si accesorii extraordinare, cum ar fi un control audio tactil si o conexiune HDMI. Pentru majoritatea oamenilor, va recomandam aceasta configuratie cu un procesor Core i7, 16 GB de RAM, o unitate SSD de 256 GB, o unitate de hard disk de 2 TB si o placa grafica dedicata Nvidia GeForce GTX 950M. Envy 27 nu este o optiune buna pentru cei carora le place sa joace jocuri, dar este minunat pentru orice altceva, de la navigarea pe Web la crearea de continut.

Magazine de unde puteti achizitiona HP Envy All-in-One 27 b145se:

Emag: VEZI AICI

Apple iMac (27-inch, cu ecran retina): Cel mai bun Mac all-in-one

Configuratia de baza a celui mai recent iMac de 27 inch face ca acesta sa fie cel mai bun all-in-one daca preferati macOS.

Daca preferati MacOS, ne place modelul de 7.200 RON al ultimului iMac de 27 inchi de la Apple. Acesta include un ecran vibrant de 5K, care este excelent pentru editarea profesionala a fotografiilor si video-urilor, un procesor Intel Core i5-7500 de generatia a saptea, memorie de 8 GB, unitate TB Fusion Drive si un procesor grafic AMD Radeon Pro 570 cu 4 GB de video memorie. Este scump, dar are o selectie utila de porturi, iar tastatura si mouse-ul incluse sunt mai bune decat ceea ce vine cu majoritatea sistemelor Windows all-in-one. De asemenea, puteti adauga cu usurinta pana la 64 GB de memorie mai tarziu, daca aveti nevoie de ea, iar computerul este suficient de rapid pentru a rula jocurile cu cerinte mai mici. IMac nu accepta niciun fel de transfer HDMI sau DisplayPort, dar este cea mai buna optiune daca doriti un Mac.

Magazine de unde puteti achizitiona Apple iMac:

Emag: VEZI AICI

Asus Zen AiO ZN241ICUT: Un AIO de 24 inci cu performanta solida

Mai ieftin decat alegerea noastra, dar are un ecran mai mic si un design mai putin elegant, si nu are HDMI-In si USB-C.

Daca doriti un ecran mai mic sau un pret mai mic, obtineti Asus Zen AiO ZN241ICUT. Nu este la fel de puternic ca cea mai buna alegere a noastra, dar este inca suficient de rapid pentru majoritatea lucrurilor si costa de obicei cu aproximativ 2.800 RON mai putin decat alegerea noastra. Cel mai mare compromis este ecranul de de 24 inci si va trebui sa va descurcati  si fara porturile HDMI si porturile USB-C sau Thunderbolt 3 si sa traiti cu un sunet mai slab si un design mai putin inspirat. Zenul are un procesor Intel Core i5, 8 GB de memorie RAM, o unitate SSD de 128 GB, o unitate de hard disk de 1 TB si o placuta grafica integrata Intel. De asemenea, nu va rezista inca cinci ani de acum ca Envy sau iMac, dar este un computer rapid pentru navigarea pe Web, chat-ul video, lucrul la documentele de birou si chiar si o editare usoara a fotografiilor.

Magazine de unde puteti achizitiona Asus Zen AiO ZN241ICUT:

Emag: VEZI AICI