fbpx

Cel mai bun mouse wireless

Cel mai bun mouse wireless

Dupa ce am cercetat 60 de mouse-uri pentru cea mai recenta actualizare a acestui ghid, am testat 17 concurenti de top si am descoperit ca Logitech Marathon Mouse M705 este in continuare cel mai bun mouse wireless pentru majoritatea oamenilor, deoarece este mai confortabil, si mai accesibil decat orice alt mouse wireless pe care l-am luat in considerare. Majoritatea testarilor nostri – cu diferite marimi ale maini – prefera marimea, forma si miscarea neteda a alegeri noastre, ne place iar foarte tare locul unde au fost amplasate butoanele.

Mouse-ul Logitech Marathon M705: Cel mai bun mouse-ul wireless pentru majoritatea oamenilor

Mouse-ul este confortabil pentru o varietate de marimi si strangeri de maini si functioneaza cu exactitate pe majoritatea suprafetelor.

La aproximativ 80 de RON, mouse-ul este o valoare excelenta si a fost alegerea noastra pentru mai mult de trei ani. Senzorul sau functioneaza bine pe toate suprafetele, cu exceptia sticlei si a oglinzilor, se conecteaza rapid si e fiabil printr-un mic dongle fara fir si dispune de opt butoane programabile plus un buton pentru a comuta intre rotita de derulare si derularea cu clichet. Am folosit mouse-ul cinci zile pe saptamana de cand l-am cumparat la inceputul anului 2016, iar bateriile sale originale nu au murit inca. Mouse-ul nu se poate conecta prin Bluetooth, iar software-ul sau optional pentru personalizarea actiunilor este mai putin intuitiv decat cel mai nou software Logitech utilizat de majoritatea celorlalte optiuni. Dar pentru majoritatea oamenilor care doresc sa-si conecteze mouse-ul si sa mearga in oras, Logitech Marathon M705 ramane cea mai buna optiune.

Magazine de unde puteti achizitiona Mouse-ul Logitech Marathon M705:

Emag: VEZI AICI

Logitech M720 Triathlon Multi-Device Wireless Mouse: Un mouse cu Bluetooth excelent

Logitech M720 accepta Bluetooth si are un software mai util, dar nu este la fel de confortabil sau accesibil ca si Marathon.

In cazul in care Marathon nu este in stoc, recomandam mouse-ul Logitech M720 Multi-Device Wireless Mouse pentru aproape 160 de RON. Este cel de-al doilea mouse-ul cel mai confortabil pe care l-am testat. Triathlonul se poate conecta prin dongle USB sau Bluetooth si se poate imperechea si trece rapid intre trei dispozitive, facandu-l mai versatil decat Marathon. De asemenea, dispune de sase butoane programabile pe care le puteti personaliza utilizand software-ul Optiuni de la Logitech – butoanele de click stanga si dreapta sunt swappable, dar nu pot fi remapabile. Logitech sustine ca mouse-ul ca bateria rezista timp de doi ani. Dar nu credem ca Bluetooth-ul si cel mai nou software merita sa cheltuiti mai mult de 120 de RON.

Magazine de unde puteti achizitiona Logitech M720 Triathlon Multi-Device Wireless Mouse:

Emag: VEZI AICI

Logitech MX Master 2S Wireless Mouse: Un mouse de lux pentru profesionisti

MX Master 2S este scump, dar conturul sau confortabil, butoanele personalizabile si constructia robusta il fac cea mai buna optiune pentru persoanele care folosesc mouse-ul toata ziua.

Daca folositi mouse-ul non-stop, va recomandam mouse-ul Logitech MX Master 2S Wireless pentru aproximativ 400 de RON. Este scump, dar designul sau confortabil, o odihna excelenta a degetului mare si o merge bine pe fiecare suprafata (chiar si sticla si oglinda) il face sa fie o placere cand il folositi pentru perioade lungi de timp in majoritatea situatiilor. Master 2S poate, de asemenea, sa se asocieze simultan cu pana la trei dispozitive Bluetooth; si are sase butoane care pot fi personalizate utilizand software-ul Logitech Options, o rotita de defilare si o a doua roata de defilare programabila pentru degetul mare. In plus, are o baterie reincarcabila, Logitech ne spune ca va dura 70 de zile doar cu o singura incarcare, iar testarile noastre pana acum sustin aceasta afirmatie.

Magazine de unde puteti achizitiona Logitech MX Master 2S Wireless Mouse:

Emag: VEZI AICI

Logitech M585 Multi-Device: Un foarte bun mouse portabil

Logitech M585 este mai putin confortabil decat celelalte optiuni, dar accepta Bluetooth si este mai compact.

Daca aveti nevoie de un mouse cu Bluetooth pentru calatorii, va recomandam dispozitivul Logitech M585 Multi-Device. Pentru aproximativ 160 de RON, este  compact, dar nu neconfortabil. Mouse-ul M585 merge pe orice suprafata, cu exceptia sticlei si oglinzii. Se pote conecta prin Bluetooth sau USB dongle, si se poate asocia simultan cu doua dispozitive Bluetooth. Are cinci butoane programabile si accepta software-ul Logitech Options.

Magazine de unde puteti achizitiona Logitech M585 Multi-Device:

Emag: VEZI AICI

Logitech Performance Mouse MX: Un mouse pentru maini mai mari

Performance Mouse MX este alegerea noastra pentru oameni cu maini uriase. Este mai mare si mai ieftina decat MX Master 2S, dar este prea mare pentru majoritatea oamenilor.

Pentru persoanele cu maini mari, va recomandam Logitech Performance Mouse MX, care costa aproximativ 200 de RON. Acesta a fost mouse-ul cel mai confortabil pentru testari cu mainile mai mari, care au preferat dimensiunea si forma Mouse-ului Performance Mouse MX fata de cele ale MX Master 2S. Mouse-ul Performance MX a mers bine pe toate suprafetele noastre de testare, inclusiv sticla si oglinda. Desi se conecteaza numai prin dongle USB, iar software-ul sau este depasit, are noua butoane programabile, plus un buton rotativ de derulare. Logitech sustine ca acumulatorul sau reincarcabil va dura aproximativ o luna cu o singura incarcare, insa modelul nostru, care are o vechime de peste trei ani, rezista in jur de noua zile lucratoare.

Magazine de unde puteti achizitiona Logitech Performance Mouse MX:

Emag: VEZI AICI