fbpx

Cel mai bun mixer de mana

Cel mai bun mixer de mana

Dupa ce am facut prajituri, paine integrala de grau si inghetata cu doua mixere de mana diferite (si cercetam multe altele), credem ca mixerul Cuisinart Power Advantage Plus cu 9 viteze este cel mai bun pentru majoritatea oamenilor . Functioneaza bine si cu aluaturile groase ale cookie-urilor si face meringue geniale, plus are atasamente utile pe care alte mixere nu le au. Un mixer de mana este grozav pentru proiectele de coacere ocazionale, dar daca sunteti un brutar serios, va recomandam sa consultati si ghidul nostru pentru mixere.

Mixer de mana cu 9 viteze Cuisinart Power Advantage Plus : Cel mai bun mixer de mana

Acest mixer electric de mana este compact, dar puternic. Acesta vine cu mai multe atasamente pe care le puteti pastra intr-o carcasa care se fixeaza pe masina.

Pentru coacerea ocazionala sau daca aveti o mica bucatarie, ne place Mixerul de mana cu 9 viteze Cuisinart Power Advantage Plus. Aceasta masina mica nu va concura cu un mixer de stand cu viteza sau putere mai mare, dar este cel mai eficient mixer de mana pe care l-am gasit. Spre deosebire de alte mixere mai slabe, nu se straduieste sa treaca prin aluatul gros si produce cu usurinta prajituri aerate si inalte. Ne place de asemenea carcasa compacta de depozitare a lui Cuisinart, care pastreaza toate echipamentele de atasare in siguranta in masina.

Acest mixer este puternic. Sincer, ar putea functiona ca un motor improvizat pentru o barca mica. Ambele mixere pe care le-am testat au facut in mod adecvat aluat de paine. Dar cand a sosit vremea pentru a face o glazura, KitchenAid Architect a dat doar 4 cesti de glazura (cu mult sub ceea ce promitea reteta), in timp ce Cuisinart a facut suficient pentru 8 cani de glazura.

Cuisinart a facut de asemenea aluatul de cookie-uri mai usor decat KitchenAid si a facut niste prajituri excelente. Prajiturile Arhitectului nu au iesit prea bune – atat de trist. Acestea fiind spuse, setarea low de pe Cuisinart nu este la fel de lenta ca setarea low de pe KitchenAid – ceva ce ar trebui sa retineti atunci cand alegeti un castron pentru aluat . Am constatat ca un vas de amestec putin adanc nu se potriveste cu mixerele portabile, deoarece baterele imping continutul pe partile laterale ale bolului. Daca utilizati un castron cu laturi inalte, continutul tinde sa ramana in partea de jos si, daca amestecati un lichid, partile vor impiedica lichidul sa se imprastie.

Ne place, de asemenea, containerul din plastic al lui Cuisinart, care va ajuta sa pastrati toate piesele depozitate cu mixerul. Se fixeaza direct pe baza masinii si contine usor toate dispozitivele de atasare, plus cablul de alimentare.

Toate piesele detasabile ale Cuisinart sunt in siguranta in masina de spalat vase, iar masina este relativ usor de curatat cu o carpa umeda. Acest mixer este acoperit de o garantie limitata de trei ani, ceea ce reprezinta un pas important in plus fata de garantia de un an, care vine standard cu majoritatea mixerelor de mana pe care le-am analizat. Cuisinart vinde, de asemenea, toate atasamentele (si containerul de depozitare) separat, daca pierdeti vreodata vreunul.

Magazine de unde puteti achizitiona Mixerul de mana cu 9 viteze Cuisinart Power Advantage Plus:

Emag: VEZI AICI