fbpx

Cel mai bun monitor de 27 inci

Cel mai bun monitor de 27 inci

Dupa ce am petrecut 35 de ore pentru a cerceta 18 monitoare mari si de inalta rezolutie, recomandam HP Z27n de 27 de inci pentru majoritatea oamenilor. Masuratorile sale in afara casei sunt fenomenale, au o multitudine de caracteristici utile, inclusiv un hub USB 3.0 si un stand foarte reglabil, iar ramele sale subtiri fac ca ecranul sa fie chiar mai mare. Este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa faca upgrade la un monitor mai mare. (Daca sunteti in cautarea unui monitor de 4K, avem un alt ghid pentru asta.)

HP Z27n: Cel mai bun monitor de 27 inch

Z27n are un display uimitor, un stand ergonomic foarte reglabil si o multime de intrari de afisare si porturi USB.

HP Z27n este monitorul cel mai colorat pe care l-am testat. Ecranul sau de 27 de inci, de 2560 × 1440 pixeli, calibrat in fabrica, il face grozav pentru editarea imaginilor, jocuri, vizionarea clipurilor video si chiar pentru lucrul in birouri si navigarea pe web. Are o rama subtire in partea de sus si pe laturile ecranului, o multime de optiuni de conectare (inclusiv un port DVI si DisplayPort pentru conectarea unui al doilea display), un hub USB 3.0 si un stand ergonomic cu o gama larga de reglare a inaltimii swivels, inclinari si pivoti, precum si pe cele pe care le-am testat.

Magazine de unde puteti achizitiona HP Z27n:

Emag: VEZI AICI

Dell UltraSharp U2717D: Daca alegerea noastra de top nu este disponibila

Aproape identic cu alegerea noastra, dar cu o plasare mai buna a portului USB, dar are o precizie de culoare mai slaba (dar totusi excelenta).

Daca HP nu este disponibil, Dell UltraSharp U2717D este o alternativa excelenta. Culorile si reproducerea in tonuri de gri sunt, de asemenea, excelente, desi nu sunt la fel de exacte ca si modelul Z27n. Ca si in cazul nostru, modelul U2717D este calibrat din fabrica si are un stand foarte reglabil, un hub USB 3.0 si majoritatea conectorilor video, minus un port DVI. Cateva avantaje: Doi dintre conectorii USB 3.0 de la Dell sunt pe partea stanga, astfel incat acestea sunt mai accesibile decat cele de la HP, care sunt toate pe partea din spate a monitorului si greu de accesat. Si ramele sale sunt chiar mai mici decat ale HP-ului, ceea ce face ca ecranul sa para mai mare. Cu toate acestea, U2717D are un raport de contrast mai mic – este inca destul de bun pentru cele mai multe jocuri, dar nu este ideal pentru shootere competitive cu un ritm rapid.

Magazine de unde puteti achizitiona Dell UltraSharp U2717D:

Emag: VEZI AICI

BenQ GW2765HT: O optiune mai ieftina

BenQ GW2765HT are mai putine caracteristici decat HP sau Dell, iar calitatea imaginii nu este la fel de buna, insa costa cu 500 RON mai putin.

Daca doriti sa economisiti niste bani, GW2765HT de la BenQ este o alegere decenta. Acest display IPS de 27 de inci nu este la fel de precis ca si cel de-al nostru, si este putin prea luminos la cel mai mic nivel, dar majoritatea oamenilor vor avea dificultati in a observa diferenta. Monitorul BenQ este cu aproximativ 500 RON mai ieftin decat HP sau Dell, dar nu are un hub USB sau iesire DisplayPort. Butoanele pentru navigare a afisajului pe ecran se afla pe partea din spate a monitorului, ceea ce le face mai greu de utilizat. Dar, asemenea alegerii noastre, standul GW2765HT are o ajustare excelenta si un suport VESA. In timp ce alegerea noastra si runner-up-ul sunt mai bune ca si monitoare, GW2765HT este o alternativa decenta, mai ales daca pretul este un factor important. BL2711U este un afisaj profesional de 4K, care este o forta extraordinara pentru oamenii obisnuiti.

Magazine de unde puteti achizitiona BenQ GW2765HT:

Emag: VEZI AICI