fbpx

Cel mai bun MacBook USB-C si incarcator de laptop

Cel mai bun MacBook USB-C si incarcator de laptop

Daca aveti nevoie de un incarcator nou pentru laptopul MacBook sau un laptop alimentat cu USB-C, cel mai sigur pariu este sa obtineti acelasi model ce este livrat impreuna cu acesta. Dar daca incarcatorul de stoc este greu de gasit sau scump, sau daca doriti porturi suplimentare de incarcare, credem ca Nekteck 4-port 72W USB Wall Charger with Type-C 60W Power Delivery este cea mai buna optiune. Am testat 19 incarcatoare USB-C cu sapte laptop-uri si am constatat ca incarcatorul Nekteck este suficient de puternic pentru a incarca aproape orice laptop USB-C la viteza maxima si este certificat USB-IF, ceea ce inseamna ca ar trebui sa fie sigur de utilizat. De asemenea, are trei porturi USB-A pentru incarcarea altor dispozitive in acelasi timp si este accesibil.

Nekteck 4-port 72W USB Wall Charger with Type-C 60W Power Delivery: Cel mai bun inlocuitor pentru incarcatorul de laptop USB-C

Acest model este sigur, fiabil si relativ mic si are porturi USB suplimentare de incarcare.

Incarcatorul Nekteck este unul dintre cele mai putin costisitore incarcatoare de schimb disponibile, totusi functioneaza ca si concurenti mai scumpi. Are aceeasi inaltime si grosime ca incarcatorul MacBook Pro de 13 inci si este cu aproximativ  0,7 inci mai lung, dar include trei porturi de incarcare USB-A de 12 wati, alaturi de portul de incarcare USB-C. De asemenea, acesta este prevazut cu un cablu de incarcare USB-C si un cablu de alimentare lung, care va ajuta sa ajungeti la prizele indepartate.

Magazine de unde puteti achizitiona Nekteck 4-port 72W USB Wall Charger with Type-C 60W Power Delivery:

Emag: VEZI AICI

Anker PowerPort Speed ​​PD 60: Un incarcator mai mic, cu un singur port

Acesta este un inlocuitor direct al incarcatorului livrat impreuna cu Mac sau PC-ul de incarcare USB-C.

Daca nu doriti porturile suplimentare de incarcare USB-A si preferati sa aveti cel mai mic incarcator posibil pentru laptop, va recomandam PowerPort Speed ​​PD 60 de la Anker. Acest incarcator de 60 de wati este mai mic decat cel pe care Apple il vinde, dar la fel de puternic si este certificat USB-IF. Trebuie sa va furnizati propriul cablu USB-C – puteti utiliza unul care a venit cu incarcatorul dvs. sau puteti cumpara unul nou, indiferent de lungimea de care aveti nevoie.

Magazine de unde puteti achizitiona Anker PowerPort Speed ​​PD 60:

Emag: VEZI AICI

Insignia Type-C Wall Charger: Cel mai bun pentru MacBook Pro de 15 inci

Aici Insignia ofera toata puterea incarcatorului de 87W de la Apple, dar la jumatate din pret.

MacBook Pro de 15 inchi necesita un incarcator cu o putere mai mare si mai scump. Cel mai bun inlocuitor este Insignia Type-C Wall Charger, un model de 90 de wati, care este perfect pentru el. Este doar un pic mai mare decat incarcatorul propriu al Apple, dar include un cablu USB-C incorporat pentru jumatate din pretul a ceea ce ar costa un set complet de inlocuire de la Apple. Ca toate recomandarile noastre, este certificat USB-IF. In plus, este disponibil in magazinele din toata tara, ceea ce il face sa fie o alegere usoara daca trebuie sa gasiti un inlocuitor rapid.

Magazine de unde puteti achizitiona Insignia Type-C Wall Charger:

Emag: VEZI AICI