fbpx

Cel mai bun monitor

Cel mai bun monitor

Am petrecut sute de ore in cercetarea si testarea monitoarelor pentru a gasi cea mai buna optiune pentru orice birou si buget. Majoritatea persoanelor care au nevoie de un monitor excelent ar trebui sa obtina LG 27UD68P-B. Acest monitor de 27 “, calibrat in fabrica de 4 inci este o valoare fantastica in clasa sa si are o reproducere excelenta a culorilor, meniu usor de navigat si un stand ergonomic si reglabil.

LG 27UD68P-B: Cel mai bun monitor pentru majoritatea oamenilor

Acest monitor de 4 inci cu diagonala de 27 inci are un ecran excelent, precis, rame subtiri, un suport ergonomic si un meniu usor de utilizat.

Pentru cine este acest monitor: Daca ati cumparat un nou computer in ultimii doi sau trei ani sau daca intentionati sa cumparati unul in viitorul apropiat, ar trebui sa obtineti un monitor 4K. Monitoarele mari 4K nu mai costa asa de mult fata de partenerii lor non-4K, dezvoltatorii de software au elaborat scoruri majore de scalare si mai multe emisiuni, filme si jocuri sunt lansate la rezolutia de 4K.

De ce ne place: LG 27UD68P-B este cel mai bun monitor pentru majoritatea oamenilor datorita calitatii excelente a afisajului, a ramei subtiri, a standului reglabil in trei directii si a meniurilor usor de navigat. A avut un raport excelent de contrast in testarea noastra (ceea ce inseamna ca partile negre ale fotografiilor, videoclipurilor si jocurilor vor arata negre in loc de gri), iar rezultatele de tonuri de gri si de precizie a culorilor au fost minunate.

Efecte negative, dar nu dezastroase: Spre deosebire de alti producatori de monitori precum HP si Dell, LG nu va schimba un monitor daca are pixeli luminosi sau morti. Va sugeram sa verificati cu atentie monitorul imediat ce il primiti si sa va intoarceti sau sa-l schimbati la distribuitorul de la care l-ati cumparat in momentul in care observati probleme. De asemenea, modelul 27UD68P-B nu dispune de un hub USB 3.0.

Desi suportul pentru 4K in aplicatiile Windows si MacOS sa imbunatatit dramatic in ultimii ani, este posibil sa gasiti in continuare aplicatii care nu redau corect culorile; acest lucru este valabil pentru toate monitoarele 4K, nu doar pentru optiunea noastra. Avem cateva sfaturi despre cum puteti modifica setarile monitorului in ghidul nostru complet pentru monitoarele 4K.

Magazine de unde puteti achizitiona LG 27UD68P-B:

Emag: VEZI AICI