fbpx

Cel mai bun robot de aspirare

Cel mai bun robot de aspirare

Da, robotii de aspirare functioneaza. Dupa testul de aspirare de acasa de peste 100 de ori cu 20 dintre cei mai importanti roboti disponibili in 2018, consideram ca EcoVacs Deebot N79 este cea mai buna alegere pentru oamenii care doresc un robot de baza si accesibil pentru a-si pastra ordinea in casa. E suficient de agil pentru a naviga in majoritatea locuintelor fara a fi blocat, durata de viata a bateriei este cea mai lunga pe care am vazut-o, este cel mai silentioas si are unua dintre cele mai bune scheme de control pe care le-am vazut la acest pret, inclusiv Wi-Fi si smartphone app.

Alegerea noastra:

EcoVacs Deebot N79: Un robot de aspirare bun, ieftin si inteligent

Costa mai putin decat ceilalti roboti, dar stilul sau agil si persistent functioneaza atat de bine pentru a pastra podeaua curata in majoritatea locuintelor. De asemenea, are Wi-Fi, astfel incat sa il puteti controla dintr-o aplicatie.

Deebot N79 functioneaza cel mai bine pe covoare scurte si podele goale, in zone mai mici de 1.200 de metri patrati, cu doar cantitati modeste de par de la animale de companie, limitari pe care roboti mai puternici, mai inteligenti si mai buni nu le au. Insa Deebot N79 este cel mai bun robot de aspirare la un pret accesibil si daca il folositi de cel putin cateva ori pe saptamana, acesta va poate pastra podelele curate, cu putin efort din partea dvs.

EcoVacs dezvolta, de asemenea, o versiune mai noua si mai scumpa a acestui robot numit Deebot N79S. Este practic acelasi cu cel vechi, dar functioneaza cu comenzile vocale Alexa si ofera o optiune de crestere a aspiratiei. Aceasta caracteristica reduce timpul de functionare a bateriei, totusi, si am constatat ca, ca urmare a acestui compromis, acest vid preia o cantitate similara de resturi per sesiune. Ne-am cheltui banii pe vechiul Deebot N79, in interesul salvarii catorva bani. Dar noul Deebot N79S functioneaza bine, daca doriti functionalitatea voce-comanda.

Magazine de unde puteti achizitiona EcoVacs Deebot N79:

Emag: VEZI AICI

Alte alegeri bune:

iRobot Roomba 690: Durabil si se poate repara

Costa mai mult decat alegerea noastra principala, si functioneaza in mod similar. Dar suntem increzatori ca va rezista mai mult pentru ca se bazeaza pe un design rezistent si este usor de reparat.

Comparativ cu alegerea noastra principala, iRobot Roomba 690 are o durata de viata mai scurta a bateriei si, de obicei, costa mai mult. Exista o sansa sa se in mijlocul ciclului. Dar credem ca va rezista cu cativa ani mai mult decat Deebot N79. Este, in esenta, acelasi robot ca si Roomba 650, alegerea noastra principala din 2013 pana la inceputul anului 2017, care are o experienta de ani de zile pentru fiabilitatea si satisfactia proprietarului. Este menit sa fie reparat in timp, iar compania a facut intotdeauna o treaba excelenta pastrand piesele de schimb disponibile. In plus, Roomba 690 curata si navigheaza, precum si alegerea noastra principala si are toate aceleasi caracteristici utile, inclusiv telecomanda Wi-Fi.

Magazine de unde puteti achizitiona iRobot Roomba 690:

Emag: VEZI AICI

iRobot Roomba 960: Case mai mari, o curatare mai buna

Roomba 960 are cele mai bune rezultate pe care le poate oferi un robot de aspirare : o mai buna curatare a covoarelor, o navigare mai inteligenta pentru spatii mai mari si il puteti controla cu smartphone-ul.

Pentru locuri de munca mai dure, cum ar fi curatarea unei case mari sau gasirea parului de animale de companie din covoare, ne place foarte mult iRobot Roomba 960. Are mult mai multa putere de curatare decat cele principale si un sistem de navigatie sofisticat ce il ajuta sa curate la un alt nivel casa dvs., camera dupa camera, fara a lasa nimic in urma. Functioneaza si cu o aplicatie smartphone si cu comenzile vocale ale lui Alexa. In comparatie cu alti roboti de aspirare de inalta calitate, Roomba 960 are mai multe sanse de a termina un ciclu fara sa se blocheze si atinge un echilibru mai bun intre pret si performanta.

Magazine de unde puteti achizitiona iRobot Roomba 960:

Emag: VEZI AICI